Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי 2 בעיות עם מערכת המולטימדיה שלי:

1. כפתור ווליום קצת מזייף וקופץ, אמרו לי שצריך לפרק את כל המערכת ולשלוח למעבדה,

האם יש חנות שיכולה לסדר את זה במקום, להחליף פוטציומטר? לא מעוניין להשאר שבועיים בלי מערכת.

2. נגמרה החבילה של האינטרנט, יש סימן של רשת, אבל אין גלישה, אז קניתי סים חדש לגלישה.
משום מה עם הסים החדש הוא מתחבר לרשת לשניה ואז מתנתק, בדקתי את הסים במכשיר טלפון והוא עובד בלי בעיה (חיבור גלישה וכו'), רק במערכת הוא מראה שאין רשת.
כשאני מחזיר את הסים הישן, אז הוא נשאר מחובר לרשת (כמובן בלי אינטרנט כי נגמרה החבילה)

ניסיתי להתחבר לרשת בצורה ידנית דרך ההגדרות ללא הצלחה, אתחול ואיפוס המערכת לא עזרו.

זו נעילה של המערכת?
יש לזה פתרון?

לכל מי שממליצים על מערכת חדשה,

ביררתי עלויות, הרוב מחליפים במסך שכולו מגע (אני מעדיף עם כפתור ווליום פיזי) ומדובר בעלויות שנעות בין 1200~1500 ש"ח

גם אם אני אקנה מערכת בעלי אקספרסס, אחת כזו נורמלית, עם כפתורים, 4G וכו' מגיעה כמעט ל 1000 ש"ח (אם צריך לשלם מע"מ),

וזה בלי התקנה שאצטרך לשבור את הראש איך עושים או אם יש חיבורים מתאימים.

תודה לעונים.

IMG_20230715_164950.jpg

WhatsApp Image 2023-07-16 at 13.08.18.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-16 at 13.08.06.jpeg

עריכה אחרונה על ידי HyundaiFan
פורסם

לגבי 2,

ביונדאי i20 חדשה שיותר שהייתה לנו בפלוגה סידרנו את התקלה של האינטרנט בלחיצה ארוכה על כפתור הווליום - מעל חצי דקה והמערכת התאפסה והאינטרנט התחבר

• רעיון טוב! 1
בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

פורסם

טוב, לחיצה ארוכה על כפתור הווליום רק מאתחל את המערכת, זה לא עזר,

בבדיקה מול פרטנר הם טוענים שיכול להיות שהסים לא מתחבר לרשת בגלל שהמערכת שלי מותכת רק ב 3G ויש עכשיו פעילות של משרד התקשורת לביטול תדרי 3G - שלחה אותי לדבר עם מוקד DATA שלהם.

פורסם

לגבי הכפתור לדעתי דבר פשוט סידרתי דבר כזה בטויוטה קורולה 2010 שיש לה גם כפתורים דומים רק תצטרך להשיג מערכת כזו ישנה שתוכל לקחת ממנה את החלק (לכאורה התיקון יתבצע באותו צורה)

לגבי הסים או לבדוק נקודות APN לדעתי הם לא מוגדרות אוטומטי

כמו כן יש דרך לפרוץ את המערכת אינני יודע בדיוק איך אולי זה יפתור לך את בעיית הסים נסה לראות מה כתוב כאן או להיעזר בפורום שם

https://mitmachim.top/topic/55775/פריצת-מולטימדיה-יונדאי-i25-שנת-2016/25

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא הייתי ממליץ לשלןח למעבדה המערכת הזאת גירסת האנדדואיד שלה 4.4 

וויז כבר לא תומך באפלקציות

ואין חנות play

עדיף לרכוש בארץ עם אחריות רק חשוב מכשיר עם מעבד טוב 

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...