Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי רכב חדש, וכחלק מהחבילה המושבים ברכב גם מחוממים אבל גם מקוררים. במהלך הקיץ, במיוחד בנסיעות ארוכות, זה היה אחד הפיצ'רים שאהבתי הכי הרבה ברכב. מבחינתי, זה הפך לאביזר חובה בכל רכב עתידי שאני הולך לקנות. האם יצא לכם לנסות? למה אתם חושבים שיש הרבה פחות רכבים עם מושבים מקוררים, להבדיל ממחוממים?

פורסם

חימום מושבים ניתן להתקין גם אפטר מרקט ודי בקלות.

קירור מושבים דורש עור מחורר ומערכת מאווררים פנימיים באזורים שונים, זה מסובך יותר ויקר יותר.

אין ספק שבמדינות חמוץ כמו שלנו זה פיצ'ר מדהים, יותר נחוץ מחימום מושבים לדעתי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

למה אתם חושבים שיש הרבה פחות רכבים עם מושבים מקוררים, להבדיל ממחוממים?

לזה אני יודע לענות.

חימום מושבים זו מערכת סופר פשוטה וזולה, סליל שעולה כמה דולרים מתחת לריפוד של הכסר וכפתור הפעלה, ולכן היום כבר יש את זה גם במכוניות הכי בסיסיות במפרט לארצות קרות, וגם חימום חשמלי של שמשה קידמית וגלגל הגה.

קירור משובים זו מערכת הרבה יותר מורכבת ויקרה עם מאוורירים נוספים ולכן עד לאחרומה הייתה רק במכוניות יוקרה.

חימום מושבים דבר מאוד נחמד כשקר, בארץ מיותר. 

טרם יצא לי לנהוג ברכב עם קירור/איוורור מושבים. 

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

פורסם

אוסיף שלא נתקלתי ברכבים עם מושבי בד עם קירור במושבים. תמיד זה בצירוף של מושבי עור ( השערה שלי שזה קשור לחירור של הריפוד).

ריפודי עור תמיד מגיעים במותגי הפרימיום ( לא מדבר על בד משולב עור כמו בקיה נירו) ולכן זאת מערכת שלא ירדה לרכבים העממיים.

המערכת עצמה לדעתי לא מורכבת ויקרה אבל מה שמייקר אותה אלו הריפודי עור. 

פורסם

חימום מושבים לא רלוונטי לי, כי חם לי ובארץ כל הזמן חם.

אני יכול להעיד שאני משתמש בחימום מושבים, שאני קונה מגש פיצה ומניח אותו על המושב וזה שומר על חימום נעים לפיצה.

מבחינת קירור למושב, זה לא באמת קירור כמו שיוצא במזגן, זה איוורור.

זה דבר גאוני ונפלא, אם אני קונה רכב אני מתלבט בין סונטה לטסלה 3, שניהם עם איירור במושב וזה נפלא.

יכול להמליץ בחום רב על האיוורור.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

חימום היה לי במגוון דגמים וזה דבר מיותר בארץ, מעולם לא הפעלתי. הכי גרוע , היה לי רכב שהכפתור היה ליד תיבת ההילוכים ולפעמים הייתי מדליק בטעות ולא מבין למה נשרף לי התחת.

קירור היה לי בבמוו שנהגתי וזה דבר נהדר לארצנו החמה. בהחלט אבזור שיש להתחשב בו כשקונים רכב חדש. כמובן, שזו שאלה של מחיר.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

עבורי, זה יהיה אחד האביזרים החשובים לרכב הבא.
למרות שכיום יש מערכת בקרת אקלים עם שליטה נפרדת בין הנהג, לנוסע, לשורה ה2 איכשהו הם עדיין ממשיכים להתלונן שקר להן(כולן מהמין הנשי) ואז אני מזיע בגב ובישבן.

• אהבתי 1
פורסם

אגב כניסה לרכב בשעת בוקר מוקדמת בימים חורפיים זה נחמד שיש חימום וגם במצבים בהם הגג פתוח וקר בחוץ.

נייס כפיצ'ר אבל פחות הכרחי בעיני מאשר אוורור בימים חמים

• אהבתי 1
פורסם

יש לי חימום מושבים, כמו אורי מדי פעם הדלקתי בטעות ואף פעם לא השתמשתי. 

אבל איוורור במושב ואפילו קירור? נשמע לי חלום. רחוק מאוד, כי אני לא קונה מכוניות יקרות. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לדעתי מיותר אם לא גרים באזורים מאוד קרים או מאוד חמים, רכב שיש לו מזגן טוב יעשה את העבודה.

לעומת זאת כסא מסאג' זה בהחלט חובה למי שעושה נסיעות ארוכות, ואני מדבר על כסא חיצוני ולא המובנה.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לפני 11 שעות, yosilogen כתב:

לדעתי מיותר אם לא גרים באזורים מאוד קרים או מאוד חמים, רכב שיש לו מזגן טוב יעשה את העבודה

יש לי מזגן מדהים, גם קדימה וגם אחורה, עוצמתי ביותר.

מזגן לא יעזור לך, הגב דבוק למשענת הגב ואיו אוויר שם ואתה מזיע.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...