Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי לשאול איך טרייד אין עובד האם זה עובד ככה:הרכב שלי שווה עכשיו 200 אלף ואני רוצה לעשות טרייד אין על רכב ששווה 270 אלף האם יסגרו לי את ההלוואה הקיימת ויפתחו לי אחת חדשה של 70 אלף?

פורסם

לא ברור מדבריך מה מצב ההלוואה הקיימת.

את המימון לרוב עושה חברה חיצונית ולא החברה שעושה את הטרייד-אין.

בגדול יש כל מיני אפשרויות שבכולן בסופו של דבר תשלם יותר מהפרש המחירונים,

כלומר איך שלא תסובב את זה תשלם יותר מה-70K₪ הפרש.

בשורה התחתונה חברת הטרייד-אין צריכה להרוויח מהעיסקה,

ואתה צריך לוודא שה"אלמנט" לא גדול מדי...

פורסם

אם המחירון של הרכב שלך 200,000 ש"ח יזכו אותך במשהו כמו 150,000 ש"ח, ימכרו את החדש במחיר מלא ואת השאר תשליפ ממקורותיך, בלי או עם הלוואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, רק אלפא כתב:

אהלן רציתי לשאול איך טרייד אין עובד האם זה עובד ככה:הרכב שלי שווה עכשיו 200 אלף ואני רוצה לעשות טרייד אין על רכב ששווה 270 אלף האם יסגרו לי את ההלוואה הקיימת ויפתחו לי אחת חדשה של 70 אלף?

לא ברור האם אתה שואל לגבי הטכניקה: סגירת ההלוואה ופתיחת חדשה והתעסקות עם הסרת השעבוד והעברת הבעלות.... או לגבי המהות של מה לצפות מבחינת מה תקבל/תשלם.

לגבי הטכניקה אין לי תובנות.

לגבי המהות אתה צריך לזכור שטרייד אין זה עסק שמטרתו להרוויח. כלומר עבור הנוחות שאתה מתקתק הכל במקום אחד ומהר אתה משלם.

אם הרכב החדש באמת עולה 270 ושלך שווה 200 אז הטרייד אין יעלה לך יותר מ 70....

כלומר יתנו לך פחות מ 200 על שלך (כי הם צריכים למכור אותו ברווח)

אם במקרה יתנו לך 200 על שלך (כמו שפורסם לעיתים "טרייד אין במחיר מחירון") זה אומר שאם היית בא עם 200 מהבית (אחרי שמכרת את שלך לבד) היית קונה את החדשה בפחות מ 270... באחד הצדדים בעסקה הזו הם צריכים להרוויח (או בשניהם).

אין ארוחות חינם.

ההמלצה הקלה היא למכור את שלך. בטרייד אין חוסכים זמן, לא כסף

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...