Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרישיון של הרכב בתוקף עד 28/12/23.

בחודש דצמבר אנחנו כנראה נהיה בחול אצל משפחה והחודש אני נמצא גם במילואים לסירוגין ככה שאין לי יותר מדי זמן להתעסק בזה.

הרישיון החדש עד 28/12/24 שולם כבר עכשיו למרות שיש עוד חודשיים האם אני יכול כבר לגשת לעשות טסט פיזי או שזה מוקדם מדי?

פורסם
לפני 38 דקות, TZR84 כתב:

הרישיון החדש עד 28/12/24 שולם כבר עכשיו למרות שיש עוד חודשיים

קצת מוזר, שילמת בדואר? בשנה שעברה ניסיתי לבצע את הטסט חודשיים שלפני המועד ובאתר משרד התחבורה לא הופיעה האפשרות לשלם.

רק להבהיר, היה לי כבר את הסיוט שהטסטר החליט שצריך להחליף ברכב של אשתי רביעיית צמיגי פאלקן בני פחות משנה. חודש לאחר מכן במכון אחר הרכב עבר חלק לחלוטין...

פורסם

החידוש מופוע באתר בערך חודשיים לפני המועד פלוס מינוס שבוע או שבועיים, זה לא אחיד. יש חוקיות לזה שמישהו פעם הסביר אבל לא זוכר את ההסבר.

ברגע שמופוע החידוש באתר אפשר באותו יום לשלם ולגשת לטסט 

• אהבתי 5

פורסם

תמיד עושה חודשיים לפני.

נכון ללפני 10 ימים שעשיתי, מכוני הרישוי ממש ריקים עכשיו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אכן מכוני הרישוי ריקים.
בשבוע האחרון כל התהליך מכניסה עד ליציאה לקח בערך 20 דקות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

החידוש מופוע באתר בערך חודשיים לפני המועד פלוס מינוס שבוע או שבועיים, זה לא אחיד. יש חוקיות לזה שמישהו פעם הסביר אבל לא זוכר את ההסבר.

תודה, לא ידעתי. בפעם האחרונה שניסיתי ונכשלתי דיברתי עם פקידה במשרד הרישוי שאמרה כי ניתן רק חודש אחד מראש

פורסם
לפני 22 שעות, Haim_gds כתב:

חודש לאחר מכן במכון אחר הרכב עבר חלק לחלוטין...

וואלה... אז ה"נעילה" למכון הרישוי בו אתה מבצע טסט היא רק לחודש, ולא לאותה שנה? מעניין.

פורסם
לפני 11 שעות, chrono כתב:

וואלה... אז ה"נעילה" למכון הרישוי בו אתה מבצע טסט היא רק לחודש, ולא לאותה שנה? מעניין.

נכון ה"נעילה" ל 30 יום.

תוקף הבדיקה במידה והתוצאה שלה "נכשל" הוא 30 יום.

אחרי 30 יום צריך להתחיל את הטסט מחדש, גם אם זה אותו מכון רישוי בו נכשלת. זאת אומרת לשלם שוב את מחיר הבדיקה המלא ולעשות את כל הטסט ולא רק טסט חוזר לאותה מערכת שנכשלה.

זה יכול להיות כאמור באותו מכוון רישוי או בכל מכון רישוי אחר.

• תוכן חדש...