Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבר ביטוחי של הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי פירוט של עבר ביטוחי של הרכב על רכב מסויים מאתר https://tviot.slika-ins.co.il/ 

רכב על הכביש מ2017 מה שאני קיבלתי זה

1.פירוט ביטוחי מ2020

2.דוח תעונה מ2022

***לרכב היו 2 בעלים קודמים ואני הוצאתי את הדוח עם מספר זהות של בעלים נוכחיים למה אני לא קיבלתי פירוט ביוןחי מ2017 והאם זה אומר שגם דוח תעונות לא מתחילת מועד הרכב על הכביש?

פורסם

אם כוונתך שיש שנים שבהן לא מופיע שהיה ביטוח, אז כן, זה אומר שאם היו תאונות באשמת בעל הרכב הן לא יופיעו בדו"ח כי לא היה לו את מי לתבוע.

סביר להניח שהרכב היה של חברת ליסינג באותן שנים.

פורסם
לפני כשעה, itzik123 כתב:

אם כוונתך שיש שנים שבהן לא מופיע שהיה ביטוח, אז כן, זה אומר שאם היו תאונות באשמת בעל הרכב הן לא יופיעו בדו"ח כי לא היה לו את מי לתבוע.

סביר להניח שהרכב היה של חברת ליסינג באותן שנים.

אבל רכב משנת 2017 לא הופיע לי בכלל שהיו לו ביטוח לפני 2020, שורה ראשונה היה כתוב "הקפאת ביטוח"

פורסם
לפני 26 דקות, itzik123 כתב:

לא הופיע כי לא היה ביטוח רכוש. לגבי הקפאה לא ברור לי, אולי אם תעלה את הדו"ח אני אבין.

image.thumb.png.e4a0ee26623d60a09f8d6e16c0caf850.png

פורסם

לא יודע, אני יכול רק לנחש שהבעלים עשה ביטוח והיה צריך לעשות שינוי כלשהו שמצריך פוליסה חדשה אז את הפוליסה הראשונה הוא הקפיא.

בכל מקרה אני חושב שזה לא קריטי עבורך. אתה יודע שהיו כמה שנים שבהן לא היה לרכב ביטוח רכוש ולכן המידע מהדו"ח סליקה במקרה הזה לא שלם. 

למען האמת הוא אף פעם לא יכול לתת וודאות אודות היסטוריית תאונות, אבל במקרה הזה יותר.

זה כמובן לא אומר שכן היו תאונות באותה תקופה.

פורסם

שתי השורות התחתונות היא אותה פוליסה. הכיסוי החל ב-1.8.20 והפוליסה הוקפאה ב-10.1.21. למה? לא ברור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...