Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, dalet11 כתב:

מעניין מה שאתה אומר בעניין האחריות, לא שמעתי על זה ודווקא חבר שרכש דגם XR היה צריך תיקון (היה פאק ייצור בחיבור של המוט לשואב עצמו) קיבל מהם שירות טוב כולל איסוף והחזרה מהבית. 

לא כלכך הבנתי את סיבת המכירה, רק בגלל ביקורות בפייסבוק בנושא אחריות? או שהיתה גם בעיה או חוסר כזה או אחר של פיצר במוצר? כי ביקורות רעות על נותני אחריות אם תבדוק יהיה על כל היבואנים בערך במידה שווה. תודעת שירות בישראל שואפת ל..... ולרוב לא מתאמצים לרשום ביקורות טובות כשמקבלים שירות טוב, אבל ביקורות רעות כולם רצים לכתוב ולכן אותם תראה אותם תמיד בשפע.

בעניין זמן העבודה של מצב טורבו - כל השואבים מצהירים על 10-15 דקות במצבי הטורבו כשבפועל זה תמיד מחזיק ברף הנמוך יותר חח.

וואלה? קיבל שירות מקריסטלינו?

אני מודע לתודעת שירות בארץ, היא באמת שווה ל... כמו שרשמת.

הקטע הוא שזה התחיל מפוסט קטן שמישהי התלוננה על השירות ואז זה התגלגל לזה שהרבה אנשים רשמו את אותם דברים, שהם שלחו ליבואן הרשמי זה העביר למקום אחר עם שירות על הפנים, אז אני לא יודע אם זה נקודתית או לא, אני בחרתי שלא לקחת את הסיכון הזה, בייחוד שמדובר בהוצאה של אלפי שקלים + העובדה שמדובר במוצר רגיש שיחסית נוטה להתקלקל.

אני מסכים לחלוטין לגבי הביקורות הטובות שאת אלו פחות רואים.

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

כמה חודשים, לא יותר. 

תחשוב על זה ככה: כשאתה רוכש משהו, וחלק מקורי שבו מתקלקל (שוב ושוב), לא תחפש חלק שיכול להיות גם יותר אמין וגם במחיר יותר משתלם?

מבחינתי, סוללה תחליפית= מיוצרת במפעל שמתמחה בייצור סוללות כי מזה הוא חי. ההיגיון אומר שהמוצר שלהם יהיה מוצלח יותר מהמוצר המקורי שכבר התקלקל.

לדעתי זה לא מוזר כלל. ואם הייתי יודע שהסוללות שלו באמת כאלו גרועות, הייתי מחפש בעצמי שואב אחר. לא ציפיתי ממוצר יקר ובעל שם כמו דייסון להיות עם סוללות כאלו דרעק. 

דחילרבאק, יש לי מברגות שעבדו יותר קשה ממנו ועדיין לא מראות סימני עייפות...

אני כן אחפש, אתה צודק,

אבל כמו שרשמתי, קניתי מוצר באלפי שקלים ויש משהו שלא תקין בו? זה קצת מצחיק .. שיטפלו בבעיות האלו. בייחוד שלא מדובר במוצר פשוט.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 22 דקות, ChaoscripT כתב:

וואלה? קיבל שירות מקריסטלינו?

אני מודע לתודעת שירות בארץ, היא באמת שווה ל... כמו שרשמת.

הקטע הוא שזה התחיל מפוסט קטן שמישהי התלוננה על השירות ואז זה התגלגל לזה שהרבה אנשים רשמו את אותם דברים, שהם שלחו ליבואן הרשמי זה העביר למקום אחר עם שירות על הפנים, אז אני לא יודע אם זה נקודתית או לא, אני בחרתי שלא לקחת את הסיכון הזה, בייחוד שמדובר בהוצאה של אלפי שקלים + העובדה שמדובר במוצר רגיש שיחסית נוטה להתקלקל.

אני מסכים לחלוטין לגבי הביקורות הטובות שאת אלו פחות רואים.

שאלתי אותו עכשיו לוודא, הוא אמר שכן קריסטליאנו זה היבואן. אספו תוך יומיים את השואב מביתו והחזירו אחרי שבוע בערך אם הוא זכר נכון. זה היה לפני כמעט שנתיים אני לא יודע אם משהו השתנה מאז, יכול להיות שכן. חוץ ממנו לא מכיר מישהו שהיה צריך שירות למוצר שרכש מהם.

האמת אני לא יודע במקומך אם הייתי נפטר ממוצר תקין שאני נהנה ממנו בגלל חוות דעת על יבואן.. ברוב המקרים בטווח של שנתים למוצר כזה כנראה שלא תצטרך שירות, וגם אם כן והשירות לא יהיה משהו או יתנערו מתיקון - יש הרבה מעבדות שמתקנות מוצרים כאלו והחלפים ומידע לתיקון זמין ברשת ובעלויות זניחות כך שלא הייתי מוטרד כלכך מהנושא.. אם בנוסף היה גם חוסר שביעות רצון מהמוצר עצמו בפרמטר מסויים זה סיפור אחר.

יכול להעיד על עצמי שיש הרבה מוצרים שהפער בין יבוא רשמי ללא רשמי/חול היה כה משמעותי שהעדפתי לקנות את הלא רשמי בידיעה שגם אם תיהיה תקלה כלשהי ואצטרך לתקן בעצמי אז בסיטואציה הגרועה ביותר עלות המוצר + עלות התיקון תגיע לעלות של המוצר ביבוא רשמי מלכתכילה. בפועל אולי עם מוצר אחד היו לי בעיות וגם אז עם התיקון בעצמי זה לא הגיע לעלות המקורית של יבואן רשמי.

אגב רשמתי קודם על הRedRoad V17 שאני שוקל לקנות - הזמנתי לפני כמה דקות. KSP במבצע 750 שקל עם קופון. עד עכשיו התלבטתי על לרכוש אותו מאמזון ב790 שקל במקום ביבוא רשמי 1200 שקל, אם לא היה צץ המבצע הזה כנראה שזה גם מה שהייתי עושה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני כשעה, ChaoscripT כתב:

אבל כמו שרשמתי, קניתי מוצר באלפי שקלים ויש משהו שלא תקין בו? זה קצת מצחיק .. שיטפלו בבעיות האלו. בייחוד שלא מדובר במוצר פשוט.

שנאמר, זה לא באג- זה פיצ'ר. 

אלו לא "בעיות".

גגל PLANNED OBSOLESCENCE.

ובהקשר של דייסון, ובכן...

וזו חלק מהסיבה למה אני מעדיף לרכוש סוללות חליפיות וזולות למוצר יקר.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, dalet11 כתב:

שאלתי אותו עכשיו לוודא, הוא אמר שכן קריסטליאנו זה היבואן. אספו תוך יומיים את השואב מביתו והחזירו אחרי שבוע בערך אם הוא זכר נכון. זה היה לפני כמעט שנתיים אני לא יודע אם משהו השתנה מאז, יכול להיות שכן. חוץ ממנו לא מכיר מישהו שהיה צריך שירות למוצר שרכש מהם.

האמת אני לא יודע במקומך אם הייתי נפטר ממוצר תקין שאני נהנה ממנו בגלל חוות דעת על יבואן.. ברוב המקרים בטווח של שנתים למוצר כזה כנראה שלא תצטרך שירות, וגם אם כן והשירות לא יהיה משהו או יתנערו מתיקון - יש הרבה מעבדות שמתקנות מוצרים כאלו והחלפים ומידע לתיקון זמין ברשת ובעלויות זניחות כך שלא הייתי מוטרד כלכך מהנושא.. אם בנוסף היה גם חוסר שביעות רצון מהמוצר עצמו בפרמטר מסויים זה סיפור אחר.

יכול להעיד על עצמי שיש הרבה מוצרים שהפער בין יבוא רשמי ללא רשמי/חול היה כה משמעותי שהעדפתי לקנות את הלא רשמי בידיעה שגם אם תיהיה תקלה כלשהי ואצטרך לתקן בעצמי אז בסיטואציה הגרועה ביותר עלות המוצר + עלות התיקון תגיע לעלות של המוצר ביבוא רשמי מלכתכילה. בפועל אולי עם מוצר אחד היו לי בעיות וגם אז עם התיקון בעצמי זה לא הגיע לעלות המקורית של יבואן רשמי.

אגב רשמתי קודם על הRedRoad V17 שאני שוקל לקנות - הזמנתי לפני כמה דקות. KSP במבצע 750 שקל עם קופון. עד עכשיו התלבטתי על לרכוש אותו מאמזון ב790 שקל במקום ביבוא רשמי 1200 שקל, אם לא היה צץ המבצע הזה כנראה שזה גם מה שהייתי עושה.

וואלה יפה! אני באמת שמח לשמוע שעשו אחלה עבודה, יכול להיות שבשנתיים האלו דברים השתנו? אני מניח.

תתחדש על השואב, לא נתקלתי בו.

לפני שעה, ברווז כתב:

שנאמר, זה לא באג- זה פיצ'ר. 

אלו לא "בעיות".

גגל PLANNED OBSOLESCENCE.

ובהקשר של דייסון, ובכן...

וזו חלק מהסיבה למה אני מעדיף לרכוש סוללות חליפיות וזולות למוצר יקר.

חחחחחחחחחחח זה אחלה פיצ'ר.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
בתאריך 28.1.2023 בשעה 21:49, ChaoscripT כתב:

תודה על התגובה,

האם רכשת עוד משהו בנוסף למכשיר? היה חסר משהו באריזה?

(הבנתי שאין מעמד טעינה או משהו כזה?)

מה לגבי המשקל?

האם זה משמעותי?

לא היה חסר משהו באריזה... אתה מקבל לא מעט ראשים נוספים, כל אחד לייעוד שלו

מקבלים גם מעמד שאפשר לתלות את המכשיר על הקיר, הטעינה מתבצעת עם כבל טעינה רגיל

לא חושב שהמשקל משמעותי... סטנדרטי. הולך איתו כל יום בבית

• אהבתי 1
פורסם

תחשוב שלוש פעמים אם באמת אתה חייב שהוא יהיה אלחוטי. עוד לא נתקלתי בדגם אלחוטי, כולל הדייסונים היקרים, עם כוח שאיבה אפילו דומה לשואב חוטי בינוני.

לטעמי בפתרון הטוב הוא לקנות שואב חוטי מוט של מותג נורמלי (היה לי בזמנו דגם מאד מוצלח של Hoover איטליה, שאפילו היה לו מצב פוליש רטוב של מרצפות, שקניתי מאמזון איטליה) ובנפרד אלחוטי קטן זול ופשוט, כמו ה-Black & Decker Dustbuster, למען הנוחות לשאוב בזריזות פירורים איפה שהילדים אכלו, או אחרי עבודת קדיחה בבית, או את המכונית.
סה״כ יוצא יותר זול מלקנות אלחוטי יקר, ואין צורך להחליף סוללה יקרה כל שנתיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לי יש דייסון V8 שעושה עבודה מצויינת גם אחרי 4.5 שנים. הבטריה קצת יותר חלשה.

פעם הייתי מתחיל עם 3 קווים ויורד ל2. היום יורד מהר ל1 קו. עדיין לאנתקעתי.

משתמש רק בפלאפי, אין שטיחים. המברשת מראה קצת סימני שחיקה.

בקרוב עם המעבר לבית חדש וגדול יותר, מתלבט אם להחליף בטריה או לקנות עוד אחד חדש. הדייסון v12 נראה לא רע, רק שהמיכל קטן.

לחלופין להשקיע בשואב שוטף + בטריה לדייסון.

אגב, יש לי רומבה 960  בן 6 שכבר שנה שנתיים לא באמת סוחב, והחלפתי לו כבר שני קיטי רענון של מברשות מסתובבות בסביבות 45 דולר שהביאו לי מארהב.

פורסם

לי יש דגם של שיאומי שקניתי במבצע ב500₪, לדעתי המבצע זה יותר הכלל מאשר היוצא מן הכלל.

כשאני משווה לדייסון של החיים שלי, שעלה פי 4, הוא לגמרי עושה את אותו הדבר ולא שווה לזרוק את הכסף על ה"מותג". נמצא אצלינו כבר שנה וחצי.

פורסם
לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

הבטריה קצת יותר חלשה.

פעם הייתי מתחיל עם 3 קווים ויורד ל2. היום יורד מהר ל1 קו. עדיין לאנתקעתי.

זה הסימפטום. 

מעבר לזה שהסוללה מתחממת בצורה חסרת היגיון ופרופורציות. 

גם אני לא נתקעתי - השואב עבד, רק מעט מאד. תקע אותי באמצע העבודה ולא בקטע של "לא מוכן להתחיל לעבוד".

עצתי- שואב שוטף + החלפת סוללה. כבר יש לך את הדייסון, תוכל להשמיש אותו מחדש בעלות זניחה יחסית, והשואב שוטף ישלים את השימושיות והיכולות. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לנו יש שארק. מגיע עם שתי סוללות, כך שלא נתקעים באמצע שאיבה עם סוללה גמורה ותמיד ניתן להחליף סוללה ולהמשיך. עושה עבודה לא רעה בכלל, אנו משתמשים בו כמה פעמים בשבוע למעבר מהיר. בנוסף בקיץ אני מנקה איתו את המרפסת. כשקנינו השוונו אותו לדייסון, הרגיש מעט טיפה פחות חזק מה- V15, באופן די זניח, אבל לגמרי דומה לדגמים היותר ישנים של דייסון. עלה כמדומני סד"ג של 1200 ש"ח, שזה בערך חצי מדייסון V15 ועדיין הרבה פחות מהדייסונים הקודמים.

עדיין, פעם בשבוע כשצריך לעשות שאיבה רצינית אני מוציא את המיילה החוטי בן העשר פלוס, עם מנוע 1600W ואין מה לעשות, זה פשוט עולם אחר מכל האלחוטיים.

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 6 שעות, שי כתב:

לנו יש שארק. מגיע עם שתי סוללות, כך שלא נתקעים באמצע שאיבה עם סוללה גמורה ותמיד ניתן להחליף סוללה ולהמשיך. עושה עבודה לא רעה בכלל, אנו משתמשים בו כמה פעמים בשבוע למעבר מהיר. בנוסף בקיץ אני מנקה איתו את המרפסת. כשקנינו השוונו אותו לדייסון, הרגיש מעט טיפה פחות חזק מה- V15, באופן די זניח, אבל לגמרי דומה לדגמים היותר ישנים של דייסון. עלה כמדומני סד"ג של 1200 ש"ח, שזה בערך חצי מדייסון V15 ועדיין הרבה פחות מהדייסונים הקודמים.

עדיין, פעם בשבוע כשצריך לעשות שאיבה רצינית אני מוציא את המיילה החוטי בן העשר פלוס, עם מנוע 1600W ואין מה לעשות, זה פשוט עולם אחר מכל האלחוטיים.

הרבה אנשים קונים אלחוטי פשוט כי זו האופנה, לא כי יש להם הצדקה. זה רק מייקר את השואב, גם קניה מקורית וגם החלפת סוללה בהמשך, מספר פעמים -- ואין סיבה ששואב לא יעבוד 15 שנה, אז בניגוד לטלפונים אין גם את ההצדקה ל״ממילא אני אחליף אותו עוד שלוש שנים בגלל שהתוכנה תתיישן״.(*)
כן, כמובן יש שימושים של שאיבות זריזות שעבורן להתעסק עם הכנסה לשקע זה מטרד. אז קונים כאמור  Dustbuster או תואם ב-150 ש״ח. הסוללה שם מחזיקה הרבה שנים, אם לא משתמשים בה לשאיבות הארוכות הכבדות.

(*) אני מחליף טלפון רק כל 6-7 שנים. לא נתקלתי במשהו שאי אפשר לעשות עם טלפון איכותי ישן. והחליף סוללה פעם אחת באמצע זה זול.

פורסם
לפני שעה, PinkDolphin כתב:

הרבה אנשים קונים אלחוטי פשוט כי זו האופנה, לא כי יש להם הצדקה.

או כי יש דגמים מאוד זולים שעושים את העבודה?

למה שאצטרך ללכת לבוידם להוציא שואב חשמלי, שכדי לשאוב את כל הבית אצטרך עכשיו לטייל עם הדבר המסורבל הזה בכל הבית, כל רגע להתכופף להחליף נקודת חשמל, במקום שניה ללכת לאיזו פינה בבית, לאסוף את האלחוטי ותוך עשר דקות לסיים לשאוב את הכל בלי שום בעיה?

כמובן שאפשר להקצין ולהגיד שבכלל לא צריך שואב אלא מטאטא מספיק, אבל השואבים האלחוטיים מספקים חבילה שפשוט בזבוז לא לצרוך אחד.

אתה צריך להעביר שואב באוטו? האלחוטיים מגיעים עם "חבילה" וראשים מיוחדים, רק רד לחניה עם השואב ותקתק את העבודה. אם אין לך אלחוטי, לך תמצא עכשיו נקודת חשמל ולהתחיל להיסחב עם השואב.

אתה צריך להעביר שאיבה על המסילות של החלונות? שתי שניות וזה כמו חדש.

כמובן שאני מדבר על לכלוך "קל", ולא עכשיו נשירה של איזה האסקי שכל ליטוף שלו ממלא את הבית בפרווה.

אני ממש לא רואה את בני הבית חוזרים אחורה להשתמש בשואב חשמלי / מטאטא ויאה. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
בתאריך 1.2.2023 בשעה 08:53, ברווז כתב:

זה הסימפטום. 

גם אני לא נתקעתי - השואב עבד, רק מעט מאד. תקע אותי באמצע העבודה ולא בקטע של "לא מוכן להתחיל לעבוד".

עצתי- שואב שוטף + החלפת סוללה. כבר יש לך את הדייסון, תוכל להשמיש אותו מחדש בעלות זניחה יחסית, והשואב שוטף ישלים את השימושיות והיכולות. 

בv8 בן ה4.5 שנים, בתחילה לא נעשה בו שימוש יומיומי אלא ברומבה, אבל עם פרוץ הקורונה עבר לשימוש יומיומי.

הסוללה מעולם לא התחממה (הייתי שם לב לזה) והוא עבד כל יום בניקוי דירה בת 100 מר. אולי אני עושה הפסקות קצרות מדי פעם, להזיז משהו.

המברשת פלאפי הכחולה אדומה של הדייסון V8  עדיין סבבה אבל מראה סימני שימוש, לפעמים צריך לעצור וקצת להוציא דברים מתוכה. זה קטע חדש. הבטריה סהכ עדיין שימושית, הוא עדיין מנקה 4 חדרים כל יום, לפעמים ללא כניסה לאמבטיה אם היא רטובה מדי.

לא מאמין שיש שוטף שואב שיצליח להשלים לי משימה בדירת 5.5 חדרים 130 מר בעוד מספר חודשים.

חייב לציין שרואה תגובות לא משהו על דייסון V11 בזאפ בעיקר נשמע שהשירות לא להיט.

פורסם
בתאריך 31.1.2023 בשעה 09:42, PinkDolphin כתב:

תחשוב שלוש פעמים אם באמת אתה חייב שהוא יהיה אלחוטי. עוד לא נתקלתי בדגם אלחוטי, כולל הדייסונים היקרים, עם כוח שאיבה אפילו דומה לשואב חוטי בינוני.

לטעמי בפתרון הטוב הוא לקנות שואב חוטי מוט של מותג נורמלי (היה לי בזמנו דגם מאד מוצלח של Hoover איטליה, שאפילו היה לו מצב פוליש רטוב של מרצפות, שקניתי מאמזון איטליה) ובנפרד אלחוטי קטן זול ופשוט, כמו ה-Black & Decker Dustbuster, למען הנוחות לשאוב בזריזות פירורים איפה שהילדים אכלו, או אחרי עבודת קדיחה בבית, או את המכונית.

סה״כ יוצא יותר זול מלקנות אלחוטי יקר, ואין צורך להחליף סוללה יקרה כל שנתיים.

בתאריך 31.1.2023 בשעה 09:59, yuvk כתב:

מסכים... אני משתמש בשואב חוטי סיני ב-120 ש"ח מעלי. בן 3-4 שנים ולא נגמר לו הכח.

אני מסכים שחוטי יעשה יותר את העבודה, והם יותר חזקים,

אבל כמו שחבר אחר רשם פה, זה קצת סרבול, פתאום הכבל חשמל לא מגיע, מסתבך בגלגלים וצריך להחליף נקודות חשמל. ולא חסר אי-נוחות עם חוטי.

בתאריך 1.2.2023 בשעה 08:53, ברווז כתב:

זה הסימפטום. 

שואב שוטב רובוטי? או ידני?

בידני זה מצריך המון עבודה/תחזוקה + בבתים גדולים יש צורך לעצור ולהחליף/להוסיף מים, וואלה זה טיפה סירבול.

לגבי הרובוטי, יש שואבים שוטפים מעולים, אבל עולים גם בהתאם.

בתאריך 1.2.2023 בשעה 12:08, שי כתב:

לגבי השארק אני טיפה חושש, נכון שנותנים 5 שנות אחריות, אבל זה שנה על הסוללה וכל השאר על המנוע. (דרך אגב, רוב אם לא כל החברות נותנות שנה ראשונה על הסוללה).

הם לא מציינים שום נתונים טכניים באתר שלהם, והם נחשבים הכי כבדים מבחינת משקל.

בתאריך 3.2.2023 בשעה 14:05, KipodYam כתב:

בv8 בן ה4.5 שנים, בתחילה לא נעשה בו שימוש יומיומי אלא ברומבה, אבל עם פרוץ הקורונה עבר לשימוש יומיומי.

הסוללה מעולם לא התחממה (הייתי שם לב לזה) והוא עבד כל יום בניקוי דירה בת 100 מר. אולי אני עושה הפסקות קצרות מדי פעם, להזיז משהו.

המברשת פלאפי הכחולה אדומה של הדייסון V8  עדיין סבבה אבל מראה סימני שימוש, לפעמים צריך לעצור וקצת להוציא דברים מתוכה. זה קטע חדש. הבטריה סהכ עדיין שימושית, הוא עדיין מנקה 4 חדרים כל יום, לפעמים ללא כניסה לאמבטיה אם היא רטובה מדי.

לא מאמין שיש שוטף שואב שיצליח להשלים לי משימה בדירת 5.5 חדרים 130 מר בעוד מספר חודשים.

חייב לציין שרואה תגובות לא משהו על דייסון V11 בזאפ בעיקר נשמע שהשירות לא להיט.

וואלה? על השירות של ב.נ.ז.כ? או יבואן אחר?

• תוכן חדש...