Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

פוקוס 2014, בחודשים האחרונים המזגן לפעמים מקרר ולפעמים לא כ"כ.

שללתי לכאורה אפשרות לחוסר גז או למדחס גוסס, כי ברוב המקרים המזגן כן מקרר במלוא התפוקה, ולא נמצא קשר בין המקרים לבין נסיעות בסל"ד גבוה או נמוך, וגם לא קשר לימים חמים במיוחד (יכול להיות נסיעה בסל"ד נמוך / ביום לוהט והמזגן מקרר במלוא העוצמה, ויכול גם להיות נסיעה בסל"ד גבוה בינעירוני / יום לא חם כ"כ והמזגן מקרר ממש חלש)

החשד שלי הוא שיש תקלה במערכת בקרת האקלים שגורמת לוויסות שאיבת האוויר שלא בהתאם לטמפרטורה שבחרתי, למרות שהמדחס עובד ומקרר ביעילות.

ביומיים האחרונים - תופעה חדשה שמחזקת אצלי את הכיוון שהשיבוש הוא במערכת האקלים - המזגן מוציא אויר קר בצד הנהג, ובצד הנוסע מוציא אויר על מצב אוורור ולא קירור, יש אצלי בקרת אקלים מפוצלת אבל אני לא משתמש בה, אני שם תמיד על מצב אחיד, אבל נראה שהמערכת החליטה שהיא יודעת יותר טוב ממני מה טוב לי, דיקטטורה במיטבה.

אשמח לקבל חוו"ד האם הכיוון שלי הוא נכון, והפניות לבעל מקצוע רלוונטי (מוסכים לא מתעסקים במזגן, ואני לא מכיר חשמלאי / מזגניסט שיודע להתעסק עם המערכות האלו)

עריכה אחרונה על ידי chezik
פורסם

יש דגמים שילוב של לחיצה על כפתורים מכניס את המערכת למצב של בדיקה עצמית. 

הייתי מחפש חומר באינטרנט... סתם זורק רעיון.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 48 דקות, רפי לין כתב:

רק שכחת לכתוב מהיכן אתה בארץ.

איזור באר שבע

לפני 48 דקות, רפי לין כתב:

יש לשער שבמוסכים מורשי היבואן כן מכירים ועוסקים במע' האקלים.

נכון, אבל לא מתחשק לי לשלם את שווי הרכב על תיקון מזגן

לפני 7 דקות, סולל הדרך כתב:

הייתי מחפש חומר באינטרנט... סתם זורק רעיון.

חיפשתי ולא מצאתי, אם אתה מכיר חומר רלוונטי אשמח להפניה

פורסם

לא מכיר בפוקוס

היתה לי סאנגיונג רקסטון והייתה בדיקה (בספר התחזוקה) עצמית של היחידה הפנימית והבקר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...