Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב חשמלי באירופה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירופה היא יבשת. היצע עמדות הטעינה תלוי במדינה ובאיזור. באמסטרדם ראיתי הרבה עמדות טעינה כמעט בכל רחוב. בדרום איטליה בטיול שכלל את נאפולי, קאפרי, חצי האי גרגאנו והעיר מאטרה ראיתי צמד עמדות טעינה בודד.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני גר בספרד, נמצא בקשר עם קולגות ממספר מדינות אירופאיות, ונוסע לאורך ולרוחב היבשת באופן תדיר במסגרת העבודה.

הייתי ממליץ להגביל את הטיול הראשון לבלגיה והולנד, או אם התקציב מאפשר - נורבגיה ודנמרק. אפשר כמובן לעשות לנו דווקא ולהיצמד לתכנית המקורית, אבל זה לא יהיה חכם או פרקטי במיוחד. זה לא רק עניין של עמדות טעינה אלא גם זמינות של ניידות שירות, חלפים וכו' בעת הצורך.

פורסם

לטיול באירופה לא הייתי שוכר רכב חשמלי. 

אם כבר, ואם אני לא בהרכב משפחתי אז הייתי שוכר רכב 'כיף' מהסוג שבארץ לעולם לא יהיה לי כזה.

דוגמה 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

@Derish אני אפילו יותר ליברלי ממך, בקנה מידה ישראלי סקנדינביה לא יקרה לתייר. מה שכן - חוץ מדנמרק המרחקים גדולים מאוד, מצריכים תכנון מדוקדק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...