Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן קשקאי +2 שנת 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב ניסאן קשקאי visia פלוס 2

שנת 2009 

4x4

ק"מ 150,000

תודה מראש לעונים

פורסם

מנוע אמין, קמ לא גבוה לשנתון, הגיר רציף 6 יחסי העברה - לניסאן יש גירים רציפים בעייתיים אבל לפי מה שאני זוכר הגיר הזה לא עושה בעיות בצורה יוצאת דופן כי הוא מיועד לרכבים חזקים ולהכיל הרבה עומס .

רכב טוב בסך הכל, יציב , אין רכיבים כמו טורבו שיכולים ללכת, מרווח יחסית , תאוצה סבירה , גג פנורמי , 6 כריות אוויר עם abs , למחיר שלו הוא סבבה .

פורסם

תודה על המענה.

בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה.

הרכב שאני מעוניין לקחת לבדיקה עם כ 150,000ק"מ, בעל הרכב אומר שהוא החליף רדיאטור ומיכל של הרדיאטור האם זה צריך להדליק לי נורות אזהרה?

פורסם
לפני כשעה, nygp כתב:

תודה על המענה.

בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה.

הרכב שאני מעוניין לקחת לבדיקה עם כ 150,000ק"מ, בעל הרכב אומר שהוא החליף רדיאטור ומיכל של הרדיאטור האם זה צריך להדליק לי נורות אזהרה?

לא אמורה להיות בעיה אם האוטו נוסע רגיל, לא מתחמם , והמים נראים נקיים. הוא אמר אולי למה החליף ?

פורסם

לא צריך להבהל מהחלפת רדיאטור לרכב מ2009 . זה בלאי טבעי 

לאחי יש קשקאי 2009 ולגיסי קשקאי 2012 .

שניהם צברו ק"מ מכובד ונוסעים היטב ללא תקלות.

• תוכן חדש...