Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ק עגלה הפשוט של אוטודיפו גם לא משהו. צריך לפמפם בכוח. והורדה של הרכב עם בורג קטן בצד. לסובב בעדינות. לא להפיל את הרכב במכה אחת.

יש לי אותו לא עף עליו. משתמש בג'ק מספריים של הרכב. נכנס לי איתו בוקים במצב הכי נמוך שלהם. לי זה מספיק.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להוציא ולהחזיר את הג'ק מספריים זה יחסית סיפור אצלי ברכב, לוקח לא מעט זמן

זה גם לא תענוג גדול ומהיר לסובב את הידית חצי סיבוב ולהחזיר כל פעם,

אבל זאת האופציה היחידה שיש לי כעת לכן רוכש אחד ייעודי.

כבר חתמתי...

פורסם

אם כבר ג'ק מספריים.

רכשתי את הג'ק הזה דרך "ידידים", מאחר ולא רציתי להסתובב קבוע עם ג'ק עגלה ענק באוטו.

הוא פשוט מדהים. נמוך, נכנס מתחת למכוניות מפונצ'רות, ומרים 2 טון לגובה מטורף. הוא יותר חזק מג'ק מספריים רגיל של יצרן רכב.

אני משתמש בו לפחות פעם ביום לקריאות החלפת גלגל. והכי חשוב - הוא מתרומם עם מפתח רטיטה ובוקסה 17. אני לא מתאמץ בכלל. כבר הרמתי איתו מרצדס ספרינטר.

לפני 6 דקות, yairw כתב:

להוציא ולהחזיר את הג'ק מספריים זה יחסית סיפור אצלי ברכב, לוקח לא מעט זמן

זה גם לא תענוג גדול ומהיר לסובב את הידית חצי סיבוב ולהחזיר כל פעם,

אבל זאת האופציה היחידה שיש לי כעת לכן רוכש אחד ייעודי.

איך אתה מכניס את הבוק אם אתה מרים מאותה נקודת הרמה? לצורך הכנסת בוקים אני מרים ממרכז הסרן עם ג'ק עגלה.

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 7 שעות, innvision כתב:

אתה בטוח שזה לא הג'ק של ה 31 קילו (בערך) ?

יכול להיות,

אני זוכר במעורפל את המשקל.

לפני 5 שעות, yairw כתב:

גם זה שאני מתכנן לקנות הוא של רוהר, אבל של 3.5 טון וכתוב במפרט הטכני 40 ומשהו קילו, לא זוכר בדיוק

אחלה של ג'ק.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

איך אתה מכניס את הבוק אם אתה מרים מאותה נקודת הרמה? לצורך הכנסת בוקים אני מרים ממרכז הסרן עם ג'ק עגלה.

השימוש שלי בג'ק מספריים הוא רק עבור פירוק גלגלים,

לטיפולים יש לי רמפות, ולמרות שמיועדות ליותר ממשקל הרכב, אני מוסיף בוקים למקרה שיחליטו לקרוס כשאני למטה.

עם ג'ק עגלה אוכל להרים את הרכב על בוקים בקלות

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 5.6.2024 בשעה 22:22, amosbmw כתב:

בהרמה מהצד לא מנקודת הרמה רשמית, יש רעיון של חלוקת המשקל על קרש.

לא שזה נראה אידיאלי, וכנראה עוד פחות עם ג'ק מספריים ולא ג'ק עגלה. אם זה אפשרי בכלל.

jack-stand-r4-Wd99-He-LXc.webp

פורסם (נערך)
בתאריך 6.6.2024 בשעה 05:10, yairw כתב:

השימוש שלי בג'ק מספריים הוא רק עבור פירוק גלגלים,

לטיפולים יש לי רמפות, ולמרות שמיועדות ליותר ממשקל הרכב, אני מוסיף בוקים למקרה שיחליטו לקרוס כשאני למטה.

עם ג'ק עגלה אוכל להרים את הרכב על בוקים בקלות

כל הטיפולים שלי אני עושה עם רמפות מפלסטיק שקניתי מאיביי ממוכר מארה'ב בתקופה שהמשלוחים של איביי היו זולים.

עבור החלפת בלמים אני מעלה עם ג'ק מספריים ומצליח להכניס לידו בוק, זה קצת קשה אבל עובד.

לג'ק מספריים יש לי מתאם שמתחבר ל impact wrench ומעלה את הרכב בקלות.

והשגתי ארון מתכת שאני שם אותו בחניה שלי נעול עם כל הציוד חוץ מהרמפות שהם במחסן אצלי בדירה.

הרמפות זה קניה מצוינת שעשיתי, כל הפרונט של הרכב מתרומם וזה נוח לעבודה.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • אהבתי 2
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 5.6.2024 בשעה 22:22, amosbmw כתב:

רכשתי את הג'ק הזה דרך "ידידים", מאחר ולא רציתי להסתובב קבוע עם ג'ק עגלה ענק באוטו.

חושב שהוא נדפק לי היום.

שווה לקנות ג'ק עגלה כלשהו מ KSP? הזה מאייס ב 130 ש"ח הבנתי לא משהו.

פורסם (נערך)

לפעם ב הוא בסדר עושה את העבודה. הם לא מחזיקים הרבה.

גם ג'ק רגיל שאתה חורש עליו הוא מתפגר מהר.

אם אתה כל חודש מרים את הרכב אתה צריך משהו יותר מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם (נערך)

חשבתי לאחרונה להזמין גק בקבוב מהאתר הבא : https://www.ak24parts.com/en/products/other-lifting-tools-scissor-and-bottle-jacks/telescopic-hydraulic-jack-3t-418668
סתם דוגמה לאחד(לדעתי מעולה לך גם 3T וגם די נמוך), יש שם מבחר עצום וגם הם עומדים בתקנים ואפשר להזמין עם דואר ישראל לדעתי

לא יודע תאמת אם  35 ס"ג גובהה לשים בוקים בכלל

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם

אם אתה מרים את כל הרכב באוויר, כנראה שאתה לא צריך, אבל לרוב אני עובד בחזית ומרים רק את החזית אז כדאי מאוד לשים לדעתי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...