Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מעוניין ברכישת טסלה מודל Y ומצאתי אחת לטעמי ביד 2.

השאלה שלי היא האם אתם חושבים שכדאי לקחת את הרכב לבדיקה? הרכב עדיין באחריות כמובן ואני מתכוון להוציא דו"ח סליקה שיאמת שלא הייתה תאונה בעבר.

איך הייתם פועלים לקראת רכישה כזאת? בדיקה ויזואלית בלבד? אולי להגיע למכון בדיקה ולהעלות את הרכב לליפט?

פורסם

רכשתי לבת שלי יאריס מודל 2013 ב 40K רק לאחר בדיקה !

נכון מדובר ברכב חשמלי, אבל נדרש לבדוק תאונות \ נזקים שאדם מן הישוב לא יכול להבחין בהם.

תבדוק עם טסלה אם ניתן להגיע למרכז שירות שלהם לשם בדיקה של הרכב לפני קניה . 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

1. בדיקת שאסי. 

2. דרך האפליקציה שיראה לך את ההיסטוריית שירות כדי לוודא שאתה לא נופל על רכב לימון.

חוץ מזה, הרכב באחריות.

• ספונסר פורום
פורסם

יש חשיבות גבוהה להעלות על ליפט.

הסיבה היחידה לפסילת אחריות יכולה לבוא עקב "שימוש בלתי סביר" - וברכב חשמלי זה יהיה בעיקר 

עקב מכה במרכב התחתון, שגורמת לנזק במעטפת הסוללה.

ברגע שהרצפה נראית נקייה ולא חטפה מכה, סביר להניח שהאחריות תהיה בתוקף.

כמובן שכל מידע מהאפליקציה גם יוסיף לבטחון בקנייה.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...