Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

זה מס' שנים שאני מאובחן עם מחלת גפיים תורשתית, מטופל בתרופות וכמו כן בעל תג נכה.

השנה, כבכול שנה, הגשתי את הטפסים לחידוש התג באופן מקוון ולהפתעתי לאחר המתנה מרובה קיבלתי תגובה לאקונית ממשרד התחבורה שאני לא זקוק לתג ואין לי בעיית התניידות.

בלי שום אפשרות להגיב.

אציין שאני מאחל לעצמי שלא אזדקק לתג. בשמחה הייתי מוותר עליו, על התרופות ועל ההנחה ברישוי. בשמחה ובריקודים הייתי עושה זאת (אילו רק יכולתי לרקוד).

לא מצאתי ברשת שום מקום בו ניתן להגיש ערעור. כמו כן, לא מצאתי הנחיות לאיך מערערים, לרבות הנחיות להגעה פיסית למשרדי משרד התחבורה.

כמובן שבידיי כל המסמכים הרלוונטים כולל המלצת רופא לתג נכה. אני יודע שיש פה כמה גולשים שבקיאים בנושא. מישהו יודע להפנות אותי לביצוע תהליך הערעור? 

פורסם

יכול להיות, אבל אז שוב זה לחכות לתשובה שמועד הגעתה אינו ידוע, ומהותה גם כן.

במידה וכן, אז אגיש את אותה בקשה, אחכה מס' שבועות ואקבל את אותה תשובה ללא הסברים. לא מקדם אותי.

בהגשת בקשה מקוונת אין אפשרות בשום שלב להוסיף מלל. יש רק לצרף מסמכים רפואיים.

ברצוני לערער (בתקווה שאפשר מול אדם בשר ודם) ולהבין מדוע אותו רופא-פקיד החליט שהמחלה שלי, שדבר לא השתנה בה, לפתע כבר לא עומדת בקריטריונים.

אגב, את התשובה קיבלתי במייל ב4 בבוקר. אני יודע שיש עומס על המערכת ויש הנחיה לשבץ רופאים לתת החלטות גם באמצע הלילה כדי לשחרר את העומס.

עם זאת, זה שהרופא עייף/מסטול/שבוז/ ב4 בבוקר ונותן סתם תשובות כדי לגמור את המשמרת זה בזיון וחוצפה לדעתי.

פורסם

https://www.kolzchut.org.il/he/תג_חניה_לנכה_ולקרוב_המסיע_בוגר_או_ילד_נכה

לפי האתר, אכן אין ערעור, יש צורך להגיש בקשה חדשה:

ציטוט

אם בקשת זכאות לתג נדחתה, ניתן להגיש בקשה חדשה בצירוף מסמכים רפואיים עדכניים מרופא מומחה משלושת החודשים האחרונים.

מהניסיון המוגבל שלי, הם חזרו תוך פחות מיום ואישרו. לכן אני חושב שמדובר בפרט טכני, או שהמסמכים לא עדכניים, או שהרופא לא מומחה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, zadoki כתב:

מהניסיון המוגבל שלי, הם חזרו תוך פחות מיום ואישרו. לכן אני חושב שמדובר בפרט טכני, או שהמסמכים לא עדכניים, או שהרופא לא מומחה.

המסמכים עדכניים מאוד ומרופאים מומחים.

אנסה שוב. תודה.

עריכה:

בנסיון להגיש בקשה חוזרת התקבל:

"בקשתכם התקבלה ונמצאת בטיפול. אנא התאזרו בסבלנות והמתינו לקבלת תשובה על סיום הטיפול."

זה לאחר שקיבלתי תשובה, כן? 

כל פעם מחדש השירותים הדיגיטליים של מדינת ישראל מצליחים לשבור את השיאים של עצמם בחוסר יעילות.

עריכה אחרונה על ידי אורח לרגע
פורסם

עם כל הצער, לעיתים יושבים אנשים אטומים בצד השני שאין להם שום בעיה ללחוץ על כפתור ולא לאשר . ברגע שמגיעים פיזית למשרד הרישוי, פתאום נגמרות להן המילים ומאשרים במקום. לצערי מנסיון

פורסם (נערך)

אנשים קטועי רגליים מקבלים תו זמני לשנה או שנתיים. מי יודע, אולי הן יצמחו בחזרה?

לפות'ש, אשתי קיבלה את התו בעזרת עו'ד. נכון שאפשר להגיש לבד, אבל להרגשתי העו'ד יודעת בדיוק מה נדרש. לאשתי מגיע תו, ועצוב, אבל העדפתי לשלם על משהו שמגיע בחינם, כדי להבטיח את קבלתו. העו'ד במקרה הזה היא סוג של מעכר ולא משפטן.

אם אתה רוצה את פרטי העו'ד, פנה בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 12 שעות, אורח לרגע כתב:

המסמכים עדכניים מאוד ומרופאים מומחים.

אנסה שוב. תודה.

עריכה:

בנסיון להגיש בקשה חוזרת התקבל:

"בקשתכם התקבלה ונמצאת בטיפול. אנא התאזרו בסבלנות והמתינו לקבלת תשובה על סיום הטיפול."

זה לאחר שקיבלתי תשובה, כן? 

כל פעם מחדש השירותים הדיגיטליים של מדינת ישראל מצליחים לשבור את השיאים של עצמם בחוסר יעילות.

זה לא יעזור כל כך בקבלת התג נכה אבל יש מוקד ייעודי של בעיות טכניות שיוכלו לעזור לך עם זה או לפחות ליידע אותם על הבעיה באתר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לטובת המתעניינים:

אז התקשרתי. אמרו לי שצריך לעבור 72 שעות כדי שאוכל להגיש בקשה שוב.

עברו 72 שעות. לא ניתן.

התקשרתי. אמרו לי להתקשר לתמיכה טכנית.

התקשרתי. אמרו לי להתקשר למי שהפנה אותי אליהם.

התקשרתי. אמרו לי 'חכה עוד יומיים, אולי זה ישתחרר'.

חיכיתי.

הגשתי שוב.

את אותה בקשה, אותם טפסים בדיוק, אותם פרטים בדיוק.

חיכיתי שבוע.

קיבלתי תשובה במייל שאושר.

מה אגיד לכם, כספי המיסים שלכם פועלים בשיא התפוקה.

מה יעשה אותו אדם נכה מבוגר שמתעללים בו ככה והוא לא יודע לפתוח מיילים ולהעלות קבצים כל יומיים מחדש, ולבדוק באתר gov ולהבין את הסתומים מצידו השני של הטלפון?

זו לא שאלה רטורית, יש תשובה-

מה יעשה? יידפק ויזדיין עד שימות.

• מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 4 דקות, אורח לרגע כתב:

עד שימות.

מבחינת מי שאמור לתת שרות זו האופציה הכי טובה, המשכורת נכנסת בכל מצב.

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

פורסם
בתאריך 23.6.2023 בשעה 20:03, yuvk כתב:

אנשים קטועי רגליים מקבלים תו זמני לשנה או שנתיים. מי יודע, אולי הן יצמחו בחזרה?

לפות'ש, אשתי קיבלה את התו בעזרת עו'ד. נכון שאפשר להגיש לבד, אבל להרגשתי העו'ד יודעת בדיוק מה נדרש. לאשתי מגיע תו, ועצוב, אבל העדפתי לשלם על משהו שמגיע בחינם, כדי להבטיח את קבלתו. העו'ד במקרה הזה היא סוג של מעכר ולא משפטן.

אם אתה רוצה את פרטי העו'ד, פנה בפרטי.

מה העלות של שירות כזה ע״י עו״ד?

• תוכן חדש...