Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע בכמה כלים שהם לכאורה חד"פ אני משתמש עוד ועוד? מדובר בכלי הגשה ובסכום חד"פ איכותי שמשמש אותי שמים על גבי שנים. חלק הם כלים לליל הסדר, חלק הסכו"ם של ערכת חו"ל, אפילו חלק מהקופסאות שבהן קונים סלטים לאירוח משמשות לאחסנה משך שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשגרתי ביבנה(בשכונה החדשה), התאהבתי והתמסרתי למחזור. היה פיר אשפה למחזור. באמת היינו מרגישים טוב.

כשעברנו, ועכשיו אין אפילו פח כתום ליד הבית - התייאשתי.

התחלתי לאגור בבית פלסטיק וזכוכית, אבל זה היה פשוט קאדר לחפש איפה למחזר.

ויתרתי.

בכאב גדול אני פשוט מעיף הכל לפח.

לפעמים בקבוקי שתיה אני ממחזר.

יש בעיה של הנגשת מחזור עדיין בהמון מקומות, וכמו שאמרו, כניראה זה פיקציה 

• אהבתי 1
פורסם

אליעזר, עושה רושם שחשוב לך ממיחזור ואיכות הסביבה. אז למה שלא תשקיע פעם אחת בסט צלחות זכוכית (12 יח') שעולה באיקאה פאקינג 75 ש"ח?

https://www.ikea.com/il/he/p/favorisera-12-piece-service-white-40458600/

אם תרצה צלחת זכוכית בודדת תיפרד מחמישה שקלים!

לילדים יש צלחות פלסטיק ב- 1.5 ש"ח ליחידה.

וכמו שכתבו כבר, חד פעמי לא נכנס הביתה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...