Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי רכב שברולט סוניק 2013, 95 אלף קילומטראג', חטף מכה קטנה לפני שנה כאשר מישהו עשה רוורס על הרכב ואז הרכב קיבל מכה מעל הגלגל... (כתוב בדו''ח סליקה על התביעה הזו שנסגרה ולא הופעל העבר הביטוחי. ) 

דורשים עליו 19 אלף, ולא מוכנים להוריד בשקל. 

מוכנים להתחייב על גיר מנוע ושילדה בבדיקה... 

אני ממש מתלבט להאם הרכב אמין- אפילו יותר מחיסכון בדלק, חשוב לי כמה שפחות התעסקות במוסכים ... 

עריכה אחרונה על ידי אסיף-יוסף תמם
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, GKME כתב:

לי יש סוניק 2013 כמעט שנה ולא היו לי איתה בעיות עד כה.

כמה קילומטראג׳ קנית וכמה נסעת בשנה האחרונה? איזה יד זה? 

אם הרכב כזה טוב מוזר ששברולט רכב ממש לא נפוץ…

פורסם
לפני 4 שעות, אסיף-יוסף תמם כתב:

מצאתי רכב שברולט סוניק 2013, 95 אלף קילומטראג', חטף מכה קטנה לפני שנה כאשר מישהו עשה רוורס על הרכב ואז הרכב קיבל מכה מעל הגלגל... (כתוב בדו''ח סליקה על התביעה הזו שנסגרה ולא הופעל העבר הביטוחי. ) 

דורשים עליו 19 אלף, ולא מוכנים להוריד בשקל. 

מוכנים להתחייב על גיר מנוע ושילדה בבדיקה... 

אני ממש מתלבט להאם הרכב אמין- אפילו יותר מחיסכון בדלק, חשוב לי כמה שפחות התעסקות במוסכים ... 

רכב פשוט זול חסכוני ואמין לסטודנט, אבל רחוק מלפנק זה לקחת בחשבון, זה משהו כמו סוזוקי אלטו אולי מיצובישי אטראז.

תמצא אחת עם נתונים טובים והסיכויים לטובתך.

פורסם
לפני 6 דקות, yb כתב:

רכב פשוט זול חסכוני ואמין לסטודנט, אבל רחוק מלפנק זה לקחת בחשבון, זה משהו כמו סוזוקי אלטו אולי מיצובישי אטראז.

זה מנוע 1600,לא הצלחתי להבין אם טורבו או לא ואם זה משנה…

מה הכוונה רחוק מלפנק? האוטו חטף מכב קטנה אבל זהו כעיקרון… 

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, yb כתב:

בטוח שזה אמין כי יש עליו לא מעט שמועות ברחוב בתור רכב זבל..

פורסם
לפני 8 שעות, אסיף-יוסף תמם כתב:

כמה קילומטראג׳ קנית וכמה נסעת בשנה האחרונה? איזה יד זה? 

אם הרכב כזה טוב מוזר ששברולט רכב ממש לא נפוץ…

הוא יכול להיות לא נפוץ בגלל השיווק שלו ולא בגלל המצב הטכני שלו.

פורסם

@אסיף-יוסף תמם

1) יש לי במשפחה שברולט סוניק, הוא לא חסכוני במיוחד, ואמינותו רחוקה מלהיות מושלמת.

2) מיצובישי אטראז' / ספייסטאר הן אופציות טובות אבל מכוניות לא טחונות יעלו יותר מ-19000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

@אסיף-יוסף תמם

1) יש לי במשפחה שברולט סוניק, הוא לא חסכוני במיוחד, ואמינותו רחוקה מלהיות מושלמת.

2) מיצובישי אטראז' / ספייסטאר הן אופציות טובות אבל מכוניות לא טחונות יעלו יותר מ-19000 ש"ח.

האם הוא אמין כמו יונדאי i10 2012 או משהו כזה?

מה הכונה אמינותו רחוקה מלהיות מושלמת, גם בסוף החלקים זולים יחסית… אז האם זה משתלם לקנות אותו במקרה של סטודנט? 

פורסם
לפני 9 שעות, אסיף-יוסף תמם כתב:

זה מנוע 1600,לא הצלחתי להבין אם טורבו או לא ואם זה משנה…

מה הכוונה רחוק מלפנק? האוטו חטף מכב קטנה אבל זהו כעיקרון… 

לא טורבו. הכוונה שזה רכב בסיסי, נוחות נסיעה בינונית, בידוד רעשים ממוצע ולא הרבה אבזור נוחות.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, yoav911gt2 כתב:

לא טורבו. הכוונה שזה רכב בסיסי, נוחות נסיעה בינונית, בידוד רעשים ממוצע ולא הרבה אבזור נוחות.

אני לא יודע אם זה טורבו, מה הבעיה אם יש טורבו? 

זה לא יותר חוזק? ואיך יודעים אם זה טורבו? 

• תוכן חדש...