Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל לטובה

פתאום זזים דברים, מישהו דיבר על איזה קורס לפני 5 שנים? לפתע נוסעים מפלצות שלא היה להם סיכוי

לעבור טסט שנתי במסע נווט "עלק" לא תחרותי מחרמון לאילת? בחסות? עם 2 רכבים צבאיים כמשתתפים

הכל מבעבע ,גם בפורום וזה על הכיפק.

לקורס מרשלים!

אני בהחלט חושב שכמועדון מירוצים שרוב חבריו התחרו בעולם יש את כל הזכות לשאול את השאלות

הללו ביחוד שהכל "שושו" או מתום לב או מתוך כוונה, ימים יגידו.

מכיוון שכך הדבר אנו נבדוק בציציות כל דבר שיעלה בנו ספק ולמה?

כי אנחנו מארגנים כרגע לעצמינו את האימונים ,ואנחנו אחראים כלפינו וכלפי הצופים ,כבעלי הידע

הבכירים בארץ (רוב חברי העמותה מתחרים בחול).

אבל כמו שאמרתי קודם כל עזרה לספורט המוטורי תבורך!

מירוצי מכוניות

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין מאוד ,ראלי נווט חרמון אילת, סיקור טלויזיוני,פירסום של המרוץ בכל מקום,

הבטחה מישטרתית,מהירויות מטורפות,מעורבות של כמה ערים,רכבים בניה עצמית,

ואנשי הראלי בשושו,למה ???

ההבדל בנווט???

פורסם

קובי אתה יודע למה עד היום אין חוק מוטורי???? כי האנשים במדינה הזאת אוהבים לאכול אחד את השני..

מפריע להם שלאחר יש ולהם אין, הם לא יודעים לפרגן והם דואגים רק לעצמם ולאינטרסים שלהם(לדוגמה תראה את השרשור הזה וכל השרשורים בנושא).

מה מפריע לך שתחרויות הניווט חוקיות?? למה אתה מנסה להעלות פה את הנושאים הלא חוקיים שבתחרויות??? לא אוהב אותם , לא נמשך אליהם, שב בצד ,תתעסק במה שכן מעניין אותך..

לידיעתך, החברה האלה למרות שהספורט שלהם חוקי מתכננים גם כן להופיע להפגנה באם היא תצא לפועל

ולטובת הספורט שלך.. לא שלהם.

שיהיה לך המשך יום מהנה.

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם
קובי אתה יודע למה עד היום אין חוק מוטורי???? כי האנשים במדינה הזאת אוהבים לאכול אחד את השני..

מפריע להם שלאחר יש ולהם אין, הם לא יודעים לפרגן והם דואגים רק לעצמם ולאינטרסים שלהם(לדוגמה תראה את השרשור הזה וכל השרשורים בנושא).

מה מפריע לך שתחרויות הניווט חוקיות?? למה אתה מנסה להעלות פה את הנושאים הלא חוקיים שבתחרויות??? לא אוהב אותם , לא נמשך אליהם, שב בצד ,תתעסק במה שכן מעניין אותך..

לידיעתך, החברה האלה למרות שהספורט שלהם חוקי מתכננים גם כן להופיע להפגנה באם היא תצא לפועל

שיהיה לך המשך יום מהנה.

באמת? הספורט שלהם חוקי?

בחיאת ראבאק....

חוקי כמו ה S16 שלי...

לא חוקי, לא בטיח. אין ביטוח - אין תקינה והדבר היחיד השונה הוא העלמת העין של השלטונות.

לגבי הביקורת שלך על קובי - ממש לא במקום! קובי הראשון שיפרגן... ההערה שלו הייתה מופנית כלפי נהגי הראלי - למה אנחנו (נהגי הראלי) לא עושים יותר אירועים כמו החבר'ה הנ"ל בלי לדפוק חשבון ל"חוקיות" - הרי בסופו של יום - לא שינויי המבנה של רכב הראלי שלי ולא של חצי מהג'יפים שהשתתפו שם - הם חוקיים.

חוקיים... וואלה הצחקת אותי!

:-P

אלון

פורסם

שיהיה לך המשך יום מהנה.[/quote

shawa,אני יגיד לך למה עד היום אין חוק מוטורי, כי אנשים במדינה הזאת קומבינטורים,

וכל אחד דואג לתחת של עצמו,וכל אחד מושך לכוון שלו ואני בשרשור הזה באתי לנסות לשנות...

את הגישה במדינה הזאת לאחד כוחות כמו באמריקה כוח גדול משפיע, כבר אמרתי כאן שאני,

אוהב את כל הענף המוטורי ואני לוקח חלק בהרבה סוגי תחרויות ובעתיד הקח בעוד,

אז על תגיד לי לא מפרגן כי אני סופר מפרגן ודואג לכל הענף,אחרת היינו ממשיכים

להתחרות כל אחד בבועה של עצמו, (חיזוק לדברים הנכונים שאלון אמר):wink:

המלחמה שלי היא גם שלכם!!! אתה והחברים שלך מוזמנים לעזור....

בברכה,קובי כהן

פורסם

קובי אם לא הבנתי אותך נכון אז קבל את התנצלותי הכנה.

הכוונה שלי היתה לתגובות כמו של אלון בתגובה שלו מעליך שמחזקת את מה שאמרתי לגבי אלה שאוהבים לאכול אחד את השני.

וכן אלון...הספורט הזה חוקי.. כמו שלנהוג בכביש זה חוקי אבל יש כאלו שנוהגים בצורה לא חוקית בכביש או שהרכבים שלהם לא חוקיים לכביש ( כמו הS16).

ושוב.... מה לכל הרוחות זה מפריע לך??????????? ונניח וזה לא חוקי ..למה אתה חייב לרשום את זה שוב ושוב???????

E.s.o הנדסת חשמל.

פורסם

הכוונה שלי היתה לתגובות כמו של אלון בתגובה שלו מעליך שמחזקת את מה שאמרתי לגבי אלה שאוהבים לאכול אחד את השני.

וכן אלון...הספורט הזה חוקי.. כמו שלנהוג בכביש זה חוקי אבל יש כאלו שנוהגים בצורה לא חוקית בכביש או שהרכבים שלהם לא חוקיים לכביש ( כמו הS16).

ושוב.... מה לכל הרוחות זה מפריע לך??????????? ונניח וזה לא חוקי ..למה אתה חייב לרשום את זה שוב ושוב???????

זה ממש לא מפריע לי - זה בא כדוגמא לכך שיש אפשרות לקיים אירועים גם מצד נהגיי הראלי ואני האחרון ש"יאכל" (כדבריך) אנשים - אבל אם יש איזה מתלהב שחושב שהוא מחזיק את אלוהים בביצים אז כן, הוא יטעם מנחת לשוני.

עובדתית - היו בשרשור זה (וזה ניתן לבדיקה) אנשים רבים (כמוך) אם טונות של ביקורת ויומרות לחנך את נהגי הראלי (ובין היתר אותי) - לאחר שהיו במפגש - שינו את דעתם. לכן אנשים נחרצים כמוך - לפני שהם מעבירים ביקורת שילמדו את העובדות במקום לבכות אחרי זה שהם מקבלים תגובות חריפות (שהן לחלוטין במקום לטעמי).

לגבי עניין החוקיות - אם תקרא שוב תראה שהעלתי זאת רק משום שגורם אחר בחר להעביר אינפורמציה שיקרית ולטעון שהאירועים הללו חוקיים.

הידעת? יש שם רכבים שעוד מאה שנה לא יענו לשום תקן כולל תקני מירוצים - אז נא לא להתיפיף!

למה אתה לא שואל את הבחור שהעלה שקרים בעניין זה לשרשור מדוע הוא מרשה לעצמו להוליך שולל את כולם?

איזה אינטרס זה משרת?

בקיצור - לפני שאתה מעיז להאשים אותי - קודם תכיר עם מי אתה מדבר ומה הוא עשה למען התחום, אח"כ תלמד את המטריה ובסוף אם יש לך ביקורת עניינית - תקבל ממני תשובה עניינית (בפעם האלף).

אלון

פורסם

shawa דבר ראשון מה שמך האמיתי? דבר שני אלון ושאר נהגי הראלי אוהבים לעזור ,ורוצים

לקדם את מה שכולנו רוצים ,חוק מוטורי!!!!!!

הכוונה שלי היתה לתת דוגמה לספורט מוטורי שמתקיים בארץ ושאנחנו(נהגי הראלי)

יושבים ומחכים או עושים ומתחבאים אז הגיע הזמן לקיים ליגה משלנו

מסודרת וגלויה, ואתם תמשיכו בשלכם בכיף!!!!

פורסם
shawa דבר ראשון מה שמך האמיתי? דבר שני אלון ושאר נהגי הראלי אוהבים לעזור ,ורוצים

לקדם את מה שכולנו רוצים ,חוק מוטורי!!!!!!

הכוונה שלי היתה לתת דוגמה לספורט מוטורי שמתקיים בארץ ושאנחנו(נהגי הראלי)

יושבים ומחכים או עושים ומתחבאים אז הגיע הזמן לקיים ליגה משלנו

מסודרת וגלויה, ואתם תמשיכו בשלכם בכיף!!!!

מסכים עם כל מילה ורק אוסיף - שגם אני ואני בטוח שגם קובי נהיה מוכנים לסייע לכם בכל דרך שנוכל.

זה כנראה נכון גם לגבי רוב נהגי הראלי האחרים.

אלון

פורסם
מעניין מאוד ,ראלי נווט חרמון אילת, סיקור טלויזיוני,פירסום של המרוץ בכל מקום,

הבטחה מישטרתית,מהירויות מטורפות,מעורבות של כמה ערים,רכבים בניה עצמית,

ואנשי הראלי בשושו,למה ???

ההבדל בנווט???

בלי קשר לשושו או לא שושו,

כנראה שבאמת העניין כאן הוא ניווט... כי נהג אחד (לא חשוב מי), מוכר מוכשר ומהיר מאוד, בחר בנווט לא טוב (ככה זה לפחת נראה מהצד), וכמה שהוא נסע מהר... הוא לא היה בכיוון ולכן התוצאה הסופית המאכזבת שלו.

אסף.

פורסם

אלון, קובי, בואו נסדר את הדברים .....

א. שמי שחף.

ב. אני מעריך אותך אלון הרבה יותר ממה שנדמה לך או מהרושם שקיבלת מתגובותי...

אני עוקב אחר הודעותיך בנושא זה מזה זמן רב, נהנה לקרוא את העידכונים שלך אחרי כל אימון ומעריך מאוד את הטלפון הפתוח שלך לכל שאלה בנושא זה, (פעם אף הגבת כשחיפשתי פלטפורמה למרוצי ראלי ספרינט/עפר) אך אם לא מוצא חן בעניי משהוא שאמרת אני אגיב ואם צריך גם בצורה חריפה אך בד בבד גם מכובדת (גם אתה נוהג כך וזה בסדר גמור).

סגנון המרוצים שאתם מתחרים בהם מושך אותי יותר מאשר מרוצי הניווט והעבירות שאני מתחרה בהם, אך מכיוון שאני מתחרה ברכב שאני נוהג בו נפצר ממני להצטרף אליכם. אני עדיין מחפש פלטפורמה לבנות ממנה רכב למרוצי עפר ואני מתכוון לתת גז בפרוייקט זה... אך עד אז אני אמשיך במרוצי ניווט (שדיי קרובים לראלי עפר, אומנם פחות החלקות ויותר מרכז כובד אבל אימון נהיגה מצויין וכיף מטורף) ואני אשמח אם תצטרפו אלי למירוץ כזה עם עוד לא יצא לכם.

בסופו של דבר אם תהיה הפגנה אני אהיה מהראשונים שיגיעו והייתי בקשר עם ברוך שליט בנסיון לעזור ולתרום למאבק - ללא תוצאות.

בואו נסגור פה דבר אחד לפחות, גם אם יש למישהו חוסר סימפטיה לגבי התנהלותו החוקית של ספורט מוטורי כזה או אחר, שיגיד את זה לנמען בהודעות פרטיות או בטלפון ולא בצורה פומבית, כי חבל שעד שיש איזו שהיא צורה אבולוציונית של ספורט מוטורי, שגם הוא ירד לטימיון.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

פורסם
ממש פריז דאקר בישראל,באמת מחמם את הלב!!!!!

שימו לב תמונה 13 סוברו B4 משטרתית, בחסות שפי שיפורים וספרקו :lol:

" הגיעו ימות המשיח",מי אמר שהמשטרה נגד ספורט מוטורי :wink:

מישהו אמר "יובל מלמד"???

:wink:

גדול!

אני מקווה שנראה אותו גם מחר...

והמבין יבין....

אלון

פורסם

ראית אותו והוא גם ניצח

בתחרות ספרינט שנערכה היום בצפון, זכה יובל מלמד במקום הראשון, אלון תעדכן!!

החדשות האחרונות שיש לי לבשר לכם חובבי הספורט המוטורי תוצג באתר עמותת נהגי המירוצים

בקרוב

אתם מוזמנים

דני לוי

WWW.IRDA.CO.IL

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...