Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכול ניתן לחבר מגבר 2 ו 4 ערוצים בגישור או רגיל.

אבל, האם ניתן לחבר אותו גם בגישור וגם רגיל ביחד :?:

זאת אומרת, נניח, שיש לנו מגבר 2 ערוצים חזק, לדוגמא 801S שנותן 900RMS, האם ניתן לחבר לו גם קומפוננט בסטריאו וגם סאב בגישור, באותו הזמן :?:

אשמח לשמוע את דעותיכם.

Guest תמיר .א.
פורסם

זה דבר ידוע והאופציה הזו כלולה ברוב המגברים היום, היא נקראת "Trimode"

חומר על הנושא:

http://sound.westhost.com/bridging.htm

החילוק תדרים יתבצע בעזרת קרוס אובר פסיבי.

תמיר

פורסם

תמיר אם אני חושב אז מה שהתכוונת שהטריימוד זה כאילו להפוך מגבר 4 ערוצים למגבר של 3 ערוצים ע"י גישור שני ערוצים לפחות זה מה שאני הבנתי מהדברים שהסברת ומהמאמר

נראה לי שהוא התכוון להשתמש ב2 ערוצים ולחבר להם קומפוננט ועל אותם שני ערוצים שמחוברים הקומפוננט לחבר גם סאב בגישור

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

Guest תמיר .א.
פורסם

הכול נכון, רק הכוונה למגבר 2 ערוצים שמחברים אליו 3 אלמנטים לא 4 ערוצים שמחברים עליו 3 אלמנטים.

תמיר

פורסם
כידוע לכול ניתן לחבר מגבר 2 ו 4 ערוצים בגישור או רגיל.

אבל, האם ניתן לחבר אותו גם בגישור וגם רגיל ביחד :?:

זאת אומרת, נניח, שיש לנו מגבר 2 ערוצים חזק, לדוגמא 801S שנותן 900RMS, האם ניתן לחבר לו גם קומפוננט בסטריאו וגם סאב בגישור, באותו הזמן :?:

אשמח לשמוע את דעותיכם.

לא אפשרי

מכיוון שאם אתה מחבר סאב... אז אתה תחתוך אותו ל LOW PASS בעל תדרים נמוכים...

אז אתה לא יכול לחבר קומפוננט במקביל.... כי הוא יקבל את אותם תדרים שחתכת לסאב...:idea:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני לא חושב שזה אפשרי לעבוד גם בגישור ועל ערוץ אחד של הגישור לעבוד גם עם קומפוננט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

Guest תמיר .א.
פורסם

אפשרי, רוצה עוד הוכחות?

ואמרתי עומרי שהחיתוך יתבצע אך ורק בקרוס פסיבי, תקרא למעלה ותסכיל.

תמיר

פורסם

בהחלט אפשרי בתיאוריה!

רק צריך לוודא שהמגבר לא יתאמץ יתר על המידה, כלומר שהוא מספיק חזק למה שרוצים לחבר אליו.

מה שכן, זה מבטל את האפשרות לחתוך את ה Input Signal, אלא אחרי שהוא יוצא מהמגבר אל הרמקולים, דיינו אפשרי רק בעזרת קרוס אובר פסיבי.

זאת מכיוון שלמגבר נגיד יש כניסה אחת ויוצאות ההגברות לשני רמקולים - למשל סאב וקומפוננט. לכ"א חיתוך שונה, לכן אם תחתוך מבעוד מועד חיתוך לקומפוננט או לסאב השני יקבל תדרים לא מתאימים, לכן אפשר לעשות רק אחרי שזה יוצא.

תמיר צודק ב-100 אחוז.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

Guest תמיר .א.
פורסם
צודק... לא שמתי לב

קרוס פסיבי לסאב אתה מתכוון?

לסאב לרמקולים, מה שאתה רוצה.

תמיר

פורסם
אפשרי, רוצה עוד הוכחות?

ואמרתי עומרי שהחיתוך יתבצע אך ורק בקרוס פסיבי, תקרא למעלה ותסכיל.

תמיר

*תשכיל. כמה אירוני..

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אין עניין של החזרות מהסאב?

כל העניין של דאמפינג פאקטור שצריך להתמודד עם המון עומס וגישור..

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בעיקרון זה נשמע לא מסובך

תחשוב על לחבר שני זוגות קומפוננטים על מגבר 2 ערוצים

מחברים במקביל בטור במה שצריך בשביל להגיע לאום נכון

ואז זה אמור להסתדר...

לפחות אני חושב

• תוכן חדש...