Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

דווקא יש מהן בנזין. ממש מעט, אבל הביאו.

גם לנד קרוזר v8, יש לי שכן שיש לו אחת דיזל ולבן שלו אחת בנזין, נראות אותו הדבר. קצת יותר חדשות לא ממש תחילת המילניום.

ברור שיש. אבל לא בכמויות גדולות לכן התעלמתי

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

זה די נכון ששוק רכבים השטח של תחילת המילניום אופיין במנועי דיזל. אבל עולות לי לראש לא מעט דוגמאות עם מנועי בנזין;

סמוראי, גרנד ויטרה, פג'רו, טראנו, אני חושב שגם הטרופר הגיע עם 2.4 בנזין, כמובן דגמי ג'יפ, ספורטאז' דור ראשון... אז מה נשאר לנו רק דיזל? גאלופר, מוסו, לנד קרוזר, דיפנדר, דיסקו וכנראה שכחתי עוד כמה דוגמאות שכבר לא רואים בכביש מזמן...

רוב רכבי הבנזין היו מקטגוריה נמוכה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חשבתי שזאת XS. מסתבר שהיא 2 ליטר. עוד יומיים טסט, בהצלחה.

PXL_20250713_165724899.jpg

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

לא זכרתי שהיו מנועי 2 ליטר לדגם. זכור לי 1.6 בעיקר ובעבר ל 205 היו מנועי 1.9 ליטר.

הזדקנתי 🙄

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 22 שעות, itsik170 כתב:

אחד שכנראה חושב שמותר לו לחנות איך שבא לו כי יש לו פרארי...

לזכותו ייאמר שלפי התמונה לפחות באמת שלא הייתה בעיה של חנייה בשעה הזו... ברור עדיין לא מצדיק, אבל למען האמת קצת פחות נורא...

פשוט שיש מלא חניות אז לא שהוא יצא זבאלה. הוא פשוט אדיוט.

לפני 8 שעות, mottis כתב:

BAW פוני, מישהו באמת קנה אותה...

ואוו!!! חתיכה ברמות!

יש לי חיבה לא מוסברת, לא מובנת (גם לעצמי) ומאוד בוטיקית לרכבים קומפקטיים/מיניאטורים שאשכרה נוסעים.

באמת שלא יודע למה.

אולי עוד מהתקופה שהרכב הראשון שלי היה רנו 5 ומאז התאהבתי ברכבים קצרים וקלים לנהיגה וחניה.

למשל הסיטרואן אמי, עד כמה שהיא צעצועית לגמרי, כזאת מגניבה לדעתי, אם הייתה נוסעת יותר מ- 50 קמ"ש הייתה מדהימה מבחינתי.

היום ראיתי בעיר גדולה בצפון יונדאי אטוס מהדגם הראשון שהגיע לארץ (לא הספקתי לצלם), כנראה שנת 2000, והתלהבתי לראות אותו עדיין נוסע על כבישי ישראל, ועוד בעליות!.

חייב לומר שהרכב הזה קומפקטי בטירוף ועדיין סוג של נאה לדעתי (סליחה על השריטה), ולפי מה שיודע נחשב כאמין מאוד.

פורסם
לפני 27 דקות, BoazB11 כתב:

רק למען הסדר הטוב... הבימבולנס של מד"א, לא של 'איחוד'.

מי כבר דפק לו את המראה?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 1 דקה, לב טוב כתב:

מי כבר דפק לו את המראה?

אולי הוא ניסה לעבור בין מכוניות כמו אופנוע...

צחוק צחוק, אני חונה 20 מטר ממנו וגם לי שברו את המראה הימנית.

אולי יש לנו ברחוב שובר סדרתי?😳

פורסם
לפני 2 דקות, BoazB11 כתב:

צחוק צחוק, אני חונה 20 מטר ממנו וגם לי שברו את המראה הימנית.

עד כמה שזכור לי הבימבות האלו (של מד"א) מצויידות במצלמות. 

שווה בדיקה...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 5 דקות, לב טוב כתב:

מי כבר דפק לו את המראה?

לפני 1 דקה, BoazB11 כתב:

עבדתי כמה שנים כרופא נט״נ. אמנם לא בימבות אלא סוואנות, אבל שבירת מראות היתה עניין של שגרה.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...