Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי מבכה את מר גורלי כי אני מרגיש under the weather וגם היה לי חום מטורף של 36.7 מעלות, שזה אומר זק"א בכוננות, אני צופה בעל כורחי ב-"השיפוצניקים".

הם משפצים אלפא רומיאו gtv ומשהו תפס את עיני.

הרכב נכשל במבחן רישוי והמנחה הראה כיצד הוא נכנס לאתר מידע כלשהו, ורואה פרטים על הרכב, מה הסיבות שהוא נכשל בטסט והפירוט שלהן.

מישהו מכיר את זה? זה מדהים בעיני

הלוואי פה בארץ.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

איזה מידע הוא מצא?

יש בארץ לא מעט מאגרי מידע על רכב, הפתוחים לציבור. חלקם פתוחים רק לבעל הרכב, שיקולי צנעת הפרט. מבחינה זו כל מדינה ומדיניותה.

לא מאגר מידע, אבל צנעת הפרט: האם ידוע לך שבגרמניה אסור להפעיל מצלמת דרך ברכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, sperial כתב:

לי חידשת בכל אופן! 😵

• מעניין 1
  • אחראי פורום
פורסם
לפני שעתיים, ariel000 כתב:

בעודי מבכה את מר גורלי כי אני מרגיש under the weather וגם היה לי חום מטורף של 36.7 מעלות, שזה אומר זק"א בכוננות, אני צופה בעל כורחי ב-"השיפוצניקים".

הם משפצים אלפא רומיאו gtv ומשהו תפס את עיני.

הרכב נכשל במבחן רישוי והמנחה הראה כיצד הוא נכנס לאתר מידע כלשהו, ורואה פרטים על הרכב, מה הסיבות שהוא נכשל בטסט והפירוט שלהן.

מישהו מכיר את זה? זה מדהים בעיני

הלוואי פה בארץ.

יש אתרים כמו carvertical ו-mycarcheck שמאפשרים שיקוף מלא של מידע כמו מעקב קמ"ז, בעלים, שינוי רישוי וגם תוצאות מבחני תקינות כמו ה-mot הבריטי.

מפורט אפילו אם יש שעבוד או עיקול, תאונות, גניבות וכו'.

כמובן שלא משייכים את הרכב לבעלים כלשהו.

הגלישה בהם מן הסתם עולה כסף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

לפני שעה, Aditi כתב:

לי חידשת בכל אופן! 😵

לפני כשעה, yoni162 כתב:

נראה לי שאתה מתבלבל עם צרפת.

לא התבלבלתי. זה גרמניה ושווייץ ואוסטריה וצרפת ואני לא בטוח שלא עוד מדינות. פשוט לא רציתי להרחיב סתם.

ועם איך שהצרפתים נוהגים אני יכול להבין שהם לא רוצים שייראו אותם בעולם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...