Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.מתכוון להוסיף ממד לבית קרקע בקריות ,כולל פירוק מחסן בלוקים קיים,הוספת עליית גג של 40-50 מטר וכן הוספה של בערך שישה מטרים רבועים לבית לשם פינת כביסה.הצעת מחיר לתכנון אדריכלי,ייצוג בוועדות וליווי מהנדס מטעם נאדריכלית עומדת על כ19,000 ₪ לא כולל מע"מ.האם ההצעה הוגנת?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מחיר מציאה, עד כדי מציאה חשודה.

בדוק שההצעה גוללת גם ביקורים בשטח ככל הנדרש, תכניות עבודה אדריכליות והנדסיות מפורטות, כולל רשימות ופרטים ופיקוח עליון.

 

בתוספות כאלה ממליץ מאד על הכנת כתב כמויות. זה בטוח לא כלול, אבל שווה להוסיף את זה

  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

 

פורסם (נערך)

כתב כמויות כלול.משיחה עם קבלן ,מחיר סבבה.לא מהזולים מאד,לא מהיקרים ,ממוצע.כולל מהנדס שעובר איתה על התוכניות ,הגשת תוכניות לוועדה וביקורים בשטח.

עריכה אחרונה על ידי IRON-MAN
ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מסתכל על הערכת שעות עבודה ואחריות.

 

אדריכל כזה צריך לתמחר בסביבות 400 שקל לשעה כמינימום.

  • אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אדמינים של פורומי אדריכלות מתחילת המילניום היו גאים בי עכשיו על האיפוק שאני מפגין😁

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

 

×
×
  • תוכן חדש...