Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הקישור הישיר ששלחתי לך לא נראה לי הכי טוב מכיוון שאין שם קנבס וכמדומני שהרכב שלך צריך אחד כזה

אולי @DRcarLEd המאסטר יתן תשובה מדויקת

עריכה אחרונה על ידי מתענין
פורסם

מנצל שרשור :)

אני עם סיויק 2015 סדאן ,  נראה שהפלסטיקה של המולטימדיה אמורה להתאים בין הסדאן להאצבק. לא בטוח.

הותקנה בה מערכת PREMIER  עם אנדרואיד 7 או 8 נראה לי שהיתה מחוברת גם לCANBUS וככה נשלטת עי ההגה.

נדמה לי שזה גם היה מציג פסים זזים על המסך במצלמת רוורס כאשר מזיזים את ההזה.

בקיצור, המערכת תוך חודש עברה ממצב נהדר , למצב של לפעמים שהווליום יורד עד הסוף ועכשיו למצב של ערימת תקלות.

זה לא נראה בדיוק כמו DIN2 זה קצת יותר טרפזי, והבחור שהיה בעל הרכב לפני התקין את זה עם מסגרת פלסטיק. סהכ נראה מאוד יפה ומאוד מתאים.

מחפש משהו כזה תחליפי, מעדיף לא להחליף את הפלסטיק, ומעדיף בהרבה עם אפשרות לחיבור ANDROID AUTO כי הרכב חונה בחניון תת קרקעי ועד שהוא יקבל קליטה של GPS ושל תקשורת דרך השיתוף HOTSPOT זה מכה.

מצד שני אשמח גם לאנדרואיד נורמלי כי בAUTO אי אפשר לראות שום סרט למשל (זכרונות מתורים לקורונה...)

השאלה אם אפשר לראות על הטאבלטים הסיניים האלה NETFLIX או דיסני באיכות סבירה בכלל. זה צריך להיות ANDROID 13 ואמור לא להיות פרוץ וכאלה.

Picture 1 of 12

פורסם
לפני 22 דקות, KipodYam כתב:

מנצל שרשור :)

אני עם סיויק 2015 סדאן ,  נראה שהפלסטיקה של המולטימדיה אמורה להתאים בין הסדאן להאצבק. לא בטוח.

הותקנה בה מערכת PREMIER  עם אנדרואיד 7 או 8 נראה לי שהיתה מחוברת גם לCANBUS וככה נשלטת עי ההגה.

נדמה לי שזה גם היה מציג פסים זזים על המסך במצלמת רוורס כאשר מזיזים את ההזה.

בקיצור, המערכת תוך חודש עברה ממצב נהדר , למצב של לפעמים שהווליום יורד עד הסוף ועכשיו למצב של ערימת תקלות.

זה לא נראה בדיוק כמו DIN2 זה קצת יותר טרפזי, והבחור שהיה בעל הרכב לפני התקין את זה עם מסגרת פלסטיק. סהכ נראה מאוד יפה ומאוד מתאים.

מחפש משהו כזה תחליפי, מעדיף לא להחליף את הפלסטיק, ומעדיף בהרבה עם אפשרות לחיבור ANDROID AUTO כי הרכב חונה בחניון תת קרקעי ועד שהוא יקבל קליטה של GPS ושל תקשורת דרך השיתוף HOTSPOT זה מכה.

מצד שני אשמח גם לאנדרואיד נורמלי כי בAUTO אי אפשר לראות שום סרט למשל (זכרונות מתורים לקורונה...)

השאלה אם אפשר לראות על הטאבלטים הסיניים האלה NETFLIX או דיסני באיכות סבירה בכלל. זה צריך להיות ANDROID 13 ואמור לא להיות פרוץ וכאלה.

Picture 1 of 12

אם הבנתי נכון כל מה שאתה צריך זה לקנות מערכת אוניברסלית 9 אינטש ולהתאים אותה מבחינת הצרכים כך שתהיה עם לפחות 2 ראם ו 8 ליבות אנדרואיד אוטו ורזולוציה איכותית, ופשוט להחליף את המסך הקיים

פורסם

לא מוצא משהו כזה בדוד עלי.

משהו שתומך canbus ובטוח באנדרואיד אוטו שהכוונה לחבר טלפון ולקבל אנדרואיד אוטו על המכשיר של הטלפון המחובר, לא להריץ את המכשיר במצב של אוטו. אנדרואיד עם סוג של סקין שהיה קיים עד אנדרואיד 10 או קודם.

2גיגה ראם? לא חושב שאנדרואיד 12 ומעלה ירוץ על זה.

הבעיה שלי שאני לא בטוח שהחברים הסיניים שמוכרים אנדרואיד 10 שהוא בן 3, הוא יתמוך באנדראואיד אוטו כמו שצריך.

אולי צריך לחפש משהו באמזון ואז לחפש אותו בעלי. השאלה מה קורה עם מכס וכו, מעולם לא שלחתי משהו יקר וגדול דרך עלי אקספרס.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, KipodYam כתב:

לא מוצא משהו כזה בדוד עלי.

משהו שתומך canbus ובטוח באנדרואיד אוטו שהכוונה לחבר טלפון ולקבל אנדרואיד אוטו על המכשיר של הטלפון המחובר, לא להריץ את המכשיר במצב של אוטו. אנדרואיד עם סוג של סקין שהיה קיים עד אנדרואיד 10 או קודם.

2גיגה ראם? לא חושב שאנדרואיד 12 ומעלה ירוץ על זה.

הבעיה שלי שאני לא בטוח שהחברים הסיניים שמוכרים אנדרואיד 10 שהוא בן 3, הוא יתמוך באנדראואיד אוטו כמו שצריך.

אולי צריך לחפש משהו באמזון ואז לחפש אותו בעלי. השאלה מה קורה עם מכס וכו, מעולם לא שלחתי משהו יקר וגדול דרך עלי אקספרס.

לא הבנתי מה הבעיה ולמה אתה חושב שלא יעבוד , אם המערכת שלך היא 9 אינטש אוניברסלית לא תצטרך כלום מלבד להעביר את החיבורים והברגים של המערכת על גבי הפאנל

לגבי הראם ברור שעדיף 4 ויותר אבל 2 ביחד עם 8 ליבות בסדר גמור

לדוגמא כאן המערכת הזו נראית בסדר גמור ויש הרבה קניות כך שתוכל גם לבדוק תגובות

צילום מסך 2023-09-03 194024.png

עריכה אחרונה על ידי מתענין
פורסם
לפני 8 שעות, מתענין כתב:

הקישור הישיר ששלחתי לך לא נראה לי הכי טוב מכיוון שאין שם קנבס וכמדומני שהרכב שלך צריך אחד כזה

אולי @DRcarLEd המאסטר יתן תשובה מדויקת

השליטה מההגה לא צריכה שם קנבס

אבל המסך העליון צריך מתאם של קונקט 2

לדוגמה לקוח שהזמין ממזמן מאליאקפרפס והגיע לו עם הצמה המתאימה

אצלך נראה שיש כבר את המתאם כי המסך אצלך דלוק. אבל צריך לראות שחיברו בצורה מקצועית ולא בקומבינות

88A58F73-EFED-4FE8-B4F9-77D087B85EFE.jpeg

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני 9 שעות, מתענין כתב:

למה נועד המתאם הזה?

בשביל שהצג העליון ימשיך לעבוד. הוא מראה לך חיווי של המזגן

• אהבתי 1

פורסם
לפני 57 דקות, DRcarLEd כתב:

בשביל שהצג העליון ימשיך לעבוד. הוא מראה לך חיווי של המזגן

החשמל "והמוח" שנותן נתונים לצג בעצם מגיע מהמערכת ולכן יש את ה conecte2 להוציא חשמל ונתונים על המזגן?

פורסם
בתאריך 3.9.2023 בשעה 23:13, DRcarLEd כתב:

השליטה מההגה לא צריכה שם קנבס

אבל המסך העליון צריך מתאם של קונקט 2

לדוגמה לקוח שהזמין ממזמן מאליאקפרפס והגיע לו עם הצמה המתאימה

אצלך נראה שיש כבר את המתאם כי המסך אצלך דלוק. אבל צריך לראות שחיברו בצורה מקצועית ולא בקומבינות

88A58F73-EFED-4FE8-B4F9-77D087B85EFE.jpeg

אתה מדבר על הצג מעל המסך, שמציג שעה + מזגן?

האמת הוא בקושי עובד אצלי, צריך להרביץ לו בשביל שיציג כמו שצריך. זה אומר שהמתאם לא איכותי?

איך אני יודע איזה מתאם אני צריך? תוכל אולי לשלוח לי קישור לעליאקספרס או משהו?

פורסם
לפני 7 שעות, maor23 כתב:

האמת הוא בקושי עובד אצלי, צריך להרביץ לו בשביל שיציג כמו שצריך. זה אומר שהמתאם לא איכותי?

לא קשור. הצג הזה נידפק עם השנים בכל ההונדות בשנים האלה. או שתוותר עליו

או שתנסה להשיג כזה חדש מאייבי או משהו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 6.9.2023 בשעה 10:33, maor23 כתב:

היה לי את הדגם הזה של הסיוויק ברמת גימור ספורט תענוג של אוטו!

בשביל שהמסך הקטן יעבוד תצטרך מתאם כמו שהבחור לפני אמר "connect 2" אך לפי הנראה שמותקן אצלך כבר מתאם כי מורכבת לך מולטימדיה שעובדת יחד עם המסך הקטן. 

בקשר לזה שהמסך מקרטע זה בגלל שהוא לא עובד טוב בקור בשל הפינים שמשתחררים מהלוח האלקטרוני אופציה לסידור היא פירוק והלחמה של הפינים (עובד למשך זמן מה ואז תצטרך לחזור על הפעולה שוב).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים, מקפיץ שוב את האשכול כי עכשיו יש מבצעים בעליאקספרס ואני מחפש מסך בנרות ואשמח לעזרתכם.

היו כאן כמה ששלחו תואמי מקור, אבל ברגע שאני מציין את סוג הרכב שלי זה רושם לי שהמוצר לא מתאים לרכב.

תוכלו לעזור לי במציאת קישורים עבור מסכים איכותיים?

כאמור הונדה סיוויק האצבק 2011, בעמוד הראשון יש תמונה של ה2DIN שקיים אצלי היום, גם מעליאקספרס.

מחפש מערכת אנדרואיד 11 ומעלה עם לפחות 4GB זיכרון

פורסם

אני עם הונדה 2015 סדאן שזה דשבורד שונה.

בעקרון אפשר נראה לי לקנות גם בלי הפאנל, נראה לי שאצלך זה 7 אינץ 2 DIN שזה מלבן עם קווים ישרים.

נראה 9 אינץ אצלך גבולי כי יושב בערך על הכפתור חירום אבל נראה שיש לזה פאנל.

אצלי זה 9 אינץ שנכנס בלי בעיה ויש כבר פאנל.  רק שאני לא מוצא לינק נורמלי בלי הפאנל ממוכר נורמלי.

אצלי הכי חשוב לי שהאנדרואיד אוטו יפעל כמו שצריך. אפשר בכבל, אם יש אלחוטי סבבה ושלא יהיה צריך להתקין על הטלפון כל מיני דברים לא חוקיים או לא דרך החנות הרשמית.

ממה שאני מבין - יש רק אנדרואיד 10. כל מה שלא אנדרואיד 10, זה זיוף ב99% מהמקרים (כלומר סתם כתוב אנדראויד 11/12/13).

קראתי המלצה על מכשירים מבוססים ציפסט 7862. יש להם מאווררים והם אמורים פחות להתחמם יחסית אם לא עובדים איתם חזק על איזה ניגון סרט. זה משהו שיחסית יש לו חצי אבא, לעומת כל השאר שאין להם כלום. שוב - אבא לציפסט וחמיכה מסויימת בפורומים בחול. הסיכוי לקבל תמיכה מתקדמת ממש מהסינים נמוך.

אפשרות נוספת - לקנות משהו בחצי המחיר ולזרוק לפח כשימות. רק נראה לי שהמכשירים האלה ילכו ויהיו נדירים יותר כי כל הרכבים מגיעים עם מערכת נורמלית.

זה 9 אינץ -

אני שוקל לקנות כזה לעצמי רק עם פאנל שמתאים לרכב שלי. הקטע המצחיק שאני בקושי מצליח למצוא דגם ערום ללא פאנל.

https://www.aliexpress.com/item/1005003800765886.html

T7 6G 128G A  אבל שים לב שי דגם A ויש דגם B

תשים לב שיש אזיזה סיפור עם המסך אצלך -

image.thumb.png.ca5c1ebd0babe1d0c6d64ecac02d42b2.png

זה עוד איזה 60 דולר כדי שהמסך ימשיך לפעול

image.thumb.png.831cc4656b764e3ae3ef64ca6ce00c56.png

image.png.5ed06ead42ec1b0d115b8b9bae3ce6eb.png

image.thumb.png.8a4f893346c189f5cb868e589993e2b6.png

זה 7 אינץ של חברה אחרת - לא מוזכר של מי הציפסט המעבד  -

https://www.aliexpress.com/item/1005004553441327.html

image.thumb.png.40755de307fbe2bc68ed4ee68c1b5c31.png

חיפוש נוסף העלה עוד מוכר שהעלה תמונה נורמלית של הפאנל - נראה שה9 אינץ פשוט קצת בולט יותר אבל שזה סבבה לגמרי וארוז בתוך הפלסטיק. ונראה שזה יכנס סבבה.

הסינים כנראה לפעמים פשוט מדביקים תמונה של המוצר על תמונה של הרכב...

https://www.aliexpress.com/item/1005005149142580.html

פורסם

@KipodYam

אכן 9 אינץ' יהיה מאוד גבולי, ואני פחות דוגל בלקנות תואם מקור מחו"ל מהסיבה שאו שזה יקר מדי או שאין לזה ביקורות והזמנות בכלל, ולך תדע איך המוצר.. (לא מדבר בכלל על החנויות שמוכרות את זה עם בקושי 300 עוקבים).

הבעיה היא שאם אני מחפש משהו דומה לקיים אצלי, של Joying, שהיא חברה מאוד מוכרת ואיכותית, אז זה גם עם אנדרואיד 10 אבל בעיקר מאוד מאוד מאוד יקר.

ובעיה נוספת, שאנדרואיד 10 כבר נחשב מאוד ישן, במיוחד בהתחשב בעובדה שאנחנו כבר על אנדרואיד 14 היום.

עוד שנה שוב התמיכה ב10 כבר תיעלם ואני אצטרך להחליף מערכת ואני לא רוצה שזה מה שיקרה (כמו שקרה לי עם המערכת הנוכחית שהיא אנד' 8).

• תוכן חדש...