Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנופל לי האסימון שההבדל בין citroen ל citron

זה בסהכ אות אחת ובהגייה.

• מצחיק 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חפש את ההיסטוריה המשפחתית של אנדרי סיטרואן. בקצרה - מהשפחה יהודית הולנדית שבחרה את שם המשפחה Limoenman בשל העסק המשפחתי, ואח"כ שינתה ל-Citroen (בלי הנקודות על ה-e), שפירושו בהולנדית בפשטות "לימון". אז לא פלא שזה מה שהם מייצרים.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

מאיפה המדבקה? אני חייב כזו!

חבל על הכסף, היא לא עובדת😂

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאני מעדכן SKILL חדש בLINKED IN שלי (לא באמת) - מפרק צרפתיה בחשכה. 

יאפ:

image.thumb.png.6efc9e22e266c03e6f7862732520449d.png

אמנם לא באשמתה - רדיו אפטר מרקט שהצלחתי בתיזמון מאוד הזוי של התנעה לשרוף לו את הפיוז. (פרטים מלאים בבלוג). 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

חבל על הכסף, היא לא עובדת😂

אתה הבאת לי מנחוס!!!

אתמול בדרך חזרה מהצפון, נדלקה שוב התראת check antipollution הארורה. התחלתי בנוהל השגרתי: חיבור סורק, כרגיל - קוד תקלה במעגל מזרקים 2+4, מאפס תקלה, וממשיך בחיי (היא עושה לי את הקונץ הזה פעם בשנה- שנתיים). אבל הפעם הקודים בסטטוס active ולא pending, ולא נמחקים! מרד אלור!!! חושב, חושב, מגרד בראש, מביא רב-מודד. ובכן: מתח על המצבר כשהרכב כבוי ובמצב שינה - בערך 12.3 עד 12.4 וולט - נמוך מדי וממש לא תקין כשהוא נמדד פחות מחצי יממה אחרי נסיעה של 400 ק"מ. (מתח אלטרנטור נמדד ונמצא תקין לחלוטין). אז מחר אקנה מצבר חדש, ואדווח על התוצאות.

בכל אופן, לפני שאתה תורם את גופתה למדע, בדוק מצב המצבר והחלף לפי הצורך. ידוע שברכבים האלה מצבר טיפה עייף גורם ללוח שעונים להדלק כמו עץ חג מולד.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

12.3 זה נחשב מצבר עייף??

בדקתי אצלי את המצבר עם מולטימטר וממה שאני מכיר מעל 12 זה נחשב תקין. 

על בררנות כזאת עוד לא שמעתי. אולי צריך למרוח קצת חמאה על הקטבים של המצבר ולבדוק אם יש בו מספיק יין...

ממה שראיתי באינטרנט איבודי הכח תחת עומס זו כנראה תקלה בחיישן maf, אבל אני אלך למוסך ושהם יחליטו כי אני לא מבין בזה כלום. זה לא וולוו עם מנוע של טרקטור שאפשר לתקן בבית עם פטיש מהום סנטר.

• מצחיק 1

פורסם

אל תשכח לחם מחמצת - טעים לאללה עם חמאה וחומצה גופרתית 

ונמשיך - כשאתה קם ובמקום לאמר שחרית אתה פשוט אומר אלוהים קח אותי. 

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

12.3 זה נחשב מצבר עייף??

זה לא

השאלה היא מה קורה לו תחת עומס

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל זה יש אלטרנטור לא? המצבר בכלל עושה משהו אחרי ההתנעה ברכב נורמלי? או שזו המחאה שלו על העלאת גיל הפרישה בצרפת?

• מצחיק 1

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

בלי בעיה

פה חשדתי! זה שרשור לימונים, באגטים ושאר צפרדעים. 

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה נחשב מצבר עייף??

כן, 12.3V חצי יממה אחרי נסיעה של 400 ק"מ זה מצבר עייף מהחיים, כמוני! זה בעצם אומר מצבר חצי פרוק. מצבר במצב תקין אמור להחזיק לפחות 12.6V במצב כזה. בד"כ יותר. אני עובד בשגרה עם ציוד מקצועי מסויים שניזון ממצברי עופרת-חומצה, כשאני קונה מצבר חדש אני לא מוכן לקבל אותו אם המתח נמוך מ-12.6V.

גם אצלי הרכב מניע, והוא גם עובר בדיקה עם מכשיר בודק מצברים בציון 60% בערך, אם כי אני מאמין למכשיר הזה כמו שאני מאמין ל... אהם ,איש מסויים שגר ברחוב עזה בירושלים. ועדיין, מניסיון, ברכבים האלה מתחיל מופע אור-קולי בלוח שעונים עוד לפני שהרכב מפסיק להניע בבוקר. אז היות שהמצבר כבר בן שלוש, הוא יוחלף בלי נקיפות מצפון. כמובן אני לא יכול להיות בטוח שהבעיה תיפתר, וכמובן לא בטוח שזה קשור למה שיש לצוחפתיה הפרטית שלך.

אגב, אתה מוזמן לחצות את רחוב בן גוריון מערבה לעיר השכנה, יש לי סורק גיבור, ננסה לראות מה קורה.

Lead Acid Battery Voltage Charts (6V, 12V & 24V) - Footprint ...

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

חזיר דיזל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...