Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן 2021 LIFE 1.5 או מאזדה CX5 2.0 2021 קומפורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע להסביר את זה, אבל לי אישית יש פחות חששות מטיגואן שבילה אצל מישהו בליסינג 3 שנים מאשר לגבי רכב עממי,  נגיד, איביזה מליסינג תפעולי.

גם לגבי היחס אל הרכב ( נהיגה/ שמירה על פנים הרכב) וגם לגבי הטיפולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, Adamre כתב:

רכשתי את הרכב ב 16 אלף פחות ממחיר מחירון. 

וב 6.5 אלף פחות ממחיר משוקלל. לדעתי עשיתי אחלה עסקה. 

תתחדש. מה קנית בסוף? טיגואן?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 32 דקות, wildlands2019 כתב:

יופי שאתה מנסה לשכנע את עצמך,

אך לצערך, לא,

נהג ליסינג לא יסע ברכב לא שלו כמו נהג רכב פרטי:

1. הוא לא יאט על במפרים כדי לשמור על המתלים והבולמים.

2. הוא לא יחנה כמה שיותר מרוחק מפותחי דלתות ליסינגיים.

3. הוא לא יחנה צמוד למדרכה כדי לא לדפוק את הג׳נטים וכיוון הפרונט.

4. בעקיפה הוא לא ילחץ חצי גז אלא פול שמול גז בשביל לעבור מהר ולא ממש מעניין אותו להרוס את הגיר והמנוע.

5. הוא לא ידאג לכבות את המזגן לפני כיבוי והנעה, לא יודע אם עדיין תקף ברכבים מודרניים.

6. הוא לא יכבה את הסטופ סטארט בשביל לא להרוס כל דבר אפשרי על חשבון צריכת דלק פיקטיבית.

7. הוא לא ידאג שהמנוע קר ויסע מהר מאוד כפי שהוא צריך בלי להתחשבן.

8. הוא לא ידאג לחנות בצל או להשתמש במגן שמש.

9. הוא לא ידאג לסע לאט על עפר בפיקניק

להמשיך?

בנוסף חברות ליסינג לא תמיד מטפלות בחברה אלא במוסכים שלהם, ותתפלא, גם בשמן זול,

עובדה שהספורטאג׳ מליסינג שהיה לי משלמה סיקסט היה עם כ75k ק״מ שהרגישו כמו 150k

תתחדש.

וואו כמה מירמור וכמה שטויות. סיימת או שיש לך עוד מיתוסים בשרוול?

רק חשוב לי להבהיר לך שכל הקשקוש שרשמת פה זה בראשך בלבד. צא מהסרט שאתה חי בו. כמו שרשמו פה, גם בנאדם עם רכב פרטי עושה את כל מה שציינת עם הרכב שלו.

יש לי עוד רכב שקניתי מחברת. ליסינג ועוד אחד כזה שהיה בהשכרה ולא רוצה לפתוח פה אבל אני מבסוט ממנו אש.

מצטער אבל לתגובה כמו שלך לא יכולתי להגיב ביותר חוסר זלזול מזה. 

לפני 14 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

תתחדש. מה קנית בסוף? טיגואן?

כן, תודה רבה. 

פורסם
לפני 9 שעות, wildlands2019 כתב:

יופי שאתה מנסה לשכנע את עצמך,

אך לצערך, לא,

נהג ליסינג לא יסע ברכב לא שלו כמו נהג רכב פרטי:

1. הוא לא יאט על במפרים כדי לשמור על המתלים והבולמים.

2. הוא לא יחנה כמה שיותר מרוחק מפותחי דלתות ליסינגיים.

3. הוא לא יחנה צמוד למדרכה כדי לא לדפוק את הג׳נטים וכיוון הפרונט.

4. בעקיפה הוא לא ילחץ חצי גז אלא פול שמול גז בשביל לעבור מהר ולא ממש מעניין אותו להרוס את הגיר והמנוע.

5. הוא לא ידאג לכבות את המזגן לפני כיבוי והנעה, לא יודע אם עדיין תקף ברכבים מודרניים.

6. הוא לא יכבה את הסטופ סטארט בשביל לא להרוס כל דבר אפשרי על חשבון צריכת דלק פיקטיבית.

7. הוא לא ידאג שהמנוע קר ויסע מהר מאוד כפי שהוא צריך בלי להתחשבן.

8. הוא לא ידאג לחנות בצל או להשתמש במגן שמש.

9. הוא לא ידאג לסע לאט על עפר בפיקניק

להמשיך?

בנוסף חברות ליסינג לא תמיד מטפלות בחברה אלא במוסכים שלהם, ותתפלא, גם בשמן זול,

תתחדש.

תזכיר לי מי צריך לשרת את מי?

בעל הרכב את הרכב או הרכב את בעל הרכב?

יש אנשים שכל כך דואגים לרכב שלהם ושוכחים להתחשב באנשים האחרים, הם ייתפסו שני מקומות בחניון כדי שחס וחלילה אף אחד לא ישרוט את הרכב שלהם.

צריך לזכור שרכב שנוסע חשוף לפגיעות קלןת, שריטות ושפשופים קלים מהסיבה בה הוא נוסע ונמצא...

אבני חצץ שעפות ממשאית שנוסעת לפניו מדלתות שנפתחות בסביבתו ומפגעי מזג האוויר.

יש לנו רכב פרטי ורכב ליסינג (מהעבודה) שניהם נועדו לשמש אותנו, אנחנו גרים בסביבה צפופה שהחניות בה אינן מרווחות וכדי לצאת מהרכב או להיכנס אליו - דלת הרכב שלנו מוגעת ברכב שחונה במקביל וגם כשבעלי הרכב שחונה במקביל אלינו ייכנסו לרכב שלהם - הדלת של הרכב שלהם תיגע ברכב שלנו. כשאנחנו ואנשים אחרים חונים לאורך המדרכה החניה צפופה - פגושי הרכב ייפגשו עם פכושי הרכב הסמוך במהלך תמרוני החניה.

אנחנו משתמשים בשני הרכבים שלנו באותה מידת זהירות והקפדה.

והעיקר, הרכבים שלנו נועדו לשרת אותנו...

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, wildlands2019 כתב:

אני עוד זוכר את התגובה שלך שכתבתי שהספורטאז לא מזדקן יפה... מזל שיש את מי להאשים

לעניין השאלה,
אין מתנות חינם, על נוחות, משרד ממוזג וסוכני מכירות חלקלקים מישהו משלם.
אין לי צל של ספק שרכבי ליסינג ננהגים ומטופלים ברמת הקפדה אחרת לגמרי מרכב פרטי (כמובן שיש לכאן ולכאן, אבל אי אפשר באמת לדעת). 
יוצאי ליסינג אלו רכבים שנראה שעברו פוגרום ועוברות השבחה וניקיון לטשטש את ההזנחה (דם, יזע ודמעות על המושבים).
"מניין את יודעת?"... הנכד שלי היה בטכני של ח"א (סתם... זו פרסומת של הזקנים). כי גיסי הוא מנהל מגרש השכרה הכי גדול של אחת מחברות ההשכרה/ליסינג בארץ... מכיר את הסיפורים שלו.
VAG טורבו עם 75 אלף ק"מ מליסינג, זה סיכון גבוה יותר ממאזדה אטמוספרית, שפחות רגישה לאיכות הטיפולים והזנחה.

גם אני הייתי נמנע כמו מר לגאסי לרכוש יוצאת ליסינג, אלא עם ההפרש במחיר מאוד אטרקטיבי
אם הייתי נשאר בליסינג, הייתי הולך על זו שפחות רגישה להזנחה
ואין ספק שה VAG תהיה מהנה יותר בכל פרמטר, מלבד עלויות האחזקה וכפי הנראה גם באמינות.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני ברשותכם אתעלם מהקשקושים,

רק אחדד 2 דברים ואעזוב אתכם להמשיך לשחק,

1. לא אמרתי שכל נהגי הליסינג הם כאלה, אך יש הרבה.

2. עובדה שהספורטאג׳ ליסינג שהיה לי שעלה ב12.2018 והיה לנהג יחיד היה שבור, ומה שיש לי היום היה פרטי בלבד והוא 2017, בן קצת יותר משנה מהליסינג שהיה לי, עם 69000 ק״מ, 6 פחות, אך מרגיש הרבה יותר חדש.

פורסם

פות"ש בחר וקנה רכב - נראה לי שמיצינו - ננעל בזאת

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...