Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העלות הממוצעת לבציעת רכב (צבע ללא פחחות).

בנוסף מישהו טען שצביעת רכב מורידה מהערך שלו - נשמע לי מאוד לא הגיוני.

פורסם

לא נראה לי שתקבל טווח מחירים בלי יותר פרטים, וגם אז תקבל טווח יחסית גדול.
לגבי ירידת ערך, אז כנראה שכל מקרה לגופו.
אם תצבע רכב יחסית חדש כנראה שזה יעלה המון סימני שאלה, ירחיק קונים, לא יהיה ברמה של צביעה מהמפעל, וכן יפגע בערך.
אם תצבע רכב בן 20 שהצבע שלו דהה, הלכה התקלפה והתחילו נקודות של חלודה זה יעלה את ערכו אבל אולי לא מספיק כדי להצדיק את עלות הצביעה במקרה הזה...

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מה הכוונה "פרטים"? צביעה מלבן לכל צבע אחר - מספיק?

ולמה שצביעה איכותית תהיה משעותית יותר נמוכה מצביעה של היצרן?

פורסם

נתחיל מהברור מאליו, באיזה רכב מדובר?
אני מניח שכשעושים עבודת צביעה יש כל מני רמות של פירוק לפני אותה צביעה שמשפיעים על העלות.
אני מניח שיש כל מני סוגי חומרים שמשפיעים על העלות.
וכו'

פורסם

כי אף פחח פה לא יתקרב לאיכות וגימור של צבע מקורי מהמפעל. 

כמו כן, צריך לפרק חצי אוטו כדי לשנות צבע. מכלולי תא מנוע, ספי דלתות, פלסטיקה בכל רחבי האוטו ועוד.

בקיצור, אם אתה רוצה להחליף צבע, עדיף לעשות עיטוף. יקר לפחות כמו צבע, אבל אפשר להוריד וגם שומר על הצבע. והכי חשוב, לא ישגעו אותך במכירה, למה צבעת ומה קרה וכלמיני כאלה.

בהצלחה.

פורסם
לפני כשעה, huber כתב:

טסלה מודל 3. 

ולמה שצביעה איכותית תהיה משמעותית יותר נמוכה מצביעה של היצרן?

תעשה ציפוי ויניל באיזה צבע שתבחר. רק יעלה את ערך הרכב (לא יודע בכמה. תלוי עד כמה הצבע ימשוך קונים). העלות בין 15-20 אלף שח. 

פורסם

בין 5,000 שקל ועד ל-20,000 שקל, הכל תלוי ברמת הצביעה, רמת הפירוק והיכן צובעים. לא הייתי מתרגש מרמת הצביעה כי כיום רמת הצביעה במפעלי רכב היא ברמה די נמוכה בכל הקשור לגימור הסופי, לא כי הצביעה לא טובה אלא פשוט כי היצרנים כל הזמן מחפשים איך לחסוך בתחום זה והתוצאה היא פשוט צבע ברמת גימור סבירה בלבד ולא ברמה גבוהה יותר מזו של סדנא מקצועית. מי שיודע לצבוע יגיע לרמת גימור מעולה, ההבדל היחיד יהיה עובי הצבע (עבה יותר, אך זו בעיקר שכבת הלכה ולא הצבע). 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 שעות, Uri-G כתב:

תעשה ציפוי ויניל באיזה צבע שתבחר. רק יעלה את ערך הרכב (לא יודע בכמה. תלוי עד כמה הצבע ימשוך קונים). העלות בין 15-20 אלף שח.

כל המטרה היא להימנע מהעלות ההזויה הזו. מה גם שזה מחזיק רק 3-4 שנים אז מטופש לשלם סכומים כאלו למשהו זמני. לצבע יש אורך חיים הרבה יותר ארוךץ

לפני 3 שעות, razi_pazi כתב:

אתה רוצה לצבוע רק כי רוצה צבע אחר או שהצבע הנוכחי נפגע?

הצבע חדש. פשוט בא לי שינוי. כרגע רק שוקל האמת בגלל זה מתייעץ.

פורסם

הרכב של אשתי בדיוק יצא מצבע,

העלות הייתה נמוכה מעיטוף.

הביצוע מדהים וכמעט ללא תפוזיות, כמובן הוכנס גם ל דיטיילר שלנו

FB_IMG_1688638377349.jpg

FB_IMG_1688638371295.jpg

FB_IMG_1688638355075.jpg

FB_IMG_1688638362483.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

אישה לעניין!!! התחתנת טוב :-) 

הצבע נראה מדהים. תפוזיות יש בתכלס גם מהמפעל, זה כמובן עדין אבל קיים בחלט, כבר מזמן לא פגשתי רכב חדש עם צבע ממש חלק כמו לאחר פוליש איכותי. 

לפני 3 שעות, huber כתב:

כל המטרה היא להימנע מהעלות ההזויה הזו. מה גם שזה מחזיק רק 3-4 שנים אז מטופש לשלם סכומים כאלו למשהו זמני. לצבע יש אורך חיים הרבה יותר ארוךץ

תראה, היום יש עיטוף PPF בצבע וזה אמור להחזיק לפחות הרבה יותר מ-3-4 שנים. חברות כמו gswf לדוגמה ממציעות 8-10 אחריות על החומר שלהם ואני שיש סדנאות בארץ שעובדים עם הציפויים שלהם. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, huber כתב:

אני יודע שהמבחר של טסלה מוגבל מאוד, יש במקרה את הצבע שאתה רוצה מהחנות? אם כן תמכור ותקנה.

פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 13:15, GTI33 כתב:

הרכב של אשתי בדיוק יצא מצבע,

העלות הייתה נמוכה מעיטוף.

הביצוע מדהים וכמעט ללא תפוזיות, כמובן הוכנס גם ל דיטיילר שלנו

FB_IMG_1688638377349.jpg

FB_IMG_1688638371295.jpg

FB_IMG_1688638355075.jpg

אפשר לשאול כמה עלה והיכן?

בתאריך 6.7.2023 בשעה 20:38, farkash7 כתב:

אני יודע שהמבחר של טסלה מוגבל מאוד, יש במקרה את הצבע שאתה רוצה מהחנות? אם כן תמכור ותקנה.

מה למכור? את הרכב? הירידת ערך ווהתעסקות תעלה יותר מצסיעה או PPF. בכל מקרה אין את הצבע שאני רוצה.

פורסם (נערך)

עלה לי לפיאט בראבו, לפני 7 שנים ברמלה כ5 אלף שקל לכל הרכב כולל תיקוני פחחות.

שינוי צבע מאפור לכחול מטאלי.

יצא מדהים, אבל היו בעיות בצבע פה ושם (הם לא עשו QA), סך הכל הייתי מרוצה והיה להם את כל המכשור, "תנור" ועוד.

**כולל צביעת ג'אנטים ללבן.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...