Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Free tv -מישהו/י התנסה/תה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבא טבא.

מבקש לדעת אם יש פה כאלה שהתנסו ב-free tv ?

נכון שזה דיי חדש (ואולי איני מעודכן ?), ובכ"ז, היש כבר אי אילו רשמים או אינפורמציה שצריכים לדעת בבקשה ?

חן חן.

alfa 156 2.5.

פורסם

דרק, חלק מהערוצים הם ערוצי לופ חסרי טעם כמו סברי מרנן, בחיית דינק מי רואה את הזבל הזה ועוד להחשיב את זה כערוץ, המחיר סביר אבל אין תמיכה כרגע באפל TV, ערוצי הספורט זה נחמד אבל אין שום דבר מעבר לזה, המחיר תואם את התוכן, VOD אני לא מכליל אני אישית שוקל שרותי טלויזיה רק בגלל ערוצי צפייה ישירה. 

פורסם

לא רואה ספורט.

יש את הערוצים הרגילים, כמה ערוצי סרטים, הערוצים הטורקיים לחובבי הז'אנר וספרית vod.

מבחינתי שקול ליס/הוט לשימושים שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין כמעט סדרות או סרטים. הדבר היחיד שיש להם אלו ערוצי הספורט. אם ספורט מעניין אותך, שווה להצטרף. זה עולה 29 ש"ח . גם איכות הצפייה טובה יחסית לסלקום.

פורסם

התחברתי כדי לנסות, בערוצים הרגילים איכות צפייה לא רעה בכלל, אין תקיעות גם לא בערוצי 4k.

ממשק די חלק, קטע מעצבן שהוא תמיד ינגן טריילר/סצנות של הכותר שאתה עומד עליו, אפשר פשוט לשים mute. 

מבחר סרטים לא ענק אבל יש סרטים מכל מיני ז'אנרים, חדשים וישנים.

סדרות עדיין לא יצא לי להתעמק.

תוכן לילדים, יש מספר סדרות/סרטים, עדיין לא התעמקתי באיכות/מבחר

בשביל 30 שח זה די שווה, בהנחה שהמחיר ישאר והתוכן יגדל.

פורסם

ראיתי את זה עובד אצל חבר, לדעתי זה נחמד, לא יותר מזה

בטח לא שווה 30 שקל (למרות שזה לא הרבה כסף)

אני לא מוצא סיבה. יש היום הכל מהכל, הרוב בחינם ובלי טובות.

פורסם

נרשמתי לניסיון.

בינתיים עובד ללא בעיות. יש הרבה ערוצים לילדים בכל הגילאים וגם ערוצי ספורט 5 ועוד כמה למי שאוהב.

ביחס למתחרים שעלו דאז, יחסית לתקופת ההתחלה יש להם כמות תוכן מכובדת (שעוד תגדל ותגדל אני משער).

אין ספק שבזכות סטינג, נקסט ועכשיו freetv הטלוויזיה בהחלט הולכת לכיוון תשתית בנפרד וטלויזיה בנפרד והמעבר קל מתמיד. לדעתי זה מבורך. אתה יכול לשלב  בין כמה ספקים בלי בעיות בהתאם לתכנים שאוהבים אצלך בבית, דבר שהיה יחסית לא הכי פשוט בעידן חוטי הנחושת.

לדעתי הפוטנציאל נעוץ במיוחד בערוצי הספורט (אישית זה לא מעניין אותי, אבל מסתבר שיש קהל רחב לזה).

במידה והם ימשיכו בטווח מחירים של איזור ה 30-50₪ ויצליחו להוסיף עוד כמה ערוצי ספורט שוברי שיוון, הם ישברו חלק לא מבוטל מהשוק (שוק שמשלם אצל המתחרות תוספת של מעל 80 שח לחודש על חבילת ערוצי ספורט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

משתמש כבר כמה שבועות, זה מיועד למי שמחפש חבילה רזה שבנוסף לערוצים הישראלים הבסיסיים 11 12 13 ודומיהן, יש את ספורט 5 על מגוון ערוציו וגם תוכן וערוצי ילדים. 

לי חסר בעיקר ערוץ כמו דיסקברי ומבחינתי זה פתרון שלם. סרטים וכל ספריית הסדרות שיש שם אני פחות רואה. 

סך הכל בשביל חבילה רזה, התמורה כרגע נראית הוגנת, יתרון שבסמרט טיוי ( וסמרט פונים גם) מורידים אפליקציה ללא צורך להתעסק עם ממיר כמו חלק מהמתחרים.

פורסם
לפני 3 שעות, yb כתב:

ערוץ כמו דיסקברי

וגם הוא ורוב NG, או, לפחות, התכנים שהם משדרים בארץ, הם זבל מוחלט, לופים  של סרטי חייזרים ו״איך עשו את זה״ עם איזה סרט מעניין פעם בשבוע. אני סובל מזה בכל אימון על מכשיר ההליכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפיתרון הכי טוב לזה זה פשוט להפסיק להתאמן על מכשיר הליכה ולעבור ללכת בחוף הים.

• אהבתי 1

פורסם

אני עשיתי את המעבר בכיוון ההפוך. הטמפרטורה, הלחות והגשם (לפי העונה) הבריחו אותי. וגם הלו"ז (נסיעה לחוף הים וחזרה זה חצי שעה פחות בפורום 😂

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקום לנסוע תלך לים. גם תוכל להיות בטלפון בדרך וגם תרויח עוד שעה של אימון.

ולגבי הטמפרטורות נכון שזו חיפה וב 8 אתם הולכים כבר לישון אבל בגילך קמים מוקדם. בקיץ לך ב 5 בבוקר. אין כמו ללכתעל החוף בזריחה.

• תוכן חדש...