Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני מבין, כמעט כל מערכת שרשום עליה אנדרואיד 11 ומעלה זה שקר כי הוא יגיע עם API 29 כלומר זה אנדרואיד 10.

המקסימום שיש אמיתי זה רק אנדרואיד 12  שזה api 31 וזה במכשירים בודדים לגמרי ואפילו לא בטוח שזה אמיתי.

אם תסתכל על החנויות, כל פאנל הוא מוצר נפרד ככה שיש לך מאות מוצרים, לכל מודל של רכב. אתה לא תגיע למכירות של אלפי יחידות ככה לדגם בודד.

לדעתי הבעיה שלך היא לא התמיכה היא שהמוצרים האלה נגמרים בחום, כי זה לא באמת מוצר שמיועד לרכב. זה טאבלט עם קומבינה. והכל נגזר מזה.

לחדשים יש מאוורר. לא יודע מה עוזר מאורר אם החום ברכב בשמש זה 70 מעלןת. אולי זה קרוב למזגן? עדיף מכלום.

גם אצלי זה כשל וזה משהו שהבעלים הקודם התקין חצי שנה לפני שקניתי, ככה שזה שרד 3 שנים בערך.

חוץמזה, אם יש תמיכה נורמלית באנדרואיד אוטו, אז אתה מחבר טלפון וזהו.

פורסם

@KipodYam

אני פחות משתמש באנדרואיד אוטו, מחבר בלוטות' ונקודת גישה ואז מחובר דרך האינטרנט עם וויז וכל מה שצריך, אתה יודע.. ממש כמו טלפון כזה.

אני אגיד לך את האמת, גם לא אכפת לי לקנות מהארץ משהו. אבל הגעתי לאיזה מקום שקרוב אליי לבית באיזור הקריות, מקום שיש עליו ביקורות מצוינות, והמערכת הכי "זולה" שלו עולה 1900.

אם אני מביא משהו מעליאקספרס, כולל התקנה, זה בקושי יגיע ל1000.

זה מרתיע אותי.

הבעיה היא שוב, אני לא מוצא משהו איכותי כמו Joying בשום מקום. גם באיביי חיפשתי, גם בבנגוד. כלום.

• תוכן חדש...