Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

עכשיו לאיזה מהם אתה מתכוון?  

תתפלא, עם שירות טכני נורמלי גם האומגה היתה עושה קילומטראז מכובד 😜

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ישבתי בסיטרואן ג'מפי כשהיא עשתה את הקילומטר ה700,000

אבל האמת שלא הרבה אחרי היא סיימה את הקריירה...

פורסם
לפני 1 דקה, HS כתב:

אני ישבתי בסיטרואן ג'מפי כשהיא עשתה את הקילומטר ה700,000

אבל האמת שלא הרבה אחרי היא סיימה את הקריירה...

למה עשית לה את זה😀

פעם הבאה אל תעשה לה עיין הרע

• מצחיק 4
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

נהג מונית שאני נוסע איתו לנתב"ג מעת לעת כבר שנים נוהג על מרצדס ויטו שעברה 1.2 מילון ק"מ (המונה התאפס אחרי מיליון). ראיתי את הקמ לפני המיליון כך שזו לא המצאה שלו.. 

באזור ה800 אלף הוחלף מנוע, סה"כ התא נוסעים, החלפות ההילוכים ובכללי מצב הרכב לא רע. בטח לא מייצג את הקמ שעבר. 

לרעה, יש כמה נורות של בקרת משיכה ואחרות שדלוקות, אבל לכאורה זה לא משפיע על התנהגות הרכב בנסיעה. 

הוא מטפל בחלפים איכותיים, שמן בתקן וכו. 

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש לנו גם בעבודה רכב של מרצדס מסחרית שמשנע בעיקר ניירת וציוד משרדי עם 700K עושה יומית מת"א לב"ש וחזור ויום למחרת ת"א לחיפה וחזור ועוד לוקח אותה הביתה בתור רכב פרטי. חוץ מנורת צ'ק אנג'ן שלדעתי דולקת כבר נצח, קצת דפיקות במעבר הילוכים וקרקושים בתא נוסעים האוטו נוסע כמו חדש הכל מקורי. לא יודע מאיזה מודל הרכב אבל אני עובד פה 15 שנה ואני זוכר את הרכב הזה מאז שהתחלתי.

פורסם

איך אומרים,

הילקס מגיע לנסיעת הרצה ב700אלק"מ,

משם מתחיל תקופת האחריות של 150 אלק"מ או 5 שנים😀

• מצחיק 4
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

יש בארץ לא מעט רכבי שטח בני 20+ שעברו 400K ונוסעים. דיזל כמובן. רובם עברו החלפת מנוע בשלב מסוים (לפעמים זול יותר להביא קומפלט מייבוא מאשר להחליף אינג'קטורים כל האטמים צינוריות וכו'). זה אכן ענין כלכלי אבל לא רק, ההיצע של רכבים קשוחים שעדיין נוסעים פשוט קטן כי התעשיה הרבה שנים נעה לכיוון של רכבים נוחים (ובטוחים) יותר בכביש על חשבון יכולות שטח. ההוצאות השוטפות על רכב כזה הן פי כמה וכמה מפרייבט או מסחרית כביש. 

חבר עם איסוזו טרופר בן 22,  560,000 ק"מ שנוסע מדהים (גנים של משאית). מצד אחד התחזוקה של הרכב גבוהה והבחור פנאט. מצד שני לדבריו כדי לקבל אותן יכולות מרכב מודרני יצטרך לשלם לפחות 150,000.

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • מעניין 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אני רק אניח את זה כאן בשביל הזקנים והחיוך בימים קשים

אבל הדודג של אל בנדי עשתה מילון מייל! מי אמר שהאמריקאיות לא אמינות?

• מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פולו 1998 , 1.6 ידני בנזין, יוצאת מכרז משטרה, נמכרה עם 370 אלף קילומטר, בשנת 2011, הייתה בבעלותי במשך 4 שנים , הוחלף מצמד ומשאבת מיים. 

IMG00080-20110605-1253.thumb.jpg.68480c047f0e635db71531475b973197.jpg

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...