Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי פירוק, צריך לפרק את "המכסה" העליון של היחידה החיצונית, ואת הכיסוי של כבלי ההזנה (הידית אחיזה מפלסטיק בצד) של הכבלים. אח"כ יש בורג שניתן לפתוח את הכיסוי של הקופסה של הכרטיס בקרה. במקום לפרק את הכרטיס המשכתי לפרק עוד 3 ברגים בערך של הקופסה, ואז ניתן לסובב בנוחות את הכרטיס כשהוא עדיין מחובר לקופסה, אבל החלק במעגל של הקונקטור חשוף ודי נוח להלחמה. לצערי לא צילמת את האזור.

כעיקרון עדיף לפרק את הכרטיס לגמרי, אבל התעצלתי להתחיל לפרק את כל הקונקטורים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, innvision כתב:

אפשר לדעת בן כמה המזגן? 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

אז כנראה שיש לי מה לצפות. המזגן שלי דגם שונה. SQ40T. יחגוג 10 באוגוסט. השנה עוד לא העברתי אותו לקירור. מבוטח באלקטרה.

גיל סביר לבעיות.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

מדובר בתופעה מוכרת במזגני אלקטרה מזדקנים.

יש כרטיסים חלופיים שעובדים מצויין לאורך זמן (החלפתי כבר כמה כאלה).

בחלק מהמקרים זה נגמר שהפסים על הלוח כבר שרופים לחלוטין ובחלק מהמקרים זה מגעים רופפים בהלחמות (זה למעשה השלב טרום השריפה של המוליכים\פסים על הלוח).

https://www.amavi.co.il/items/1175106-כרטיס-מעבה-תלת-פאזי-למזגני-אלקו-אלקטרה-USP-2003

https://www.waffa.co.il/items/4425695-Waffa-כרטיס-אלקטרוני-טייפון-תלת-פאזי-כולל-קונטקטור-למעבה-לכל-מזגני-אלקטרה-USP-2003

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 שעות, yor2 כתב:

אז כנראה שיש לי מה לצפות. המזגן שלי דגם שונה. SQ40T. יחגוג 10 באוגוסט. השנה עוד לא העברתי אותו לקירור. מבוטח באלקטרה.

גיל סביר לבעיות.

הם מבטחים מזגן בן 10? כמה עולה התענוג?

לא חושב שעשיתי ביטוח מעבר לשנתיים תוספת. אפילו לא בטוח שעשיתי את זה.

לי יש אלקטרה כזה חדש, גמייקה 40T, מעניין כמה הוא דומה לדגם הישן, אם רק שידרגו לו את הWIFI וזהו?

מנסה להבין - כי לא לגמרי הבנתי - היתה בעיה של מתחים בקונקטור מולקס התלת פאזי?

פורסם (נערך)

הבעיה הייתה במגעים, ככל הנראה בין הקונקטור נקבה (3 פינים) לבין הלוח המודפס. אם מזיזים קצת את הקונקטור המגע היה חוזר. כרגע נראה שחידוש ההלחמות של הקונקטור ללוח פתרו את הבעיה.

לא ידעתי שזו תקלה נפוצה כמו שכתבו כאן. חשדתי במוליכים ולכן הארתי את הלוח לבדוק (רואים באחת התמונות), היה נראה שהמוליכים של המעגל המודפס שלמים, אבל הגיוני שכמו שרשמו, זה השלב הראשון ובהמשך היו נשרפים גם המוליכים של המעגל. אני לא יודע גם אם התיקון שביצעתי יחזיק. בכל מקרה יש כרטיסים חדשים זמינים בחנויות החלקים.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם
לפני 23 דקות, KipodYam כתב:

הם מבטחים מזגן בן 10? כמה עולה התענוג?

ככה עלות ראשונה. שלוש שנים ראשונות 300 שקל. אחרי זה עוד שלוש שנים ב 3000 שקל. אחרי זה הם רצו כמעט 5000 שקל לשלוש שנים.

לא הסכמתי. באמצע הסגרים. התקשרו עוד הפעם. הפעם 3200 שקל לשלוש שנים. עד גיל 12. הסכמתי.

לאחותי הם ביטחו תמזגן עד גיל 20. תמורת 4500 שקל אני חושב. זה כולל מילוי גז כל הביטוחים.

הקץ זה. שאים צריך לפרק יחידה חיצונית. (מעבה). או פנימית. (מאייד). אתה צריך לפרק.

במזגנים עליים הם מפרקים.

הם לכוראה. אומרים מזגן חדש זה לא נכון. הם על מזגן עילי לקחו לי 1500 שקל. זה כולל הפירוק והרכבה. המזגן היה אנורטר. בן 9.(קטן)

קוראים לזה שדרוג. לא יודע איך זה במיני מרכזי. עילי זה אני חושב עד גיל 15. באנורטר זה פחות.

ובמחירים של היום לא שווה. אולי לגדולים זה שווה.

לאחותי היה סיפור איתם. המעבה היה בעל שני מאוררים. מתאי שהו. אני משאר שהפסיק מאורר אחד. אחרי שנה השני.

ואז הם החליפו קבלים. לא עזר. אז אמרו לה. תפרקי תמעבה. אין גישה. אמרה להם זה מתקינים שלכם.

אז הם שלחו לה. בריונים. שיעלו למרפסת לעלות תמעבה. אבל הגיעו אם כרטיס. החליפו. והכל הסתדר. הראשון לא ידע.

רצו סתם להחליף מנועי מאורר. המזגן משנת 2011. הטיפול היה. ב 2020. 

שנעה שעברה מילאו גז. ללא תשלום.

את הביטוחים הם מציעים ב 36 תשלומים ללא ריבית. אני מעדיף תשלום אחד. לא יודע איך זה היום. אם הריבית בשמיים.

מצטער שיצאה לי חפירה.😐

תודה🙂

פורסם

כמה זרם עובר על שלושת המוליכים שמובילים למחבר 3 פינים הזה?

נראה שמראש עיבו אותם עם אקסטרה בדיל מסיבה מסויימת. בכל אופן, הרבה יותר פשוט לקחת גיד נחושת קשיח בעובי 2.5מ"מ ולתפור אותו על המוליכים עצמם. זה יבטיח חיבור הרבה יותר אמין מאשר להעביר זרמים גדולים על המעגל עצמו.

ן

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אז גם גיד 1.5 מ"מ יספיק. אבל לסמוך על המוליכים של המעגל?

זה עניין של זמן עד שיווצר שוב נתק. זה בסך הכל רדיד בעובי 30-60 מיקרו שדבוק עם אפוקסי על לוח פיברגלס ומושפע מאוד מתנאי חום-קור.

image.png.73760bb923472a6e906b950fe444fe82.png

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מסכים, גם אני נוטה שלא לסמוך על זה. העניין שזה לא מזגן שלי וביצענו תיקון ספונטני. מה שאתה מציע זו אופציה טובה, אבל כנראה שהחבר יעדיף לקנות לוח חדש.

• תוכן חדש...