Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים, עברו בי כמה מחשבות הסופ"ש שהייתי שמח לשתף ולקבל מכם חוות דעת על איך יהיה הכי נכון לפעול.

אז אתחיל בזה שאני כחצי שנה חשבתי על להחליף את הרכב, והמחשבות שעברו לי הסופ"ש הן שאני חושב שאולי כדאי לי להמשיך לחסוך כסף, כל עוד הרכב לוקח אותי ממקום למקום וחוץ מטיפול שנתי לפני טסט, הוא לא עושה לי בעיות.

הדברים שאני רוצה להתייעץ איתכם הם על כמה עניינים..

הדבר הראשון, לא יודע אם זה חשמל או לא, אבל כשאני מניע, הרכב כאילו איבד מהכוח שלו ולוקח לו כמה שניות טובות בשביל "להתעורר על עצמו". יש דרך לבדוק את זה? אם כן, נניח ואני הולך למוסך, איך הכי נכון להסביר את זה?

דבר שני, יש לי חריקות מהבלם הימני הקדמי. מבדיקות שעשיתי הבלם תקין ואין צורך להחליפו. איך יהיה נכון לפעול? האם זה דורש להחליף צלחות? מה יכול להיות סדר גודל של החלפה כזו? והאם צריך להחליף גם את הצלחת בצד השני במידה ואני מבצע זאת?

דבר שלישי, יש לי מספר שדרוגים שאני ביצעתי, דוגמת אזעקת ביפר(שכבר לא בשימוש) ומערכת מולטימדיה.

אני מעוניין להסיר את האזעקה ולהחליף את המערכת. לגבי המערכת, לא יודע כמה מוסך יכול לעזור לי בזה - אבל האם לגבי האזעקה אוכל לגשת למוסך שיסיר? או שכדאי לגשת למקום שמתמחה בענייני האבזורים למיניהם?

דבר רביעי, האם יהיה נכון להשקיע עכשיו במוביליי לרכב - בהתחשב בעובדה שתוך שנה/תיים ארצה להחליפו?

דבר חמישי, אולי חשוב לא פחות, הרכב על כ190K ק"מ. אני לא יודע מה אורך החיים של המנוע - אבל איך נכון לבדוק אותו, ובמידת הצורך מה העלות במקרה של החלפה(אם זה בכלל אפשרי? בחיים לא החלפתי מנוע)?

בגדול, בסופו של דבר, החלטתי שבמקום להשקיע קרוב ל100K על החלפה, שכרגע די כבדים לי, אשקיע כמה אלפים על תיקון הרכב והחלפת הדברים שאני רוצה(דוגמת מסך).

אשמח לעצתכם איך הכי נכון יהיה לפעול?

פורסם

לגבי האזעקה ומע' המולטימדיה, מהיכן אתה בארץ?

לגבי "אובדן כוח" בהנעת הרכב, האם זה מורגש רק בהנעת בוקר ראשונה 

או בכל הנעת מנוע במשך היום?

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 6 שעות, רפי לין כתב:

לגבי האזעקה ומע' המולטימדיה, מהיכן אתה בארץ?

לגבי "אובדן כוח" בהנעת הרכב, האם זה מורגש רק בהנעת בוקר ראשונה 

או בכל הנעת מנוע במשך היום?

בברכה  -  רפי לין

בוקר אור.

לגבי המערכות, אני מאיזור הקריות.

לגבי אובדן הכוח, זה קורה בכל הנעה, לא משנה אם בבוקר או בערב, ולא כל פעם - אבל כשזה קורה זה מורגש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...