Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

פורד קוגה עם מושב נהג חשמלי אך ללא זכורנות.

בארץ אין את הדגם הזה באף רמת גימור עם זיכרונות אלא רק בחו"ל.

האם זה משהו שאפשר להוסיף?

למשל להזמין יחידה כזו (הראשון שיצא בחיפוש, לצורך דוגמא)

https://www.ebay.com/p/1211155202?iid=204210319905

האם החיווט של הזיכרונות למושב קיים ואפשר פשוט להחליף את היחידה או שזה סיפור יותר מסובך?

עריכה אחרונה על ידי yuvalsa
פורסם

קודם כל זה רכב שלא נמכר בכמויות בארץ ואני בספק אם תמצא פה את התשובה
אם יש אפשרות שכזו, מישהו כבר עשה אותה בעולם ולכן הייתי מתחיל בחיפוש בפורומים ואתרים בחו"ל
לעניות דעתי, בכיסא עם זכרונות יש יחידת בקרה חכמה שמנהלת את הזכרונות.
מצד אחד היא מקבלת את מצב הכיסא, דבר שלא קיים בכיסאות "טיפשים" 
מצד שני היא מקבלת את הפיקוד מהלוח כמו שצרפת.

לדעתי, הכיסא שלך לא מספק משוב ל"מוח", מה גם שכנראה אין ל "מוח" ו חיווט תומך, ככה שהוספת הפיקוד בלבד לא תשנה דבר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אוקי, זה מה שרציתי לדעת איך המערכת הזו עובדת.

אז אפשרי אבל לא בצורה פשוטה, כי צריך כמה רכיבים וחיווט...

"מוח" זה משהו בסגנון הזה אני מניח:

https://www.ebay.com/itm/115767079553

כנראה שנמשיך להזיז ידני פעם בשבוע את המושב :)

תודה

פורסם

נראה לי שזה ה"מוח"!
אתה תצטרך להחליף גם מושב, מלבד החיוט ואת זה איך לך סיכוי להביא בגלל כרית האויר שבו
בקיצור, רעיון מגניב, אבל לא בר ביצוע

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מבאס שהיבואנים מורידים את התוספות האלה

אותו דבר גם עם מערכת השמע, בחו"ל מגיעה עם סאב מובנה בתא המטען.

פורסם

לא מאמין שתוכל. בכיוון ידני מספיק מנוע פשוט וזיכרון מצריך אנקודרים ופיקוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תכננתי לבצע את זה בספורטז' שלי לאחר שקראתי הסברים של אנשים שביצעו זאת בחו"ל, אך בנתיים לא טורח להכנס לפרויקט הזה.

לפחות במקרה שלי, נדרשת החלפת המנועים בכיסא לכאלו של גרסה עם זכרונות (בשביל שיהיו עם אנקודרים) והוספת מוח וכפתורים לזכרונות. במקרה הרכיבים האלו זהים לאלו שבקיה אופטימה שכן הובאה לארץ עם זכרונות, כך שניתן להשיג כיסא עם כל המנועים מפירוק בזול יחסית. חוץ מכפתורי הזכרונות, כל השאר זה פלאג אנד פליי (כלומר המקום הקיים מתאים). עבור הכפתורים צריך להכין מקום.

• תוכן חדש...