Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

יש לי סיאט איביזה 2012 ידנית דגם רפרנס האצ'בק 1.4 עם 85 כוח סוס ואני רוצה להחליף לה את הידית הילוכים.

הבעיה היא שאני לא מוצא ידית שאמורה להתאים משהו נורמאלי, שנראה יחסית סבבה ויתאים לשיטת חיבור של מה שיש עכשיו ברכב. לא אכפת לי ידית מעלי אקספרס אמזון איביי רק שייראה טוב ויתאים, לא מוצא בשום מקום.

אני מת להחליף אותה כבר זה ברמה שאחרי כל נהיגה ברכב חצי מהידית נשארת לי ביד מרוב שהיא מתפוררת.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם
בתאריך 7.7.2023 בשעה 17:08, kompy כתב:

זו התוצאה הראשונה שיצאה לי ב-Ebay.

האם זה מתאים?

מגיע עם 3 אפשרויות של תצוגת ידית הילוכים.

איביזה.jpg

לא הידית הזו לא מתאימה.

זה צריך להיות למטה מן חיבור כמו קליפס בקוטר 12ממ שמתלבש על הידית ובנד ברזל שיושב על הקליפס הזה לתפוס אותו לידית

פורסם

מאמין שזה אמור להתאים, היה לי פולו ידנית גיטיאי ויצא לי לפרק את הידית הילוכים- יש שם מאין סוגר מתכתי כזה שמסובבים אותו והוא מחזיק אתה ידית בלחץ(עד שלא🤣)

בקצרה הידית ששלחו היא תתאים וכמעט כל ידית אחרת בשוק תתאים, אתה לא בהכרח צריך להשתמש בבנד הזה שמחזיק הוא גם לא כזה מחזיק טוב, אתה בסך הכל צריך דרך להצמיד את הידית הילוכים למוט מתכת.

וכמעט כל ידית הילוכים שתרצה תעשה את העבודה בכנות.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...