Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,
כמה הנחות לפני שאתם מציעים:

1.הייתי ברוב האיזורים האלו באירופה, אז אני מכיר+- את מה שקורה שם (מצלמות,אגרה) ואת היכולות שלי מבחינת גמיעת מרחקים

2.הטיול מפוקס נהיגה, כבישים יפים ונופים, לצד עצירות קלות בכמה ערים (עצירות קלות = כמה שעות עד חצי יום)

3. בהקשר של 1, אין לי בעיה לנסוע גם 1000 קמ ליום, אבל אני לא מתכנן לעשות את זה אם אין צורך כמובן

4. המסלול מתחיל במינכן, יום אחד לפני הסוף אהיה ברינג, ומסתיים בפרנקפורט למחרת. ככה שהוא יוצא ממינכן לכיוון איטליה, אלפים וכו׳ ועולה חזרה לפרנקפוקרט

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1lgs4IeeGqU_KUG33diH1acgv3kN91jU&usp=sharing

אני משתף את המסלול שלי שמבוסס על מסלול קצר יותר שהסתובב פה בפורום, ומוסיף עוד כמה כבישי נהיגה באזורים אחרים, אז זה יהיה לרשות הכלל ומקווה שיעזור לאחרים.

המסלול מפוזר ומבולגן עדיין, בחלק מה ״ימים״ תראו מרחקים עצומים שכמובן לא נועדו לגמיעה ביום אחד, אז אל תבהלו.

כמובן חסרים דיי הרבה ימים.

אשמח לכל טיפ לגבי כבישים טובים, מעברי הרים, אטרקציות מעניינות מעולם הרכב (אהיה במוזיאון פרארי+אלפא והייתי כבר במוזיאונים המרכזיים בגרמניה) האם להמשיך לכיוון איטליה פנימה או אולי צרפת, או שלפרסס באזור בולוניה ולעלות חזרה

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...