Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,
אני מעוניין לרכוש שואב אבק אלחוטי - מוט לא רובוטי, ומחפש משהו טוב.
דברים שחשובים,
- כוח שאיבה חזק

- חיישן שמראה לי האם המקום נקי או מלוכלך (לא יודע עד כמה זה אמין)
- סוללה נשלפת (יש בלאי טבעי, מעדיף שיהיה קל להחליף)
- אמא ואבא - אחריות ושיש עם מי לדבר מתי שצריך
- מברשת ללא הסתבכות שערות (הבנתי שיש כמה פטנטים של חברות כאלו ואחרות)
- מסנן איכותי (שמסנן את האבק)

אני רואה הרבה תגובות לרעה על אורך חיי הסוללה של הדייסונים.

ערכתי השוואה קטנה (של נתונים טכניים) בין דייסון V15 (הדגם האחרון) לבין ג'ימי H10 Pro (הדגם האחרון),
זו הטבלה למי שרוצה - https://prnt.sc/Oiq3mDIuOzdn

נראה שהם מאוד דומים בנתונים היבשים.

יש פה אנשים בעלי שואב אבק דייסון שיכולים לתת חוות דעת?

על שירות היבואן, על המוצר עצמו?

תודה רבה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את ה-V15 של דייסון

כוח לא חסר. הוא מגיע עם ראש שכולל סמן לייזר שמאיר לכלוך שלא רואים בעין. עובד מצוין, ומעולה לחובבי ניקיון כמוני.

אני לא יודע לגבי אורך חיי הסוללה. הסוללה עצמה במצב אוטומטי מחזיקה באזור ה-45 דקות, במצב החזק ביותר לדעתי חצי מזה (לא גיליתי צורך להיות על המצב החזק למעט במקרים בודדים)

פורסם
לפני 4 דקות, Ragnar כתב:

יש לי את ה-V15 של דייסון

כוח לא חסר. הוא מגיע עם ראש שכולל סמן לייזר שמאיר לכלוך שלא רואים בעין. עובד מצוין, ומעולה לחובבי ניקיון כמוני.

אני לא יודע לגבי אורך חיי הסוללה. הסוללה עצמה במצב אוטומטי מחזיקה באזור ה-45 דקות, במצב החזק ביותר לדעתי חצי מזה (לא גיליתי צורך להיות על המצב החזק למעט במקרים בודדים)

תודה על התגובה,

האם רכשת עוד משהו בנוסף למכשיר? היה חסר משהו באריזה?

(הבנתי שאין מעמד טעינה או משהו כזה?)

מה לגבי המשקל?

האם זה משמעותי?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הכל תלוי בשימוש. אם אתם תשתמשו במכשיר אחת ליומיים ובקושי יש לכלוך, הייתי ממליץ ללכת על הדגמים הפשוטים (שיאומי וכו). 

אם אתם שואבים כל חצי שעה ויש כלב שמנשיר, הייתי ממליץ ללכת על הדגמים החזקים (דייסון וכו). 

לקרובת משפחה שלי היה דייסון וי8 כמה שנים עד שנהרס, אחכ לא רצתה להשקיע שוב אלפי שקלים בדייסון אז קנתה שיאומי ב800 שח בערך, כשבבית יש כלבה מנשירה ורגילים לשאוב את הבית בערך פעמיים ביום. 

בהתחלה הייתה מרוצה, אחרי חודש כבר נמאס לה ש״זה פשוט לא דייסון״, השואב לא הצליח לשאוב כמו שצריך, תמיד פלט את הלכלוך תוך כדי מעבר עליו, ומיכל האשפה שלו היה לא נוח לניקוי. 

אחרי חצי שנה שהצליחה להחזיק את המכשיר קנתה דייסון v12 כלשהו שכבר שנה אצלה וטפו טפו עובד כמו חדש. 

לי בבית יש שיאומי מוט ושיאומי רובוט, הרובוט עובד פעם/פעמיים בשבוע, והמוט בערך 3 פעמים בשבוע. אחרי 3 שנים המברשות שלו נהרסו והגלגלים נעלמו, אז במקום לקנות חלקים חליפיים, קניתי באותו מחיר (300 שח) את אותו השואב פשוט עם מספר דגם אחר. ובשבילנו הוא עושה את העבודה. אולי יש מקרים בהם צריך לעבור פעמיים על אותו אזור, אבל העדפנו את זה מאשר להוציא עוד 1500 שקל על דייסון או עוד 600-700 לשואבים אחרים. 

אז אם השימוש כבד אמליץ בחום על דייסון, לגבי דגם ספציפי זה כבר תלוי תקציב. שימו לב שבדגמים של דייסון צריך להחזיק את כפתור השאיבה לכל אורך השימוש, והאצבע מתעייפת אחרי כמה זמן, אז תחפשו באליאקספרס כל מיני אביזרי עזר (לדוגמה משהו שתופס את הכפתור ואפשר לתת לאצבע לנוח). 

ואם השימוש קליל והתקציב נמוך, הייתי ממליץ על שיאומי למיניהם. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני כשעה, iEminem כתב:

הכל תלוי בשימוש. אם אתם תשתמשו במכשיר אחת ליומיים ובקושי יש לכלוך, הייתי ממליץ ללכת על הדגמים הפשוטים (שיאומי וכו). 

אם אתם שואבים כל חצי שעה ויש כלב שמנשיר, הייתי ממליץ ללכת על הדגמים החזקים (דייסון וכו). 

לקרובת משפחה שלי היה דייסון וי8 כמה שנים עד שנהרס, אחכ לא רצתה להשקיע שוב אלפי שקלים בדייסון אז קנתה שיאומי ב800 שח בערך, כשבבית יש כלבה מנשירה ורגילים לשאוב את הבית בערך פעמיים ביום. 

בהתחלה הייתה מרוצה, אחרי חודש כבר נמאס לה ש״זה פשוט לא דייסון״, השואב לא הצליח לשאוב כמו שצריך, תמיד פלט את הלכלוך תוך כדי מעבר עליו, ומיכל האשפה שלו היה לא נוח לניקוי. 

אחרי חצי שנה שהצליחה להחזיק את המכשיר קנתה דייסון v12 כלשהו שכבר שנה אצלה וטפו טפו עובד כמו חדש. 

לי בבית יש שיאומי מוט ושיאומי רובוט, הרובוט עובד פעם/פעמיים בשבוע, והמוט בערך 3 פעמים בשבוע. אחרי 3 שנים המברשות שלו נהרסו והגלגלים נעלמו, אז במקום לקנות חלקים חליפיים, קניתי באותו מחיר (300 שח) את אותו השואב פשוט עם מספר דגם אחר. ובשבילנו הוא עושה את העבודה. אולי יש מקרים בהם צריך לעבור פעמיים על אותו אזור, אבל העדפנו את זה מאשר להוציא עוד 1500 שקל על דייסון או עוד 600-700 לשואבים אחרים. 

אז אם השימוש כבד אמליץ בחום על דייסון, לגבי דגם ספציפי זה כבר תלוי תקציב. שימו לב שבדגמים של דייסון צריך להחזיק את כפתור השאיבה לכל אורך השימוש, והאצבע מתעייפת אחרי כמה זמן, אז תחפשו באליאקספרס כל מיני אביזרי עזר (לדוגמה משהו שתופס את הכפתור ואפשר לתת לאצבע לנוח). 

ואם השימוש קליל והתקציב נמוך, הייתי ממליץ על שיאומי למיניהם. 

תודה רבה על התגובה!

השימוש שלנו הוא באופן יומיומי, אומנם בית קטן, אבל עם ילד קטן. (אין חיות)

יש לנו שטיח אחד קטן, וכל השאר שאיבה מרצפות.

הבנתי בדייסון שמדגם V12 הם כן עשו שאין צורך ללחוץ באופן רציף.

פשוט יש קצת חשש מהמשקל הכבד. (לא מדבר על שארק ששם בכלל הבנתי המשקל ממש כבד)

פורסם

בשואבים מהסוג הזה הכי חשוב זה האם יש סוללות תחליפיות במחיר הגיוני. בעניין הזה לדייסון יש יתרון. 

דייסון v8 עושה עבודה נהדרת ולדעתי נוח יותר לשימוש בשל המיכל שהשתנה בדגמים החדשים יותר. 

אישית לא מצאתי סיבה להשקיע סכום משמעותי על שואב מתקדם.

תוכל גם למצוא v8 ביד שניה בסכום של כמה מאות שקלים ואם הסוללה חלשה כמו שקורה אצל הרוב לאחר שנה וחצי/שנתיים, ב30 דולר בערך תוכל לקנות חלופית בעלת הספק גבוה יותר. 

פורסם
לפני 4 דקות, Moshe c כתב:

בשואבים מהסוג הזה הכי חשוב זה האם יש סוללות תחליפיות במחיר הגיוני. בעניין הזה לדייסון יש יתרון. 

דייסון v8 עושה עבודה נהדרת ולדעתי נוח יותר לשימוש בשל המיכל שהשתנה בדגמים החדשים יותר. 

אישית לא מצאתי סיבה להשקיע סכום משמעותי על שואב מתקדם.

תוכל גם למצוא v8 ביד שניה בסכום של כמה מאות שקלים ואם הסוללה חלשה כמו שקורה אצל הרוב לאחר שנה וחצי/שנתיים, ב30 דולר בערך תוכל לקנות חלופית בעלת הספק גבוה יותר. 

אמת, חשוב שתהיה סוללה נשלפת קודם כל :)

לגבי התחליפי מסכים שאולי יותר זול, השאלה איך התפוקה לעומת המקורי.

אם נלך למחירי סוללות מקוריות (מהאתר יבואן רשמי של כל אחד),
סוללה לדייסון V15 עולה 590 ש"ח
סוללה לג'ימי 10 פרו עולה 399 ש"ח.

לגבי השינויים מדייסון V8 והלאה, אני לא כזה מכיר את כל הדגמים שלהם.

פורסם
לפני 1 דקה, ChaoscripT כתב:

אמת, חשוב שתהיה סוללה נשלפת קודם כל /cdn-cgi/mirage/4a60adef1159109c59d1e5c6e5d486bf543201ac30367e846011d2844857137b/1280/https://carsforum.co.il/uploads/emoticons/icon_smile.gif.b1eda5b7cba44759db7bd8e18120d216.gif

לגבי התחליפי מסכים שאולי יותר זול, השאלה איך התפוקה לעומת המקורי.

אם נלך למחירי סוללות מקוריות (מהאתר יבואן רשמי של כל אחד),
סוללה לדייסון V15 עולה 590 ש"ח
סוללה לג'ימי 10 פרו עולה 399 ש"ח.

לגבי השינויים מדייסון V8 והלאה, אני לא כזה מכיר את כל הדגמים שלהם.

ניתן לרכוש חליפי בעל תפוקה גבוהה יותר מהמקורי. מנסיוני עם v8 עובד מצויין. 

הדגמים שלאחר הv8 מגיעים עם מיכל איסוף שונה. תוכל לראות אינסוף סרטונים ביוטיוב. לדעתי זה פחות נוח לשימוש אבל כל אחד והעדפותיו. 

פורסם
לפני 5 דקות, Moshe c כתב:

ניתן לרכוש חליפי בעל תפוקה גבוהה יותר מהמקורי. מנסיוני עם v8 עובד מצויין. 

הדגמים שלאחר הv8 מגיעים עם מיכל איסוף שונה. תוכל לראות אינסוף סרטונים ביוטיוב. לדעתי זה פחות נוח לשימוש אבל כל אחד והעדפותיו. 

כן ראיתי את הסרטונים, אכן ב- V8 זה הרבה יותר נוח.

פורסם

הבעיה היחידה בסופו של יום עם הדייסון זה המחיר.

חוץ מזה הוא מוצר מעולה. השואבים הזולים יוצר לא באמת עושים את העבודה באותה רמה.

אני בארהב אז המותגים קצת שונים - והבדיקה הזו יותר לו ונטית לשוק פה - אבל - אין ארוחות חינם מסתבר:

הדייסון סיים ראשון בבערך כל הקטגוריות המדידות של חוזק וניקוי…

(והמחיר אפילו פה מרגיז , אבל אפילו עם 2 כלבים, 3 ילדים ובית פרטי וסוללה בת 5 - הוא עדיין נותן עבודה. לשטיחים הגדולים אבל יש לנו עוד אחד חוטי כבקאפ. אבל כשצריך מהר לתקתק משהו הדייסון מושלם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי V8 של דייסון. 

הסוללה שלו לא טובה. תוך פחות משנתיים החלפתי אותה (לא מזמן, יש אפילו שירשור שפתחתי על זה פה בפורום). 

השואב עצמו מצויין, אין תלונות על שום דבר אחר חוץ מהסוללה.

ניתן לקנות סוללה תחליפית במחיר הגיוני ולפתור את הבעייה בצורה זו. 

אין לי מידע על סוגים אחרים (גם הדייסון שיש לי הוא רק כי אשתי דרשה דייסון).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רשמתי בעבר על פוסט אחר בנושא דומה. לא רואה שום הצדקה להשקיע בדייסון, להפך ממה שאני רואה הם מזדקנים הרבה יותר גרוע מאשר שואבים סינים מקבילים. העוצמת שאיבה יורדת משמעותית (גם עם פילטר חדש, גם גםפ בV8 וגם בV10), הסוללות מתות מאוד מהר (למשל בV10 של ההורים של אישתי כבר החליפו 3 סוללות ב3 שנים, הוא מת להם שבוע שעבר שוב). אני לא יודע איך הדגמים החדשים אולי דברים השתפרו מאז אבל כל שואב דייסון שאישית ראיתי - לא הצלחתי למצוא הצדקה ממשית לסכום שהוא עולה. שום פיצר שהם מציעים לא מצדיק את הפער במחיר.

לי אישית יש שואב Dreame v9 כבר קצת יותר מ3 שנים שעלה 620 שקל באחד המבצעים בזמנו, עדיין על הסוללה המקורית שלו (שהתחילה ממש עכשיו להתעייף, חדשה עולה 200 שקל), עובד כמו סוס מלבד גלגלי גומי שקצת התחילו להתפורר (חדשים עולים 15 דולר בעלי), התמודד בעבר עם השער של הכלבה של אימי (האסקית מזדקנת שהנשירה סוודר על בסיס יומי), מתמודד כיום עם שער של אישתי ושל הכלבה שלנו יופי (הכוונה שלא מסתבך במברשת). עוצמת השאיבה לא ירדה לפחות לא באופן מורגש (מנקה פילטרים כל כמה חודשים, החלפתי גם פעם אחת או 2 לאורך השנים).

רק בגלל שאחותי הסטודנטית בדיוק מתלבטת אם לקנות שואב, אחסוך לה ואעביר לה אותו עם סוללה חדשה ואקנה לעצמי משהו חדש. אבל השואב הזה הוא פשוט סוס עבודה ואני שומע ממכרים חוות דעת טובות גם על דגמים אחרים שלהם (XR, V12 וכו'). יתרון מאוד גדול שכל החלפים המקוריים שלו זמינים בעלי אקספרס או אצל יבואן רשמי בארץ וגם זה במחירים נוחים מאוד.

שואב ששמתי עליו עין כרגע זה Redroad V17. קראתי באיזה פורום בחול שזה Dreame תחת שם אחר, נתונים מבטיחים וביקורות משבחות. VFM מאוד גבוה - יניקה של 26KPA והוא שקט מאוד. שווה להציץ עליו.

אתייחס ישירות לנקודות שציינת:

- כוח שאיבה חזק - כמעט בשום סיטואציה אתה לא תשתמש בעוצמה המקסימלית (שזה מה שהיצרנים רושמים בנתונים) אלא על עוצמה בינונית - העוצמה בעוצמה בינונית עומדת על סביב 12-15 kPa כמעט בכל השואבים (במבחנים מעשיים). בפעמים שכן תשתמש בעוצמה הגבוהה ביותר, לי אישית ה20kPa שהשואב שלי מציע הספיקו לחלוטין וכיום כל שואב מציע יותר ממילא.

- חיישן שמראה לי האם המקום נקי או מלוכלך (לא יודע עד כמה זה אמין) - לי אישית נשמע כמו פיצר קצת גימיקי ופחות פונקציונלי לשאיבה היום יומית, אולי אני טועה.

- סוללה נשלפת (יש בלאי טבעי, מעדיף שיהיה קל להחליף) - אכן חשוב, בשואב שלי למשל היא לא נשלפת בלחיצת כפתור אבל החלפה זה עניין של בורג אחד וכך גם בדגמים אחרים שהסוללה לא נשלפת אז לא בהכרח הייתי פוסל על זה. למרות שהיום לדעתי כל השואבים עם סוללות נשלפות זה די הפך לסטנדרט.

- אמא ואבא - אחריות ושיש עם מי לדבר מתי שצריך - לכמעט כל היצרנים יש יבואנים רשמיים היום בארץ וכמעט כל השואבים מגיעים עם שנתיים אחריות ומעלה.

- מברשת ללא הסתבכות שערות (הבנתי שיש כמה פטנטים של חברות כאלו ואחרות) - כמעט כל שואב מהשנים האחרונות יכיל מברשת עם פטנט כזה הוא אחר.
- מסנן איכותי (שמסנן את האבק) - כנ"ל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 11 דקות, Liviur כתב:

הבעיה היחידה בסופו של יום עם הדייסון זה המחיר.

חוץ מזה הוא מוצר מעולה. השואבים הזולים יוצר לא באמת עושים את העבודה באותה רמה.

אני בארהב אז המותגים קצת שונים - והבדיקה הזו יותר לו ונטית לשוק פה - אבל - אין ארוחות חינם מסתבר:

הדייסון סיים ראשון בבערך כל הקטגוריות המדידות של חוזק וניקוי…

(והמחיר אפילו פה מרגיז , אבל אפילו עם 2 כלבים, 3 ילדים ובית פרטי וסוללה בת 5 - הוא עדיין נותן עבודה. לשטיחים הגדולים אבל יש לנו עוד אחד חוטי כבקאפ. אבל כשצריך מהר לתקתק משהו הדייסון מושלם)

מסכים, הדייסון סיים גם מקום ראשון בערוץ יוטיוב שבאמת בודק את השואבים ולא רק ממליץ לפי נתונים טכניים, אך בגלל המחיר הגבוה קיבל מקום 2. הוא ציין שאם המחיר לא היה גבוה הוא היה ממליץ עליו כמקום ראשון, דרך אגב מקום ראשון לקח Shark Startos, אבל שוב, המשקל שלו כבד משמעותית. פחות מעדיף.

לגבי זה שהוא מעולה אני מסכים, אבל יש המון "רעש" ברשת על זה שהוא מתבלה מהר, כוח שאיבה יורד דרסטית לאחר שימוש מסיבי ועוד.

לפני 3 דקות, ברווז כתב:

יש לי V8 של דייסון. 

הסוללה שלו לא טובה. תוך פחות משנתיים החלפתי אותה (לא מזמן, יש אפילו שירשור שפתחתי על זה פה בפורום). 

השואב עצמו מצויין, אין תלונות על שום דבר אחר חוץ מהסוללה.

ניתן לקנות סוללה תחליפית במחיר הגיוני ולפתור את הבעייה בצורה זו. 

אין לי מידע על סוגים אחרים (גם הדייסון שיש לי הוא רק כי אשתי דרשה דייסון).

כמה זמן אתה עם הסוללה החליפית?

אני חושב שזה טיפה מצחיק/אירוני להוציא אלפי שקלים על מוצר חשמלי ואז להחליף לסוללה חליפית. (אולי זה רק אני)

לפני 2 דקות, dalet11 כתב:

רשמתי בעבר על פוסט אחר בנושא דומה. לא רואה שום הצדקה להשקיע בדייסון, להפך ממה שאני רואה הם מזדקנים הרבה יותר גרוע מאשר שואבים סינים מקבילים. העוצמת שאיבה יורדת משמעותית (גם עם פילטר חדש, גם גםפ בV8 וגם בV10), הסוללות מתות מאוד מהר (למשל בV10 של ההורים של אישתי כבר החליפו 3 סוללות ב3 שנים, הוא מת להם שבוע שעבר שוב). אני לא יודע איך הדגמים החדשים אולי דברים השתפרו מאז אבל כל שואב דייסון שאישית ראיתי - לא הצלחתי למצוא הצדקה ממשית לסכום שהוא עולה. שום פיצר שהם מציעים לא מצדיק את הפער במחיר.

לי אישית יש שואב Dreame v9 כבר קצת יותר מ3 שנים שעלה 620 שקל באחד המבצעים בזמנו, עדיין על הסוללה המקורית שלו (שהתחילה ממש עכשיו להתעייף, חדשה עולה 200 שקל), עובד כמו סוס מלבד גלגלי גומי שקצת התחילו להתפורר (חדשים עולים 15 דולר בעלי), התמודד בעבר עם השער של הכלבה של אימי (האסקית מזדקנת שהנשירה סוודר על בסיס יומי), מתמודד כיום עם שער של אישתי ושל הכלבה שלנו יופי (הכוונה שלא מסתבך במברשת). עוצמת השאיבה לא ירדה לפחות לא באופן מורגש (מנקה פילטרים כל כמה חודשים, החלפתי גם פעם אחת או 2 לאורך השנים).

רק בגלל שאחותי הסטודנטית בדיוק מתלבטת אם לקנות שואב, אחסוך לה ואעביר לה אותו עם סוללה חדשה ואקנה לעצמי משהו חדש. אבל השואב הזה הוא פשוט סוס עבודה ואני שומע ממכרים חוות דעת טובות גם על דגמים אחרים שלהם (XR, V12 וכו'). יתרון מאוד גדול שכל החלפים המקוריים שלו זמינים בעלי אקספרס או אצל יבואן רשמי בארץ וגם זה במחירים נוחים מאוד.

שואב ששמתי עליו עין כרגע זה Redroad V17. קראתי באיזה פורום בחול שזה Dreame תחת שם אחר, נתונים מבטיחים וביקורות משבחות. VFM מאוד גבוה - יניקה של 26KPA והוא שקט מאוד. שווה להציץ עליו.

אתייחס ישירות לנקודות שציינת:

- כוח שאיבה חזק - כמעט בשום סיטואציה אתה לא תשתמש בעוצמה המקסימלית (שזה מה שהיצרנים רושמים בנתונים) אלא על עוצמה בינונית - העוצמה בעוצמה בינונית עומדת על סביב 12-15 kPa כמעט בכל השואבים (במבחנים מעשיים). בפעמים שכן תשתמש בעוצמה הגבוהה ביותר, לי אישית ה20kPa שהשואב שלי מציע הספיקו לחלוטין וכיום כל שואב מציע יותר ממילא.

- חיישן שמראה לי האם המקום נקי או מלוכלך (לא יודע עד כמה זה אמין) - לי אישית נשמע כמו פיצר קצת גימיקי ופחות פונקציונלי לשאיבה היום יומית, אולי אני טועה.

- סוללה נשלפת (יש בלאי טבעי, מעדיף שיהיה קל להחליף) - אכן חשוב, בשואב שלי למשל היא לא נשלפת בלחיצת כפתור אבל החלפה זה עניין של בורג אחד וכך גם בדגמים אחרים שהסוללה לא נשלפת אז לא בהכרח הייתי פוסל על זה. למרות שהיום לדעתי כל השואבים עם סוללות נשלפות זה די הפך לסטנדרט.

- אמא ואבא - אחריות ושיש עם מי לדבר מתי שצריך - לכמעט כל היצרנים יש יבואנים רשמיים היום בארץ וכמעט כל השואבים מגיעים עם שנתיים אחריות ומעלה.

- מברשת ללא הסתבכות שערות (הבנתי שיש כמה פטנטים של חברות כאלו ואחרות) - כמעט כל שואב מהשנים האחרונות יכיל מברשת עם פטנט כזה הוא אחר.
- מסנן איכותי (שמסנן את האבק) - כנ"ל.

תודה רבה על התגובה המפורטת!

לגבי דרימי, היה לנו דרימי V12 פרו, הוא היה אחלה, לא יכול להגיד שלא עשה עבודה טובה.

הדבר היחיד שהפריע לי ובגלל זה מכרתי אותו זה היבואן הרשמי, אני קניתי עם יבואן רשמי (קריסטלינו) ומשיטוט בפייסבוק הבנתי שאם תשלח להם את המוצר הם מעבירים את זה למעבדת "גט סל" (שהם גם בעצמם נחשבים יבואן מקביל או משהו כזה), וואלה, זה קצת הפריע לי ובגלל זה רשמתי את סעיף "אמא ואבא".

בסופו של יום, כוח השאיבה המוצג הוא של הטורבו נכון, וממש לא משתמשים במצב טורבו כל הזמן, בדרימי V12 פרו, טורבו היה ל-8-10 דקות עבודה, שזה ממש מעט.
אין לי את השואבים לבדוק אותם ואני סוג של נתמך בנתונים טכניים.

פורסם
לפני 9 דקות, ChaoscripT כתב:

לגבי דרימי, היה לנו דרימי V12 פרו, הוא היה אחלה, לא יכול להגיד שלא עשה עבודה טובה.

הדבר היחיד שהפריע לי ובגלל זה מכרתי אותו זה היבואן הרשמי, אני קניתי עם יבואן רשמי (קריסטלינו) ומשיטוט בפייסבוק הבנתי שאם תשלח להם את המוצר הם מעבירים את זה למעבדת "גט סל" (שהם גם בעצמם נחשבים יבואן מקביל או משהו כזה), וואלה, זה קצת הפריע לי ובגלל זה רשמתי את סעיף "אמא ואבא".

בסופו של יום, כוח השאיבה המוצג הוא של הטורבו נכון, וממש לא משתמשים במצב טורבו כל הזמן, בדרימי V12 פרו, טורבו היה ל-8-10 דקות עבודה, שזה ממש מעט.
אין לי את השואבים לבדוק אותם ואני סוג של נתמך בנתונים טכניים.

מעניין מה שאתה אומר בעניין האחריות, לא שמעתי על זה ודווקא חבר שרכש דגם XR היה צריך תיקון (היה פאק ייצור בחיבור של המוט לשואב עצמו) קיבל מהם שירות טוב כולל איסוף והחזרה מהבית. 

לא כלכך הבנתי את סיבת המכירה, רק בגלל ביקורות בפייסבוק בנושא אחריות? או שהיתה גם בעיה או חוסר כזה או אחר של פיצר במוצר? כי ביקורות רעות על נותני אחריות אם תבדוק יהיה על כל היבואנים בערך במידה שווה. תודעת שירות בישראל שואפת ל..... ולרוב לא מתאמצים לרשום ביקורות טובות כשמקבלים שירות טוב, אבל ביקורות רעות כולם רצים לכתוב ולכן אותם תראה אותם תמיד בשפע.

בעניין זמן העבודה של מצב טורבו - כל השואבים מצהירים על 10-15 דקות במצבי הטורבו כשבפועל זה תמיד מחזיק ברף הנמוך יותר חח.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 36 דקות, ChaoscripT כתב:

כמה זמן אתה עם הסוללה החליפית?

אני חושב שזה טיפה מצחיק/אירוני להוציא אלפי שקלים על מוצר חשמלי ואז להחליף לסוללה חליפית. (אולי זה רק אני)

כמה חודשים, לא יותר. 

תחשוב על זה ככה: כשאתה רוכש משהו, וחלק מקורי שבו מתקלקל (שוב ושוב), לא תחפש חלק שיכול להיות גם יותר אמין וגם במחיר יותר משתלם?

מבחינתי, סוללה תחליפית= מיוצרת במפעל שמתמחה בייצור סוללות כי מזה הוא חי. ההיגיון אומר שהמוצר שלהם יהיה מוצלח יותר מהמוצר המקורי שכבר התקלקל.

לדעתי זה לא מוזר כלל. ואם הייתי יודע שהסוללות שלו באמת כאלו גרועות, הייתי מחפש בעצמי שואב אחר. לא ציפיתי ממוצר יקר ובעל שם כמו דייסון להיות עם סוללות כאלו דרעק. 

דחילרבאק, יש לי מברגות שעבדו יותר קשה ממנו ועדיין לא מראות סימני עייפות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...