Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

בעקבות חיפוש שלא צלח הצלחה כל שהיא אני רוצה לשאול.

האם מישהו יודע מהו מומנט הסגירה של אומי הגלגלים

בהונדה  סיוויק 2010? אני פשוט מעוניין לקנות מברגה שתהיה מסוגלת לפתוח ולסגור כאלה ברגים. 

תודה לעונים. 

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ככלל אצבע המומנט לכל הרכבים הפרטיים נע סביבות 100 ניוטון למטר פלוס מינוס 20 ניוטון.

לא התאמצתי לחפש מומנט מדוייק לדגם שלך כי זה לא באמת רלוונטי לשאלה.

אם אתה מחפש מברגת אימפאקט שתפתח גלגלים, לך על איזור 250-300 ניוטון למטר, לא פחות.

נשמע אולי מוגזם בהשוואה למומנט הנקוב, אבל אחרת היא פשוט לא תפתח, או תפתח ממש בקושי.
לצורך הדוגמא יש לי מברגת אימפאקט שהמומנט הנקוב שלה 170 ניוטון למטר, היא פותחת ברגי גלגלים, אבל צריך לשבת שניות ארוכות מאוד על כל בורג. זה לא יעיל ולא נעים.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

כמה פעמים בשנה , אם בכלל אתה נפגש בצורך להוריד גלגל. אם המברגה אמורה לשרת גם צרכים אחרים , זה בסדר. אני מקפיד תמיד  אחרי תיקון תקר, פעם בכמה שנים שהסגירה תהיה בטווח התקני ואז כל מפתח עם בוקסה תואמת עושים את העבודה בקלות.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, ד ו ד כתב:

כמה פעמים בשנה , אם בכלל אתה נפגש בצורך להוריד גלגל. אם המברגה אמורה לשרת גם צרכים אחרים , זה בסדר. אני מקפיד תמיד  אחרי תיקון תקר, פעם בכמה שנים שהסגירה תהיה בטווח התקני ואז כל מפתח עם בוקסה תואמת עושים את העבודה בקלות.

אתה צודק בהחלט.מצד שני,י אתה יכול לשאול אותי למה אני צריך בוסטר התנעה? יש לי בוסטר באוטו שאומנם לא השתמשתי בו לצרכייי האישיים אבל עזרתי כבר ללא מעט אנשים להתניע. האם אני צריך את המברגה הזאת על בסיס יומי? כנראה שלא. אבל אם יקרה אני מעוניין שתהיה אחת חוץ מזה היא יכולה להיות מונחת ברכב ואם אני צריך אותה לדברים אחרים אפשר. 

• אהבתי 2

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

עדכון, מברגה עם 180 ניוטון מטר לא מסוגלת לפתוח אומי גלגל שנסגרו לא בכוח הידיים. 

אני כבר הזמנתי מברגה עם כוח של 300 ניוטון מטר. זה אמור לעשות את העבודה. עדכונים בהמשך. 

פורסם
בתאריך 22.1.2023 בשעה 12:17, Igalz כתב:

לצורך הדוגמא יש לי מברגת אימפאקט שהמומנט הנקוב שלה 170 ניוטון למטר, היא פותחת ברגי גלגלים, אבל צריך לשבת שניות ארוכות מאוד על כל בורג. זה לא יעיל ולא נעים.

לפני 6 שעות, Cerebral Cortex כתב:

עדכון, מברגה עם 180 ניוטון מטר לא מסוגלת לפתוח אומי גלגל שנסגרו לא בכוח הידיים. 

אני כבר הזמנתי מברגה עם כוח של 300 ניוטון מטר. זה אמור לעשות את העבודה. עדכונים בהמשך. 

I told you so..

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי אימפקט של 600nm שעל המצב הנמוך שלו (שאני מאמין שזה חצי, 300) פותח אותם בקלות.

על המצב הנמוך הוא מהדק ב120nm אם לוחצים לבערך 2-3 שניות, בדקתי עם טורק בשביל לוודא שאני לא מהדק על יתר המידה ולמזלי בול כמו שצריך.

פורסם
לפני 3 שעות, איילצבי כתב:

איך בדקת עם טורק כמה הסגירה ?

סגרתי עם האימפקט.

שמתי את הטורק על 100 ומנסה לסגור, מקליק בלי תזוזה? מנסה 110, עדיין? מנסה 120 זז כמה מעלות בודדות ומקליק.

מסקנה=הוא סוגר במומנט של בין 110-120.

פורסם
לפני 20 שעות, nit_zan כתב:

לפתיחה משתמש בפותח גלגלים כזה 480NM פותח כל בורג ב 2 שניות

סוגר(לאחר סגירה ראשונית ביד) עם אותו כלי ומגביל מומנט 110NM

אני מתכוון לקנות מברגה עם 400 נ"מ. מעבר לכך זה מוגזם עבורי. 

פורסם

ממליץ מאוד על אימפקט 600nm של wosai באליאקספרס, אחרי המון בדיקות רקע באינטרנט וקצת שלי אחרי שקנית הוא בהחלט שווה את ה100 דולר שהוא עלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון למעוניינים, רכשתי מברגת אימפקט של מומנט של 400 ניוטון-מטר. פותח את אומי הגלגלים כמו חמאה. לא מדגדג אפילו למברגה. אני לא אומר שמברגה יותר חלשה לא הייתה עושה את העבודה אבל ככה יצא שקניתי את זאת שיש לי עכשיו.

• תוכן חדש...