Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה לא רואה שמוכרים אותם מעל המחירון. אתה רואה שמבקשים עליהם מעל המחירון.

לגבי הפערים ברישוי, הכי פשוט לשאול אותו. המר-בחור לא סיפר לך על התאונה? לא טוב. 

בנוסף תזכור שאם אתה מתכוון לבטח במקיף, לא תקבל מה ששילמת לו במקרה טוטל לוס חו"ח אלא מקסימום את לוי יצחק. 

זו הpassion הכתומה? המשוקלל שלו ביד2 45. בכל מקרה אלף לפה אלף לשם, עדיף רכב ללא תאונות. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בקש מהמוכר את דוח שמאי של התאונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, zvit כתב:

בקש מהמוכר את דוח שמאי של התאונה.

בינתיים עדיין לא שלח טיפולים מהמוסך, מתחיל קצת להתיש הבנאדם ואני קרוב לוותר על הרכב ואולי בכלל ללכת לרכב הבא הכי קטן שקיים: 108/C1/אייגו ולהתמודד עם התיבה רובוטית חד מצמדית מעצבנת

לפני 38 דקות, Jack457 כתב:

אתה לא רואה שמוכרים אותם מעל המחירון. אתה רואה שמבקשים עליהם מעל המחירון.

לגבי הפערים ברישוי, הכי פשוט לשאול אותו. המר-בחור לא סיפר לך על התאונה? לא טוב. 

בנוסף תזכור שאם אתה מתכוון לבטח במקיף, לא תקבל מה ששילמת לו במקרה טוטל לוס חו"ח אלא מקסימום את לוי יצחק. 

זו הpassion הכתומה? המשוקלל שלו ביד2 45. בכל מקרה אלף לפה אלף לשם, עדיף רכב ללא תאונות. 

כן, הכתומה. משומה יד2 תימחר לי 48.1K

עריכה אחרונה על ידי 50smet
פורסם
לפני 8 שעות, 50smet כתב:

כפי שהומלץ לי כאן, בדקתי את מצב התביעות ביטוח ב

כפי שהמלצת, שילמתי לדו"ח מרכז סליקה של חברות הביטוח. יש תביעה של כמעט 20K שקלים! אבל ללא חבות לצד ג'.

הוא טוען שבחניה שבר פגוש ופנס. הגיוני? או שמסתתר משהו יותר רציני? אגב הוא עדיין דורש 47K על הרכב בגלל שהעביר אותו טסט ביום שישי. לוי יצחק מתמחר את הרכב ב34K אבל אני רואה שכל הרכבים ביד2 נמכרים הרבה מעל מחירון לוי יצחק.
מצ"ב הדו"ח:
image.thumb.png.26794eedb176275847c6bd621d81916f.png

צבי אומר לדרוש דו״ח שמאי.  הייתי אומר שזה מינימום.

אני לא יכול לחוות דעה האם תיקון של 20 אש״ח הוא גדול או לא, אין לי מושג מה מחירי חלקי החילוף והעבודה - בכל זאת מרצדס - אבל  לאור ההתנהלות של בעל הרכב הייתי חושד שהוא מסתיר עוד דברים. ומי שמפספס את הטסט בחופן כרוני חשוד גם בדילוג על טיפולים.

אתה יכול להבין מה דעתי על הרכב.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, 50smet כתב:

הוא טוען שבחניה שבר פגוש ופנס. הגיוני?

לא יודע לגבי הטענה שלו, אבל אם מתקנים בחלקים מקוריים, ובסכומים של ביטוח, 20 אלף זה בקטנה - אצלי על החלפת פגוש וזהו התביעה הגיעה ל 12 או 13 אלף, תוסיף לזה פנס קדמי ותמחור של מרצדס ולא מופרך להגיע ל 20 אלף ש"ח מכלום.

יחד עם זאת, את הרכב הספציפי לא הייתי קונה לפני שהייתי מוודא את הסיפור היטב מכל הכיוונים, כולל זיהוי ודאי של הבעלים (על בסיס רישיון אחרון, עדכני ובתוקף - לוודא שמי שמוכר הוא לא סוחר חאפר), דו"ח שמאי ופלט אותנטי ממוסך מורשה (שמעתי כבר פעם אחת ששלחו למישהו תיעוד טיפולים מזוייף, שווה לדבר עם המוסך לוודא את אמינותו).

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Fazer כתב:

לא יודע לגבי הטענה שלו, אבל אם מתקנים בחלקים מקוריים, ובסכומים של ביטוח, 20 אלף זה בקטנה - אצלי על החלפת פגוש וזהו התביעה הגיעה ל 12 או 13 אלף, תוסיף לזה פנס קדמי ותמחור של מרצדס ולא מופרך להגיע ל 20 אלף ש"ח מכלום.

יחד עם זאת, את הרכב הספציפי לא הייתי קונה לפני שהייתי מוודא את הסיפור היטב מכל הכיוונים, כולל זיהוי ודאי של הבעלים (על בסיס רישיון אחרון, עדכני ובתוקף - לוודא שמי שמוכר הוא לא סוחר חאפר), דו"ח שמאי ופלט אותנטי ממוסך מורשה (שמעתי כבר פעם אחת ששלחו למישהו תיעוד טיפולים מזוייף, שווה לדבר עם המוסך לוודא את אמינותו).

זיהוי וודאי - יש. הוא שלח את הרישיון עם חותמת טסט שעשה בהצלחה בשישי האחרון. מחכה שיעביר לי היסטורית טיפולים ודו"ח שמאי

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

צבי אומר לדרוש דו״ח שמאי.  הייתי אומר שזה מינימום.

אני לא יכול לחוות דעה האם תיקון של 20 אש״ח הוא גדול או לא, אין לי מושג מה מחירי חלקי החילוף והעבודה - בכל זאת מרצדס - אבל  לאור ההתנהלות של בעל הרכב הייתי חושד שהוא מסתיר עוד דברים. ומי שמפספס את הטסט בחופן כרוני חשוד גם בדילוג על טיפולים.

אתה יכול להבין מה דעתי על הרכב.

בהחלט, וזה מה שקרה שהתעקשתי על דו"ח שמאי/פלט טיפולים...

image.thumb.jpeg.b6d7e853337dfcbec3b897e15520ac9d.jpeg

• מצחיק 3
  • מבאס 1
פורסם

נוכל זה ודאי!

וכולם יכולים לזהות אותו ביד 2 לפי סיפור המקרה.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...