Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום חברים,
מחפשים המלצה להחליף את ה-SUV  המשפחתי שלנו (פיג'ו 2008), לרכב היברדי/חשמלי, בתקווה לרכב מעט גדול יותר (משפחתי או SUV)
מדובר על רכב יד 2 בתקציב של עד 100,000 ש"ח.
מבחינת נסועה שנתית כ-25,000 ק"מ
ביום יום יש נסיעות של כ-100 ק"מ פעמיים-שלוש בשבוע.
שאר הזמן זה נסיעות קצרות יותר, אבל לא בתוך העיר (גרים באזור של מושבים) ככה שבימים האלה לא מבלים בפקקים וכדומה.
  1. איזה רכבים היברדיים (משפחתיים, SUV משפחתי) בתקציב הזה כדאי לנו לבדוק?
  2. במידה ויש אפשרות לעמדת טעינה (אנחנו בודקים את זה מול בעלי הבית) - האם נכון להיום יש רכבים חשמליים בתקציב הנ"ל?
הכוונה היא לעבור לרכב חסכוני (דלק, טיפולים וכדומה)
תודה רבה לעוזרים 🙏
פורסם

בתקציב הזה ובדרישות שלך יש את MG ZS EV יד שניה.

הרכב אמין, כבר שלוש שנים בארץ, ויש לו 230 ק"מ טווח סוללה.

• רעיון גרוע 1
פורסם

לא הייתי קונה רכב חשמלי כרכב ראשי.

תחשוב שתהיה לך בעיה בחשמל.

כבר הודיעו בחברת החשמל שיהיו בעיות אספקת חשמל לטעינת רכבים חשמליים בימים שרביים.

תחשוב שאם תחזור מטיול הביתה עם סוללה גמורה ותצטרך לתפור נסיעה דחופה שאין לך זמן לטעינה.

ויש בעיית הטווח, שגם טעינות איטיות די מעיקות בעיקר לילדים שבדר"כ אין להם סבלנות להמתנות האלה, אני בעצמי התייאשתי מזה עם חבר עם טסלה שהצטרך להטעין ולהמתין בתור.

בהצלחה.

• רעיון גרוע 2
פורסם (נערך)

קיה נירו היברידית  2019 תענה על רוב הדרישות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 16 שעות, wildlands2019 כתב:

לא הייתי קונה רכב חשמלי כרכב ראשי.

תחשוב שתהיה לך בעיה בחשמל.

כבר הודיעו בחברת החשמל שיהיו בעיות אספקת חשמל לטעינת רכבים חשמליים בימים שרביים.

תחשוב שאם תחזור מטיול הביתה עם סוללה גמורה ותצטרך לתפור נסיעה דחופה שאין לך זמן לטעינה.

ויש בעיית הטווח, שגם טעינות איטיות די מעיקות בעיקר לילדים שבדר"כ אין להם סבלנות להמתנות האלה, אני בעצמי התייאשתי מזה עם חבר עם טסלה שהצטרך להטעין ולהמתין בתור.

בהצלחה.

זה באמת החשד שלי בחלק מהזמן.

יש רכב שני בבית שמשמש באמת לנסיעות קצרות וקרובות וכדומה.

לפני 16 שעות, vladclar כתב:

קיה נירו היברידית  2019 תענה על רוב הדרישות.

ההיברידית הרגילה?

או הכוונה לפלאג-אין?

פורסם

פלאג -אין מעל התקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Itay_86 כתב:

זה באמת החשד שלי בחלק מהזמן.

יש רכב שני בבית שמשמש באמת לנסיעות קצרות וקרובות וכדומה.

הפסקת החשמל שבוע שעבר נגרמה עקב טעות של חברת ניהול הרשת נוגה והם כבר הפיקו את הלקחים.

יש לישראל רזרבות גדולות של 18 ג'יגה וואט , ואנחנו רחוקים מלנצל את  זה.

רק היום התווספה לרשת תחנת הכוח "צומת אנרגיה" עם 400 מגה ואט.

אין לך מה לדאוג לגבי חשמל, ישראל בין המדינות היציבות בתחום הזה.

מבחינת דלק וטיפולים אין משהו יותר משתלם מרכב חשמלי אם יש לך עמדת טעינה פרטית (ויש גם אגרת רישוי מופחתת של 531 ש"ח). בקיצור אתה תחסוך המון כסף.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 8.6.2023 בשעה 17:48, Gopher כתב:

הפסקת החשמל שבוע שעבר נגרמה עקב טעות של חברת ניהול הרשת נוגה והם כבר הפיקו את הלקחים.

יש לישראל רזרבות גדולות של 18 ג'יגה וואט , ואנחנו רחוקים מלנצל את  זה.

רק היום התווספה לרשת תחנת הכוח "צומת אנרגיה" עם 400 מגה ואט.

אין לך מה לדאוג לגבי חשמל, ישראל בין המדינות היציבות בתחום הזה.

מבחינת דלק וטיפולים אין משהו יותר משתלם מרכב חשמלי אם יש לך עמדת טעינה פרטית (ויש גם אגרת רישוי מופחתת של 531 ש"ח). בקיצור אתה תחסוך המון כסף.

דואגים ל 5 שנים מעכשיו, לא לזמן הנוכחי. 

פורסם (נערך)

איוניק היברידית , לקסוס ct200h (יותר צפופה) 

חשמליות יש mg למיניהם סביבות 2019-2020 אבל הן עם טווח קצר יחסית ולא מאובזרות/מעוצבות במיוחד כמו החשמליות של היום 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • תוכן חדש...