Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, ArikM כתב:

בתקופה האחרונה אני מנסה לעבוד עם גרסת הדסקטופ שלהם, מאד איטית, קצת מבאס אבל מה שיפה זה שכל הניתוחים שאני עושה משוקפים לאפליקציה בנייד ולהפך

עובד עם ה tws? הדבר הזה כל כך מסובך מגושם ולא ידידותי, אפילו בעין, אבל מסתבר שסוחרים ותיקים עפים עליו. 

יש גרסה נוספת ibkr desktop שהיא בלי כל הסיבוכיות, פשוטה, קלה, מובנת ונראית יפה, מאז שהתחלתי להשתמש בה הדברים התחילו לזרום.. 

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עובד עם גרסת הדסקטופ. 

כמו שרשמתי, קצת איטית עבורי, אבל הרבה יותר נוח לנתח מניות וטריידים צפויים.

והכי טוב, זה מסתנכרן עם האפליקציה, כולל הכל, ניתוחים/פקודות וכו'

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 16 שעות, phpclub כתב:

מעדכן למען מי שזה מעניין אותו,
כל ההשקעות החלו בחודש פברואר/מרץ במספר פעימות, אני מתייחס כרגע רק לחשבונות באינטאאקטיב :

סה"כ תשואה על החשבון שלי ושל הילדים ביחד, מחודש מרץ - 17%
סה"כ תשואה של "משחקים" נכון להיום (מחר יום חדש) - (20% מהתיק של הילדים + התיק שלי) - 35%.

רוב "המשחקים" היו עם מניית MSTR שקשורה לביטקווין, ו NVIDIA, היו גם מניות אחרות שחלקן הרוויחו וחלקן הפסידו.
אני יודע שהמשחקים שעשיתי אינם בגדר השקעה, אך מבחינתי זה עזר לי להבין איך הדברים עובדים (גם ברמה הטכנית) וכרגע אני ממשיך באותו קו, אעדכן שוב בהמשך.

התיק בבלינק הפסיד סכום נכבד, והאמת שזנחתי את התיק שם אחרי שלמדתי להכיר ולעבוד עם אינטראקטיב, למען הנוחות מכרתי כמעט את כולו, היות ואי אפשר להעביר פוזיציות מבלינק (יש לו המון הגבלות) אני מושך את הכסף (משלם עמלות המרה וכו') ומעביר את הכסף לאינטראקטיב.

אם אני לוקח בחשבון גם את ההפסד מבלינק התשואה יורדת ל 26%.

הכנסת עמלות לחישוב של האחוזים? (מה האחוזים בהתחשבות בעמלות?)

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Lior_Django כתב:

הכנסת עמלות לחישוב של האחוזים? (מה האחוזים בהתחשבות בעמלות?)

העמלות יורדות מהמזומן בחשבון, אז החישוב הוא אחרי הניכויים. 

שים לב שהם ממש נמוכים יחסית לשאר הברוקרים. 

אגב קלטתי שהחישוב שלי לאחוזים עם ההפסד של הבלינק שגוי, המספר הנכון ככל הנראה גבוה יותר. 

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם (נערך)

כמה העמלת קנייה/מכירה?

איזה ברוקרים?

(אני דרך הבנק, כל פעולה זה כמה עשרות שקלים)

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני כשעה, Lior_Django כתב:

כמה העמלת קנייה/מכירה?

איזה ברוקרים?

(אני דרך הבנק, כל פעולה זה כמה עשרות שקלים)

0.2-0.5 דולר לפעולה

תקרא כמה הודעות אחורה.. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מציע כרפרנס להשתמש במחשבון של זיק לשוק ההון.

ויש משהו חשוב שלא ראיתי שציינו (אופי פספסתי) חשוב מאוד להבין את סיבולת התנודתיות שלך. (בספר של ג'ון בוגל יש גם תיעוד מסודר עם מספרים). גם במחשבון של זיק לשוק ההון זאת השאלה הראשונה הנשאלת שם.

• תוכן חדש...