Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם

אתמול אני נוסע בכביש בנתיב הימני שלי ומישהו מהכיוון הנגדי נוסע בנתיב השמאלי שלו

היו לו אורות דרך ולי הייתה הרגשה שהוא גולש קצת לצד שלי של הכביש

אז לקחתי את ההגה טיפה ימינה לא ראיתי תמרור וניכנסתי בו

הפיאט הלכה טוטאל לוסט תוך כדי חצי התהפכות ונחיתה על הצד

וסיבוב של 180 מעלות

אני תודה לאל יצאתי עם כמה פגיעות שטחיות וכמה שעות בחדר מיון בברזילאי באשקלון

עכשיו המלצה שלי אליכם תחגרו חגורות בטיחות תמיד ולא משנה כמה לא נוח הן גורמות לכם להרגיש

כי אני קיבלתי מכה בראש למרות שהייתי חגור

ואני לא יודע מה היה קורה אם לא הייתי חוגר. אז שוב תחגרו תחגרו תחגרו

והינה ההוכחה שפיאט רכב בטוח, הפיאט נתנה את נישמתה כדי שאני יצא רק עם פגיעות שטחיות יבשות

ועוד שאלה

הרכב על צד ג' וביטוח חובה

ואני עם טופס מבארזילי, מה אני יכול לעשות עם זה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

חגורות בטיחות באמת מצילות חיים אבל הימנעות ממקרה כזה יכול להציל יותר ונראה לי שממקרה זה יכולת להימנע.

בקשר לביטוח אין לך מה לעשות, אם אין מקיף אז תזרוק את האוטו או תמכור אותו לפירוק ותיקנה אוטו חדש.

יכול להיות שיהיה כמה פה בפורום שיהיו מוכנים לקנות ממך חלקי פלסטיק פנימיים לאוטו שלהם אז תמכור אותם גם ככה ותרוויח יותר.

אבל הכי חשוב שאתה יצאת שלם ולא נפגעת.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

מזל טוב ברוך הבא למועדון הלומדים בדרך הקשה(אני אחד המקימים..)....

לגבי המניעה של התאונה ,כנראה שיכולת למנוע אם היית מרוכז יותר במה שיש בשול.

איפה זה קרה?

אם פוניתה לברזילי אני כנראה מכיר את מקום התאונה ....תן מיקום מדוייק שנוכל לראות ת'מקום.

ורפואה (נפשית) שלמה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רפואה שלמה, סע בזהרות יתרה בפעם הבאה.

חגורה מצילה חיים ברוב המקרים, אך יש מקרים בהם היא גם לקחה חיים,(שאף אחד לא יבין לא נכון ויחליט לנהוג בלי חגורה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
והינה ההוכחה שפיאט רכב בטוח

קודם כל תרגיש טוב.

דבר שני רק לצורך הפרוטוקול - פיאט זה יצרן. פונטו זה רכב. גם אונו. גם בראבו. גם דוקאטו. לפני שאנחנו יודעים באיזה רכב מדובר, קשה לנו להתייחס ל"פיאט רכב בטוח" שלך. מה גם שזה מאוד תלוי בסוג וחומרת התאונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רפואה שלמה, סע בזהרות יתרה בפעם הבאה.

חגורה מצילה חיים ברוב המקרים, אך יש מקרים בהם היא גם לקחה חיים,(שאף אחד לא יבין לא נכון ויחליט לנהוג בלי חגורה).

ל'

באמת כל הזמן אני שומע את זה מכל מיני אנשים, את יכולה לתת מיקרים אמיתים שאת יודעת עליהם שהחגורה גרמה למוות. אל תביאי מקרים שמישהו סיפר לך שמישהו אמר לו אלא מיקרים קרובים אלייך שאת יודעת עלייהם ממקור ראשון.

ככה אני אוכל לשפוט האם זה נכון או לא כי עד עכשיו רק שמעתי את המשפט הזה ולא ראיות שתומכות בו.

נ.ב זה לא אומר שאני אפסיק לנסוע עם חגורה, רק לידע כללי מתי החגורה תגרום למותי.

פורסם
באמת כל הזמן אני שומע את זה מכל מיני אנשים, את יכולה לתת מיקרים אמיתים שאת יודעת עליהם שהחגורה גרמה למוות. אל תביאי מקרים שמישהו סיפר לך שמישהו אמר לו אלא מיקרים קרובים אלייך שאת יודעת עלייהם ממקור ראשון.

ככה אני אוכל לשפוט האם זה נכון או לא כי עד עכשיו רק שמעתי את המשפט הזה ולא ראיות שתומכות בו.

נ.ב זה לא אומר שאני אפסיק לנסוע עם חגורה, רק לידע כללי מתי החגורה תגרום למותי.

הייתה תאונה לפני שנתיים בערך בצומת ליד תחנת הדלק בה אני עובדת, ההרוג היה בן דודה של חברה טובה.

התאונה התרחשה לאחר שהבחורים ערכו תחרות בינהם,(כולם מכחישים זאת, אך תחרות התבצעה), הרכב נכנס לסחרור לאחר שהוא איבד שליטה, החל להתגלגל ולהתהפך, החברה שישבה לידו ולא חגרה חגורה עפה מהרכב, נישארה בחיים, ואילו יניב ז"ל נשאר בו חגור וספג את כל התהפכויות הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ערב טוב לכם

והינה ההוכחה שפיאט רכב בטוח, הפיאט נתנה את נישמתה כדי שאני יצא רק עם פגיעות שטחיות יבשות

פיאט אוטו עם נשמה!

תרגיש טוב ושיהיה בהצלחה בבחירת רכב חדש... מה הוא יהיה?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
פיאט אוטו עם נשמה!

תרגיש טוב ושיהיה בהצלחה בבחירת רכב חדש... מה הוא יהיה?

פיג'ו

תעבור למועדון שלנו:wink:

ל'

פורסם
הייתה תאונה לפני שנתיים בערך בצומת ליד תחנת הדלק בה אני עובדת, ההרוג היה בן דודה של חברה טובה.

התאונה התרחשה לאחר שהבחורים ערכו תחרות בינהם,(כולם מכחישים זאת, אך תחרות התבצעה), הרכב נכנס לסחרור לאחר שהוא איבד שליטה, החל להתגלגל ולהתהפך, החברה שישבה לידו ולא חגרה חגורה עפה מהרכב, נישארה בחיים, ואילו יניב ז"ל נשאר בו חגור וספג את כל התהפכויות הרכב.

ל'

חשבתי שתתני לי מקרים כאלו, בואי אני אתן לך מקרה שזהה בכך שהחגורה "גרמה" למותו של הנהג, מישהו ידע שיש ברכבו נזילת דלק אך לא תיקן משיקולים כאלו ואחרים פעם הוא עמד ברמזור נדלקה אש והוא נשרף בגלל שלא הצליח לשחרר את החגורה מהר מספיק.(המקרה הינו דימיוני)

לא נראה לי שבמקרה הזה תאשימי את החגורה למרות שגם פה היא "גרמה" למוות.

כאשר החגורה גורמת למותו של הנהג זה לרוב בגלל שיקול מוטעה של הנהג והיא אינה הסיבה היחידה למותו, בסיפור שלך הנהג גם יכל לעוף מהאוטו ולנחות על גדר שפיצית ולמות אז מה הגדר הורגת? החגורה אינה הסיבה העיקרית למותו של הנהג ולכן אין להאשים אותה, גם אם היה לה חלק לא מבוטל בעזרה למותו.

בברכה

עמיחי:-)

פורסם
חשבתי שתתני לי מקרים כאלו, בואי אני אתן לך מקרה שזהה בכך שהחגורה "גרמה" למותו של הנהג, מישהו ידע שיש ברכבו נזילת דלק אך לא תיקן משיקולים כאלו ואחרים פעם הוא עמד ברמזור נדלקה אש והוא נשרף בגלל שלא הצליח לשחרר את החגורה מהר מספיק.(המקרה הינו דימיוני)

לא נראה לי שבמקרה הזה תאשימי את החגורה למרות שגם פה היא "גרמה" למוות.

כאשר החגורה גורמת למותו של הנהג זה לרוב בגלל שיקול מוטעה של הנהג והיא אינה הסיבה היחידה למותו, בסיפור שלך הנהג גם יכל לעוף מהאוטו ולנחות על גדר שפיצית ולמות אז מה הגדר הורגת? החגורה אינה הסיבה העיקרית למותו של הנהג ולכן אין להאשים אותה, גם אם היה לה חלק לא מבוטל בעזרה למותו.

בברכה

עמיחי:-)

בקשר לתאור של המקרה בו תיארת שאדם התקשה לפתוח את החגורה כנראה בשל הלחץ של האש ולכן נלכד, בעבר, אני לא יודעת אם גם היום שיווקו סכין מיוחדת שנועדה לחתוך חגורת בטיחות במקרים כאלו בהם האדם לא מצליח להתיר את עצמו ממנה.

אני עדיין טוענת שחגורת בטיחות מצילה חיים ומבחינתי כאשר אני נוסעת אפילו מספר מטרים עם הרכב אני נחגרת, מתוך הרגל.

ל'

פורסם

בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

אין אמצעי הגנה שהוא אבסולוטי,ומגן ב 100 אחוז.

אפילו הקודנדום יש לו 99 אחוז אמינות.

ככה גם החגורת בטיחות והכריות אוויר. הן מצילות חיים וקריטיות, אבל תמיד יהיו מיקרים שאיכשהו בעקיפן הן יגרמו לנזק ולא לתועלת.

סופשבוע טוב ובטוח לכולם.

פורסם

כרית אוויר לעומת זאת הרבה יותר שנויה במחלוקת וגורמת הרבה פעמים לנזק במקום לעזור,

לבעל הפיאט (לשעבר :mm_cry:) החלמה מהירה, בעיקר נפשית, לוקח זמן לסדר ת'ראש אחרי תאונה כזאת...

פורסם
כרית אוויר לעומת זאת הרבה יותר שנויה במחלוקת וגורמת הרבה פעמים לנזק במקום לעזור,

לבעל הפיאט (לשעבר :mm_cry:) החלמה מהירה, בעיקר נפשית, לוקח זמן לסדר ת'ראש אחרי תאונה כזאת...

בגלל זה לא ממליצים להורים עם ילדים להושיב את הילדים עם כיסא הבטיחות במושב ליד כרית אויר, במקרה של תאונה הכרית נפתחת ועלולה להעיף את הילדים ממושב הבטיחות בעוצמה רבה.

ל'

• תוכן חדש...