Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני כרגע מתעניין ברכישת רכב לבית ולעבודה,

עדיין לא סגור האם זה יהיה רכב אחד או שניים,

בגדול יש 4 ילדים שנוסעים איתי ביומיום הלוך וחזור לגנים, 

כפעמיים בשבוע אני צריך לעבודה רכב שיכול להוביל ריהוט שמגיע מפורק בארגזים באורך עד 2.1 מטר, (משקל עד 150 קילו להובלה, לא משמעותי).

התקציב עדיין לא מגובש אבל בגדול עד 40 אלף, 

חשבתי או על שני רכבים יחסית ישנים כמו סיטרואן ברלינגו/פורד קונקט וכדו' ועוד רכב משפחתי נפוץ,

או רכב אחד שישלב כמו מרצדס ויטו.

אני לא מפונק ויודע להסתדר עם מה שיש, אז הטכנולוגיה חדשה פחות מדברת אלי, מה שחשוב ביותר זה אמינות של הרכב.

ראיתי מרצדס ויטו יד שלישית עם 146.000 ק"מ, אוטומט, דיזל, 2007, מסוחר ב35k. איך האמינות של הרכב? איך הוא סוחב בעליות?

הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

עריכה אחרונה על ידי דניאל.
פורסם

לא בהכרח. סביר להניח שהיה של נכה ביד הראשונה ונסע מעט. אבל לרכב בן 17 יש כבר לא מעט תקלות בלאי טבעי בלי קשר לנסועה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לוקח את הבלאי של השנים בחשבון

היו לי לא מעט רכבים יחסית ישנים ומהניסיון שלי כל עוד הרכב היה מטופל כראוי הק"מ הוא הגורם המשמעותי ביותר לבלאי ברכב

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

סביר להניח שהיה של נכה ביד הראשונה ונסע מעט.

נניח שכן, כמה זמן נכה מחזיק רכב? למיטב ידיעתי 4 שנים.

מאז בטח עבר עוד ידיים ושימש להסעות או משאות, כמו רוב הרכבים האלה.

הק"מ חשוד בעיני (אולי נמנה מהחלפת מנוע וכדו'?)  וגם העובדה שזה מסוחר.

בעבר כשחיפשתי מסחרית משומשת מנכה, כמה כאלה שראיתי אמרו שהרכב כבר "מוזמן" מראש,

וגם המחיר המבוקש היה גבוה משמעותית ביחס לשנתון והמחירון.

*אם הרכב אכן כפי שמוצג, אז הוא מציאה אמיתית.

פורסם

נכה עם ואן מחזיק את הרכב לפחות 5 שנים ובד"כ בגלל התהליך המורכב של החלפת הרכב ואבזורו זה מתארך ל-6-7 שנים לפחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...