Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סורנטו - יד2 או חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

החלטתי שאני קונה סורנטו. זה האופציות

1. קניית יד 2, שנתון 2022 ב195-200 אלף (כולם מבקשים מעל המחירון)
  2. קניה חדשה מהיבואן, בתוספת 30 אלף, של הדור הנוכחי (2023) אבל קבלה בתחילת 2024 (כדי שברישיון יהיה 2024)

כלומר, האם תוספת של 30 אלף היא מוצדקת לשנתיים. עוד נקודה חשובה זה שב 2024 יוצא דור חדש לסורנטו...

פורסם

הצדקה זה אינדיבידואלי - לא חושב שזו שאלה שמישהו יכול לענות עליה חוץ ממך.

אישית, אם כבר הייתי קונה בסכום כזה, הייתי מעדיף להוסיף 30K, להנות מראש שקט ואחריות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

בהינתן שהרכב במלאי, ההמתנה לינואר בשביל מחירון 2024, זה יותר פסיכולוגי מאשר כלכלי נטו.

שני חברים במצב דומה התלבטו. ההמתנה לינואר עולה כ 3000 שקל , עבור שכירת רכב ״גישור״ . את הרכב החדש הכוונה להחזיק 5 שנים. מה כבר יהיה ההפרש בין מחירון 2023 לינואר 2024? קשה לנבא. אבל אם קונים במטרה למכור במינימום הפסד זה כבר חשבון שאף פעם לא התחברתי אליו. בשני המקרים שציינתי הוחלפו מכוניות (דומות) בנות 3 שנים . המחירון שלהן היה 95 ביום המכירה, אבל אף אחד לא היה מוכן לשים יותר מ 87 וזה אחרי שהרכבים פורסמו במשך חודשיים וזכו להתעניינות של בודדים רק בשבוע שלפני המכירה אחרי שהמודעות הוקפצו שוב ושוב והמחיר ירד בכל פעם ב 1000 שקל. 

רכישה ב 0 קילומטר תהיה הגיונית יותר מאשר 2022 או המתנה ל 2024. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...