Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים, איזה רכב 7/8 מקומות חדש/כחדש הייתם קונים, בתקציב עד 300-350 א''ש?

הדברים שחשובים: אמינות, ירידת ערך נמוכה יחסית, בטיחות, צריכת דלק סבירה, ונוחות נהיגה (בפרט יציבות כביש).

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי הומלס
פורסם (נערך)

בטויוטה תקבל אמינות + חיסכון בדלק (היברידי) + ירידת ערך נמוכה, בפער גדול מאד מכל המתחרים בקטגוריה, יש לך את ההילנדר - יותר זול ונראה הרבה יותר טוב, או את הסיינה עם מתיחה קטנה של התקציב, אם אתה רוצה יותר מרווח פנימי הרבה יותר גדול.

קרניבל לפי מה שהבנתי שותה דלק בכמויות

עריכה אחרונה על ידי chezik
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הקרניבל הראשונה שלנו הייתה ב2018 ולאחר כ 120,000 ק"מ הגיע הזמן להחליף לקרניבל 2021 שכבר אוחזת ב70,000 ק"מ

רכב אמין ללא שום תקלות (ונסיעה מרובה כמו שציינתי) נוח מאד במיוחד ליושבים מאחור יציב מאד פשוט לא מרגישים את הכביש 

תא מטען ענק של 960 ליטר אתה מכניס שם מה שאתה רק רוצה ללא שום בעיות

צריכת דלק יחסית טובה מחוץ לעיר, בתוך העיר זה בסביבות 1/9 

ירידת ערך לא מאד גבוהה (2018 קניתי ב-220,000 ומכירתי בטרייד אין על חדשה ב130,000 לאחר עשתה כ-120,000 א' ק"מ)

ממליץ מאד מאד

למרות כל זה עדיין לא מכיר את לגמרי את הקרניבל החדשות אבל מאמין שהם לא פחות טובות במיוחד בנושא הבטיחות 

אם בכל זאת עדיף לך צריכת דלק טובה יותר ולא אכפת לך לוותר על מרווח לנוסעים גם מאחור וגם קדימה וכן לוותר על תא מטען בגודל של הקרניבל /הסיינה אז הייתי ממליץ על הטויטה היילנדר שכן היא נוחה, חסכונית, ותשמור היטב על המחיר, אבל נראה לי שהיא פחות זמינה כעת במלאי של ציי הרכב

אם כל זאת מכיר כמה חברים שהיו כמוני אם קרניבל (את הראשונה קנינו אז ביחד) ולאחר שלוש שנים אני קניתי קרניבל 2021 השני קנה סיינה היברידית והשלישי קנה קרניבל חדשה 

אני ממש מרוצה 

הסיינה אמר לי כך "לא כמו, לא כמעט" למרות שהיא ממש נוחה היא הרבה יותר חלשה יחסית לקרניבל והצריכת דלק לנוסעים מחוץ לעיר לא משמעותית והוא לא כ"כ מרוצה ממנה

הקרניבל החדשה אמר לי שהיא בסדר למרות שהראשונה יותר נוחה וחזקה אבל זה מכפר בבטיחות מתקדמת ושיפורי פנים רכב מתקדמים

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 59 דקות, chezik כתב:

חיסכון בדלק (היברידי)

לא ממש חסכונית.

חסכון בדלק בגודל כזה זה ג'אמפי דיזל ידנית...

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 7 דקות, Froyne כתב:

לא ממש חסכונית.

חסכון בדלק בגודל כזה זה ג'אמפי דיזל ידנית...

חיסכון זה עניין יחסי, הסיינה צורכת דלק בערך כמו משפחתית בנזין אטמוספרי סטנדרטי, שזה סביר מאוד.

פות"ש ביקש צריכת דלק סבירה + נוחות נסיעה,

הוא לא ביקש צריכת דלק נמוכה מאד + נחות נסיעה סבירה

• מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...