Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שייט לאורך חופי נורווגיה - MSC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לפני הקורונה - יצאנו משפחה שלמה לשייט לקפריסין וגם השבוע זה יקרה, עם משפחה מורחבת. זה נוח וכיפי, ממה שאני זוכר. 

לגבי טיפים לטיולים ארוכים, אני ממליץ לבחון טוב טוב את השייט עצמו וגם את הספינה עצמה. כי יש מצב שתתבאס מלשהות עליה - הן מבחינת בחילה והן מבחינת חדרים ושירותים שנמצאים עליה.

השאלה המתבקשת למה לא ללכת על NCL?

לדוגמה שייט שנראה לי מתאים למרות שאני לא כל כך מכיר את הנורווגיה

יש משהו שאתה מתנגד אליו שNCL לא על השולחן?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, bjlb כתב:

flytomars, אשמח לפרטים על המבצע חינם של הילדים, לא מצאתי  באתר של MSC כלום

אה, היה פה קצר בתקשורת, המבצע הוא ליציאה מאנגליה וגם לא ספציפית כרגע (הוא עדיין מקבל מיילים עם מבצעים, אמר שראה לאחרונה...)

הוא קנה דרך סוכן, 

http://seascanner.co.uk

פחות רלבנטי בשבילך (אבל שווה לך לברר גם דרך סוכנים, לפעמים הם קונים חבילות מראש וכך הם נועלים מחיר של מכירה מוקדמת שהופך את זה משתלם גם עם העמלה שהם גוזרים)

פורסם (נערך)

בספטמבר הייתי בקרוז כזה ב NCL PRIMA, התחלנו בקופנהגן-אוסלו-ברגן-גיירנגר-אלסונד ולבסוף אמסטרדם.

לגבי ילדים, אישית לא יודע להגיד לך, יש אוניות שיותר מותאמות לילדים (למשל מציעים צמידים לילדים כדי לדעת מה המיקום שלהם - אין קליטה סלולרית באוניה).

מהסביבה הקרובה שלי (בעלי המשפחות) אני יודע שזה סך הכל חוויה מאוד חיובית לכולם.

בהפלגה שלי היו 2 מינוסים - העלייה לאונייה הייתה סיוט, היה תור ענק של בערך 4 שעות וזה היה מייאש ומתיש.

גם בירידה באמסטרדם היה עיכוב מסוים בכניסה לנמל בגלל פקק שנוצר שם, אז שים לב שחשוב לקחת טיסות עם מרווח בטחון גדול מאוד.

היו יומיים סוערים מאוד מאוד בים, ברמה שהאונייה נאלצה לפסוח על אחד היעדים (קריסטינסאנד), ביומיים האלה אני הייתי עם סחרוחורות ובחילות ברמה שלא הצלחתי לצאת מהחדר, אבל לא כולם הרגישו את זה.

היעדים עצם בנורבווגיה ערוכים מאוד לקבלת קרוזים, מאוד קל להתמצא ולמצוא טיול יום באותו אזור.

307926030_5351865708224579_5648927293315453602_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מחלת תנועה (motion sickness) נפוצה ומוכרת, רק לפני מספר ימים נתקלנו בה בפורום. כדאי להתייעץ מראש עם רופא המשפחה או א.א.ג. ולהצטייד בתרופות. מן הסתם צוות הרפואה באונייה רגיל בטיפול בה, אבל כדאי להיות מוכן.

ההערה לגבי הטיסות חשובה - הזכרתי אותה בפוסט שנמחק, אבל אני רואה בה בעיקר צד חיובי, הזדמנות לטייל עוד יום - יומיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 שעות, bjlb כתב:

אז ככה, הקרוז המדובר הוא:

image.thumb.png.026c6f30c51186900625b73092df6bb3.png

כאשר כמו שנאמר, אכן חמישה בעייתי, הבנתי שצריך שני חדרים, יש אפשרות לאחד מול השני, שזה בסדר.

flytomars, אשמח לפרטים על המבצע חינם של הילדים, לא מצאתי  באתר של MSC כלום

תגיד זו פעם ראשונה בנורווגיה?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אז לדעתי זה קצת מחטיא את המטרה.

כי אתה תראה חלק קטן ממה שיש לנורווגיה להציע, ואפשר לשלב שם טיולי יבשה, ביחד עם שיט בפיורדים.

מה גם שבהפלגה מקיל, אתה תהיה לילה במים פתוחים, ואז בעצם יש את עניין ההפלגה ומה שיש לאוניה להציע, ופחות עניין איפה אתה מפליג.

הקישור ששלחתי לך זה קו מאוד ותיק שמפליג לאורך כל המדינה עד לקצה הצפוני ביותר. עם הרבה יותר עצירות בדרך.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)

לא יודע, לא ראיתי איפה ההצעות כתובות, אם בכלל.

דרך אגב, זה שיש יום יומיים שייט, זה בסדר לדעתי, בכל זאת לילדים קצת ימי בריכה וכיף לא יזיקו, מה גם שלנו זה פעם ראשונה, אז יהיה נחמד לחוות קצת מהשייט וקצת מהטיולים.

עריכה אחרונה על ידי bjlb
פורסם

רבותיי:

חייל משרת בחיל האוויר (או הים).

דייג חכם עובד על סירת דיג.

שייט יוצא לשיט.

אחד מאלו מתאר פעולה, השני מתאר את מי שעושה אותה. רק באחד מהם יש שתי אותיות 'יוד'. במטותא.

פורסם

המילה שייט כוללת כל כך הרבה, אני שטתי עם NCL באניה גדולה מניו יורק לבהאמאס ובחזרה. יש אניות עם המון אטרקציות כוללאפילו קארטינג, לי נשמע הרבה יותר מעניין לשוט עם ילדים בגילים שלך לאירופה ולא רק לפיורדים - אבל מודה שאת זה לא עשיתי עדיין. החדרים מותאמים לארבעה מקסימום אלא אם זו סוויטה, הכי כיף זה כשיש מרפסת החוצה ולא רק חלון. אם תצא מברצלונה למשל יש המון קרוזים בכל מיני מחירים. שווה לך לבדוק כאן למשל: Find Cheap Cruises & Last Minute Cruise Deals (2023/2024) - Expedia

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...