Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה  דגם שפותח במקור עבור השוק הקוריאני כדגם למוניות ולכן גם בוצעו בו השינויים במרכב. האם השיווק בישראל יימשך עוד זמן רב? שאלה טובה, זה הכל תלוי כמובן בהצלחה של הדגם בקוריאה וגם בשוק הליסינג המקומי שלנו אליו הדגם מיועד. שנה? שנתיים? חמש? לא ניתן לדעת. 

• אהבתי 1
פורסם

התכנית היא להמשיך לשווקו בשנתיים הקרובות. 

ט.ל.ח. בע"ה. המציג אינו נביא. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה לשניכם, כנראה שזה יהיה רכב הליסינג הבא שלי (אמנם בלית ברירה אבל לא בוכים על רכב חברה)

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

פורסם

אם מתגברים על המראה, מדובר ברכב שהוא יותר טוב מקורולה / אלנטרה, יותר שימושי מהן, עם מרווח פנים משמעותית יותר טוב, ושווי שימוש נמוך יותר מקורולה / אלנטרה. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בינתיים אני רואה את הרכב בכבישים בשני צבעים, אפור כהה שנראה לדעתי די מכובד והרכב לא בולט יותר מדי, לעומת זאת בצבע לבן נשאר רק להוסיף מדבקות "חברה קדישא" ומגן דוד ולהוביל ארונות מתים.

את הקורולה אני מכיר ולא מבין את הכמויות והביקוש, רכב נמוך, הגה של אוטובוס, נדמה כי מישהו קדח חורים בבתי הגלגלים הקדמיים כדי להכניס את כל רעשי הכביש לרכב ובחן את הנושא לעומק בכביש 471 למזרח, פשוט סיוט.

באלנטרה נסעתי, אמנם לא הרבה אבל לטעמי עדיפה על הקורולה.

לפי האתר של קיה הגרסה המאובזרת יותר - EX בנירו פלוס עולה רק 90 ש"ח יותר אבל מן הסתם כל הליסינג הן LX , הגיון שלא ברור לי.

שווי שימוש אכן סוכריה.

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

• תוכן חדש...