Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה 1.6 דיזל ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש לקנות רכב סקודה דיזל 1.6 ידני ואני לא מוצא פשוט אין ואם יש זה מוניות שנת 2015 עם 500 אלף ק"מ שרוצים עליהם 20 אלף מעל המחירון הזייה , למה זה ככה ? לקוחות פרטיים בכלל מחזיקים רכבי  דיזל ? אני מתחיל להאמין שזאת משימה בלתי אפשרית .

אני לא רוצה גיר אוטומט DSG זה מחלה לא מעוניין בה .

עריכה אחרונה על ידי Schweppes
פורסם

מספר לקוחות פרטיים שקנו אוקטביה דיזל ידנית, מאוד מאוד מאוד קטן. 

הרוב היו נהגי מוניות, מורי נהיגה ובחלק קטן מהקירים חברות שהצמידו את הרכב לעובדים כמו מפקחים שמסתובבים בצפון/דרום הארץ ותופרים ק"מ לא פחות מנהג מונית.

למצוא אוקטביה דיזל ידנית פרטית זו משימה  קשה, אפשרי אבל מאוד קשה ויכול לקחת זמן. 

תבדוק גם דגמי דיזל של יצרנים אחרים אם אתה לא חייב דווקא סקודה. 

פורסם (נערך)

סיאט טולדו דיזל ידני זאת גם בעיה להשיג ? המחירים טובים 2017 ב 35 אלף שקל .

יש סקודה פאביה ספייס 2012 ב 15,000 שקל דיזל ידני מצאתי ביד 2 אבל בטח בשנתון הזה המנוע גמור 200,000 ק"מ

עריכה אחרונה על ידי Schweppes
פורסם

אבל למה דווקא דיזל? 

ואם דיזל, למה לא PSA?

מחירי הסולר בזמן האחרון ראית? לא אומר שבשקלול הצריכה אין בכלל הבדל מבנזין אבל הוא מצטמצם והולך.

לפני 28 דקות, Schweppes כתב:

בטח המנוע גמור 200,000 ק"מ

מודה שאני לא מכיר מנועי דיזל קטנים, רק בינוניים (3 ליטר). אבל אם טיפלו בו כמו שצריך, לא בהכרח. היתרון העיקרי של הדיזל (כי מבחינת עלות סולר ראית) זה מנועים קשוחים שחיים הרבה יותר, בתנאי שטיפלו בהם כמו שצריך (בעיקר מנועי מסילה משותפת). 

לצערי בארץ הבעיה היא רמת הטיפולים והתחזוקה. כשמכרתי רכב (בנזין) שנת 2007 עם 220,000 המנוע שלו היה פיקס. היו בעיות אחרות, בעיקר הפרונט, אבל לא המנוע. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

חשבתי בהתחלה בכלל ללכת על פריוס 2014-15 ישנה אבל חבר אמר לי שהם עגלות לא זזות , לדיזל יש מומנט טוב הוא חסכוני בדלק לפעמים יותר מהיברידי אני אוהב גיר ידני , אבל הכול זה מוניות לשעבר זאת בעיה

לפריוס יש גם גיר רציף אני מפחד מהגיר הזה לא יודע מה האמינות שלו ועוד בלי אחריות

פורסם

באותם שנים המיסוי הירוק גרם למחירים מאוד גבוהים של דגמי הדיזל ולהפסקת ייבוא דל חלק מהדגמים.

רוב הפרטיים שקנו דיזלים היו כאלה שנסעו עליו המון.

הסיכוי שלך למצואנרכב חסכוני עם נתונים טובים, זה רק אם תחפש היברידיות.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה שראוי לשאול לפני שמחפשים רכב דיזל, לא אחרי.

כבר כמעט 20 שנה שאגרת הרישוי זהה לדיזל ולבנזין. בעצם יש הבדל של שבעה שקלים שלמים במחיר מעבר המבחן עצמו (103 במקום 96 ש"ח). ביטוח זה לגופו של דגם. לא עניין של דיזל או בנזין.

חזיר דיזל

פורסם
בתאריך 25.10.2023 בשעה 16:36, Jack457 כתב:

מחירי הסולר בזמן האחרון ראית? לא אומר שבשקלול הצריכה אין בכלל הבדל מבנזין אבל הוא מצטמצם והולך.

בתאריך 25.10.2023 בשעה 16:02, Schweppes כתב:

תלוי מאוד איפה מתדלקים.

ב-443 בעליה לירושלים עולה בערך 7.85 במזומן, בעוד במקומות אחרים ראיתי באזור 10.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

כבעלים של רכב דיזל,

יש לי בעיר שאני גר תחנה שאני יודע שהיא זולה 7.86,

כמו"כ בעיר שאני עובד יש תחנה 7.84,

דואג לא להתקע,

וכשאני תקוע בחורים יש לי דקלן דרך אנערף איזה חברה שלוקח לי בערך החודש 8.05,

אז זה ס"ה לא להגיע לקצה של המיכל, ומקבלים רכב עם כוח יותר גדול.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

הסתכלתי ביוטיוב על סירטונים ה C4 ו 208 דיזל ידני פחות חסכוניות מסקודה אוקטביה דיזל מה מיוחד בסקודה אוקטביה שהיא חסכונית משמעותית ? הסיטרואן והפיג'ו עושות 15-17 ק"מ לליטר הסקודה סביב 22-30

פורסם
לפני כשעה, Schweppes כתב:

הסתכלתי ביוטיוב על סירטונים ה C4 ו 208 דיזל ידני פחות חסכוניות מסקודה אוקטביה דיזל מה מיוחד בסקודה אוקטביה שהיא חסכונית משמעותית ? הסיטרואן והפיג'ו עושות 15-17 ק"מ לליטר הסקודה סביב 22-30

היו לי את 2 הרכבים ומה שרשמת זה פשוט שטויות.

הפיג'ו יותר חסכונית אבל הסקודה יותר חזקה.

• רעיון טוב! 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כבר, תחפש דאצ'יה סנדרו סטפווי דיזל. זה אותו רכב כמו לוגאן רק במרכב הצ'בק. 

כאלה נמכרו לבעלים פרטיים, לעומת זאת לוגאן פרטית דיזל אני בספק שתמצא, לדעתי היא שווקה רק למוניות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 8.11.2023 בשעה 16:33, Schweppes כתב:

יש לי 208 דיזל.

היא באמת עושה 17 ק'מ לליטר.  בעיר! (חיפה).  מחוץ לעיר - +-23 ק'מ לליטר.

אני בספק שהסקודה מגיעה ל 30 ק'מ לליטר.  אני גם בספק שהיא משתווה למנועי דיזל של PSA.  אבל קטונתי מלהתווכח עם סרטוני יוטיוב.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...