Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

פיג'ו 208 ידנית מנוע 1200 אטמוספרי שנת 2014 עברה 82000 ק"מ בלבד.

האוטו אצלי כ 4 שנים מטופל לפני הזמן בחלקים מקוריים ועם שמן לפי התקן בלבד.

עבר טיימינג לפני כשנה וחצי ב 53000 ק"מ כולל ניקוי של כל מעברי השמן.

בשבועיים האחרונים נתקלתי בתופעה שישנה נורה צהובה שמהמהבת בלוח שעונים לרגע ונכבית. לפעמים אפילו צפצוף רגעי. 

אני אפילו לא מספיק לראות באיזו נורה מדובר. 

היום זה קרה כשהעברתי הילוכים בין הילוך 2 ל 3. 

הרכב עבר טיפול אחרון ב 73000 ק"מ והוחלפו פלאגים למקוריים. 

האם עוד מישהו נתקל בתופעה?. 

האם מחשב יכול להראות היסטוריה של נורות דולקות?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

בדוק מפלסי שמן/מים, קרה לי בקקטוס-טורבו לפני כמה חודשים, חיבור לסורק לא הניב תקלות ישנות. אני מניח שמחשבי היבואן כן יכולים להוציא יותר נתונים מהסורק של אנג'י ז"ל :)

לאחר בדיקה והוספת שמן(כחצי ליטר) הנורה הפסיקה להידלק.

פורסם

ממירים חליפיים לא מחזיקים יותר מדי זמן במנועים הללו, לכן לרוב ההמלצה תהיה להרכיב מקורי. חליפי טוב אם אתה רוצה למכור את האוטו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: שמתי לב שזה קרה בימים גשומים והצמיגים מקדימה התחילו להתייבש (פאלקן ZE310 תאריך ייצור 45/2020 עברו כ 40000 ק"מ).

לפי מיקום הנורה, זה ניראה כמו נורת ESP ואם אני חושב נכון, הצמיגים פשוט חלשים והנורה נדלקה במעבר בין ההילוכים בגלל שחרור קלאץ' מהיר מדי.

למרות שהרכב עבר טסט החודש, אני לא אקח סיכון ואחליף אותם בקרוב. 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...