Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארונות הזזה, היכן לרכוש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, ברצוני לרכוש 2 ארונות שיורכבו בהתאמה אישית מהרצפה עד התקרה לניצול מרבי של המקום.

אשמח להמלצות לנגרים/חנויות לרהיטים, שמומלצים באזור ראשון לציון או המרכז.

נקודות חשובות לנו:

1) אמינות, שיהיה לנו למי לפנות במידת הצורך

2) איכות הארון

3) מחיר, שהמהיר יהיה הוגן ולא מופרז.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לנו היום 3 ארונות של זדקה, בני כמעט 12 עם 0 תקלות. מנצלים את כל הגובה.

בדירה הקודמת, שגרנו בה 10 שנים, היו שני ארונות שלהם וגם הם היו במצב טוב מאוד כשעזבנו. 

לא יודע להגיד איך המחיר ביחס למתחרים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אנחנו רכשנו בסליידור ארון קיר, כעיקרון מרוצים

הייתה להם תקלה שעיצבנה אותי, המודד אמר לי שעל מנת לנצל את כל עומק הקיר כדאי לי לפרק את הפאנלים בקיר

כשהביאו את הארון הסתבר שהם עשו אותו בעומק שלא התחשב בפירוק הפאנלים ואז יצא שהעומק קטן יותר מהאפשר.

בנוסף נפלה פלטה למתקין על הפרקט ועשתה סימן, OVERALL הוא היה מאוד בסדר ומאוד מקצועי ומאוד נחמד, אז הבלגתי (מה גם שלך תוכיח שזה לא היה קודם)

למדתי שאין מושלם במדינה שלנו, יחסית הם היו בסדר, הארון איכותי (כל המדפים בעובי כפול).

לגבי דורון רהיטים, השירות שלהם על הפנים ! (לפי דעתי כתבתי על זה פוסט בעבר)

הייתי איתם בסאגה ארוכה ובסוף ויתרתי, פשוט כי זה לא התקדם לשום מקום והמתקינים/שירות שלהם (רובם) לא מקצועיים

פורסם

אנחנו רכשנו בזמנו ארון הזזה מארונות אידאל - בן 20 שנה ללא אף תקלה, ללא שום תזוזה של דלת או מדף וללא בעיות סגירה או החלפה של חלקים.

לא יודע אם זה עדיין כך, אבל בזמנו הם היו אחד היחידים שהתמחו בארונות האלו.

צריך לשים לב שהמתקין לא פחות חשוב מספק הארונות (נכון גם בהרבה מקרים אחרים)

פורסם

עוד כמה חודשים כנראה שאצטרך להזמין 2 ארונות בסגנון דומה מקיר לקיר ועד התקרה, כנראה עם 3 - 4 דלתות הזזה),

אשמח לשמוע מפותח האשכול ומהמגיבים מה היו מידות הארון, כמה דלתות וכמה הוא עלה (במידה ותרצו לשתף).

פורסם

ארון מעל 2.5 מטר רוחב וגובה עד התקרה עם איזה 2 מגירות ודלת מראה כולל הובלה והתקנה יעלה לך בין 9-16 אלף תלוי לאיזה חנות תלך.

הארונות סטנדרט הם חצי מהמחיר הזה בדכ.

פורסם (נערך)

ארונות מאיקאה הם ממש גרועים יחסית למה שהוצע פה?

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Michazzz כתב:

אני מרוצה. יש לי 2 ארונות שלהם מסדרת pax הבסיסית. אחד הזזה והשני דלתות מסורתי. מה שיותר חשוב זה ההתקנה. נפלתי במקרה שלי על מתקין יסודי, אבל אם תיפול על איזה חאפר זה יכול לצאת רע.

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • אהבתי 1

Miata ND2

פורסם
לפני שעה, Michazzz כתב:

אישית, אף פעם לא נתקלתי במוצר של איקאה שהוא גרוע בהגדרתו.

רוב הפעמים מדובר במוצרים ברמה בינונית, לא מהמצויינים בתחומם, אך גם לא מהגרועים.

היתרון הגדול של מוצרי איקאה מבחינתי הוא שהם מותאמים לבניה ע"י הלקוח, עם הוראות מסודרות וכל החלקים כמו שצריך, שכל מי שקורא את ההוראות לפני שהוא ניגש להרכבה ועובד על פיהם בדיוק - לא צריכה להיות לו בעיה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

וגם עניין המחיר...

גם אני מרוצה ממוצרי איקאה שהרכבתי - שידה, ארון בגדים, מזנון, שולחן אוכל ועוד כמה ששכחתי. בגלל זה נראה לי מופרך לשלם כל כך הרבה על ארונות קיר שהומלצו כאן. אולי אני מפספס משהו

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

גם אנחנו אישית לא בנינו ארון עד התקרה.

זה תוספת של פי 2-3 בשביל עוד 40 סמ גובה איכסון.

אנחנו פשוט מאחסנים על הארון דברים. באריזות סגורות (נגיד בגדי חורף/קיץ של הילדים)

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...