Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבנת, מדובר ברמה נמוכה מאוד של מיקצועיות בהעמסה.

כנראה העמיס בצורה שיהיה לו הכי פחות מאמץ פיזי לפרוק לקשור וכו'.

לא צריך להיות תלמיד  פיזיקה כתה ב'  כדי להבין שזה לא הכי בטוח שיש.

מסוכן? 

אם יפול או יתרומם או יתנתק, אז כן מסוכן.

אם הגיע הבייתה בשלום, אז לא.

פורסם

נוסף ע״כ שהעמסה זו מסוכנת מבחינה פיזיקלית, היא גם גורמת לשחיקה מוגברת של מחבר היצול אל תפוח הגרירה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נראה לי שראיתי את זה פה אם אני לא טועה, יש איזה סרטון שמסביר את המשקלים והמיקומים של מרכז הכובד

שעל העגלה, לקחו רכב מניטור עם עגלה והניחו אותו על מסוע כזה ושמו לו בסוף העגלה משקולת קטנה

באותו מקום כמו בתמונה שלך, ואז הביאו דחיפה קטנה עם האצבע והרכב התחיל להשתולל בלי לעצור, משהו מפחיד.

תאמין לי שאתה לא רוצה להיות בסביבה של כזה רכב כשזה קורה.

פורסם
לפני שעתיים, IsraCar כתב:

כנראה העמיס בצורה שיהיה לו הכי פחות מאמץ פיזי לפרוק לקשור וכ

כן ישר הוא אמר לי שככה הוא יכול ליקשור לדופן -זה ניראה עגלה לטרקטורון

לפני שעה, cohen motor 377 כתב:

נראה לי שראיתי את זה פה אם אני לא טועה, יש איזה סרטון שמסביר את המשקלים והמיקומים של מרכז הכובד

שעל העגלה, לקחו רכב מניטור עם עגלה והניחו אותו על מסוע כזה ושמו לו בסוף העגלה משקולת קטנה

באותו מקום כמו בתמונה שלך, ואז הביאו דחיפה קטנה עם האצבע והרכב התחיל להשתולל בלי לעצור, משהו מפחיד.

תאמין לי שאתה לא רוצה להיות בסביבה של כזה רכב כשזה קורה.

כן אני גם זוכר הדגמה רכב קטן עם עגלה על הליכון ריצה. לכן ניגשתי ואמרתי לו חייב שהמישקל יהיה מהגלגל של הניגרר וקרוב יותר לאוטו-הוא עשה הכי גרוע

• אהבתי 1
פורסם

זה אמנם לא תקין ולא נכון, אבל במשקל הזה וברכב הזה אין כ"כ משמעות בטיחותית.

המקרר הזה שוקל ככל הנראה סביב ה-50/70 ק"ג, ולעגלה מלכתחילה יש נטיה של משקל דומה כלפי החיבור לרכב, כך שהמשקל כרגע מאוזן ולא מושך את האוטו כלפי מעלה.

במשקלים גדולים יותר, או באוטו קטן וקל יותר, זה עלול להקטין את האחיזה של הגלגלים האחוריים בכביש, כי המשקל מושך את החלק האחורי כלפי מטה ומנסה להרים את החלק הקדמי של העגלה = גלגלים אחוריים של האוטו.

העמיסו לי פעם משטח של חצי טון על עגלה שהיתה מחוברת לרכב פרטי רגיל, המלגזן רצה להניח קודם כל בסוף העגלה ואח"כ לדחוף את המשטח פנימה, אבל תוך כדי שהוא ניסה להניח האוטו פשוט התרומם והרים את הגלגלים האחוריים.

פורסם
לפני כשעה, chezik כתב:

עלול להקטין את האחיזה של הגלגלים האחוריים

זה לא הבעיה  אלא כשהעגלה מטלטלת ימינה שמאלה מאחורי האוטו המישקל מאחורה ״מעודד״ אותה להמשיך להיטלטל לעומת אם המישקל צמוד לאוטו 

פורסם

מטוטלת בנסיעה

• אהבתי 7

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...