Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספירלה לביוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי מחפש ספירלה לביוב, הסתכלתי בעלי אקספרס ומצאתי את המכשיר הבא:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $14.04 | Electric Spring Type Pipe Dredge Machine Household Toilet Drain Clogging Cleaning Tool 0005
https://a.aliexpress.com/_EwFbh1v

IMG_1756.thumb.jpeg.8afc0583ba128a8e29a99843e31fad58.jpeg

המכשיר עולה 70 דולר, ועוד 50 דולר משלוח, 

יוצא לי סך הכל כ 430 ש״ח. 

רציתי לשאול אם מישהו התנסה ויכול להמליץ, זה יעזור לי מאוד.

אודה לתשובתכם. 

פורסם
לפני 38 דקות, ninimom כתב:

המכשיר עולה 70 דולר, ועוד 50 דולר משלוח, 

יוצא לי סך הכל כ 430 ש״ח. 

תזכור שאם קונים מעל 75$ (המשלוח מצטרף למחיר) יש בנוסף מיסים ועמלות

פורסם

אם מחיר הפריט פחות מ-75 דולר הוא פטור ממיסים, ולא משנה מה דמי המשלוח. מה שיכול להפיל הוא עמלות לא צפויות של חברת השילוח.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

אם מחיר הפריט פחות מ-75 דולר הוא פטור ממיסים, ולא משנה מה דמי המשלוח. מה שיכול להפיל הוא עמלות לא צפויות של חברת השילוח.

צודק
היה זכור לי אחרת

פורסם

אני מניח שהוא לא אינסטלטור, אז למה לא קפיץ שיש בכל חנות טמבור\אספה טכנית\KSP ב80ש"ח? תלוי באורך ועובי

פורסם

לדעתי המכשיר הנ"ל בזבוז, כמעט לכל אחד יש או לפחות אמורה להיות מברגה, לוקחים בפירלה רגילה ומחברים אותה למברגה, אני לא יודע למה צריך את כל הדבר הזה.

• תוכן חדש...