Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בחניון שבו מעבר צר באמצע ובשני הצדדים חונים רכבים בניצב ל'כביש'.
היות וחניתי בסוף החניון נסעתי באיטיות ברוורס לכיוון היציאה מהחניה. לפתע יצא נהג מהצד ברוורס ונכנס לנתיב בו אני נהגתי ופגע ברכבי.
למעשה שנינו נסענו ברוורס אך אני נסעתי ישר והוא הגיע מהצד.
האם האשמה הינה בו או שגם אני אשם במשהו?
תודה

פורסם

שניכם הייתם אמורים לנסוע באיטיות ובזהירות ולבדוק כל הזמן האם נכנס רכב נוסף.

אם אחד ממכם נכנס בשני סביר שהאשמה תוטל עליו (מי שהתא מטען שלו פגע בדלת של השני)

אם הפגיעה משותפת (כנפי צד בשני הרכבים) - האשמה תתחלק ככל הנראה,

מי שיש לו סרטון שמוכיח את צדקתו (שנסע לאט והשני התפרץ) - ידו על העליונה

• רעיון טוב! 1
פורסם

למרות שאני נסעתי בנתיב הישר והוא הגיע מהצד?

הרי בנסיעה קדימה ולא בררורס ודאי רק הוא היה אשם. זה לא אותו הגיון בנסיעה ברוורס שמי שנוסע ישר קודם למי שמופיע מהצד?

פורסם

זה מגרש חניה, לא כביש, לכן סביר לדרוש מכל נהג לצפות שרכבים יכולים להגיע מכיוונים שונים.

בלי תרשים קשה להבין בדיוק מה קרה.

אם תגיעו למשפט, להערכתי הנזק יחולק בינכם בצורה כזו או אחרת. לדעתי, תחסכו לעצמכם הרבה טרטור אם תסכימו להתחלק שווה בשווה בעלות התיקון של שני הרכבים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, פריוס1 כתב:

למרות שאני נסעתי בנתיב הישר והוא הגיע מהצד?

בדיוק כמו שבנסיעה על כביש כשיש רכבים חונים בצד - צריך לשמור מרחק פתיחת דלת, ואם הכביש צר ונאלצים להיצמד לרכבים החונים - צריך לנסוע לאט ובעירנות מוגברת.

כשאתה נוסע בחניה אתה צריך להיות מודע לכך שרכב שיוצא ממקום החניה בין רכבים - הראות שלו מוגבלת עד לא קיימת, והברירה היחידה שיש לו (כשהוא יוצא ברוורס) - היא להתחיל נסיעה באיטיות ולסמוך על כך שנהגים ישימו לב אליו ולא יכנסו בו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...