Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושנה טובה לחברי הפורום!

לאחר חיפוש בגוגל די הבנתי מה זה מזרקים לרכב,ולא היה לי מושג שדבר כזה/מערכת קיימת 🙄 כן סליחה אני עדיין אם רכב ראשון.

הייתי רוצה לשאול,ולקבל הכוונה לגבי מזרקים לדלק. וכול זה כדאי לקבל ידע כללי,הרי ידע זה כוח!

כמה בערך הם מחזיקים ברכבים? הבנתי שלהחליף אותם זה עסק לא זול. יש לי מספר שאלות בתור אחד שלא מבין בכלל אבל בכלל ואשמח לקבל תשובות מפורטות בבקשה.

האם יש דרך לתחזק אינג'קטורים? מערכת הזרקה של דלק 

מה תחולת החיים שלהם? והאם זה תלוי בסוג של רכבים? דיזל/בנזין/מנועי טורבו?

האם בין לבין טיפול שנתי,המוסכניך שלי יכול לבדוק את מצב המזרקים ברכב שלי וגם תוך כדאי הבנתי שיש איזה ספריי/חומרי ניקוי שאפשר ליישם,האם אפשר לבקש מהמוסך שלי לעשות את זה? האם זה סיפור מסובך ובקשה מוגזמת לבקש מהמוסך שלי?

מה הסימן הכי ראשון שאני אדעה שיש אצלי בעיה ברכב שקשורה לאינג'קטור?

האם כשבאים לקנות רכב משומש ועושים נסיעת מבחן יש דרך לגלות שמערכת הצתה של דלק אינה תקינה???

פורסם

אין להם מועד החלפה והם לא אמורים להפסיק לעבוד סתם ככה.

בדרך כלל הם נסתמים מזיהום במערכת הדלק וחלק מהפעמים עוד אפשר להוציא ולנקות אותם.

להשתמש בתוסף דלק זה לא כזה יעיל אבל יש חומרים חזקים ששמים ישירות לתוכם שכן עוזרים.

בבדיקה הוא אמור לדעת אבל הבדיקות לפני קנייה האלו לא מוצלחות במיוחד והכל כסתחים אז לא לסמוך באופן מוחלט עליה.

פורסם

אין צורך להחליף אינג'קטורים כל כמה זמן, במערכת הזרקה רגילה לסעפת יניקה אינג'קטורים לרוב לא מוחלפים אף פעם חוץ ממקרים יחסית נדירים. 

בהזרקה ישירה ודיזל ששם לחץ ההזרקה הרבה יותר גבוה באיזור 250-300 אלף יתכן מצב שכן יהיה צורך בהחלפת אינג'קטורים, את אחד מהם או את כולם, בגלל בלאי שגורם לדליפה או תקלות אחרות.

• תוכן חדש...