Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 3 2016 2.0, בעיקר בשימוש ע''י אמא שלי לעבודה.

בסוף השנה אמא שלי יוצאת לפנסיה והרכב שגם ככה בקושי נסע, עוד יותר ישב בחניה

קנינו לפני שנה וחצי עם 82 אלף ק''מ, כרגע הוא עומד על 91,300.

אני נוסע עם תחבורה ציבורית לעבודה אז ייצא מצב שהרכב ממש בקושי ייסע, ואני חושב על לשנמך למשהו פשוט וזול יותר

אין לי חרטות על הרכב, באמת רכב מצויין, 0 תקלות.

אני יכול למכור אותו באזור ה77-78, ולהביא נגיד משהו ב50 50 וקצת ולחסוך כמעט 30 אלף, ובנוסף, הביטוח חזירי ומוגזם ברמות שאין לתאר, שילמתי השנה 7,900 על מקיף כולל גרירה והכל

אני מקבל בפברואר החזר של 720 שקלים כי הגעתי לגיל 24.

יש לי הרגשה שהחידוש הבא בשיכלול ההתיקרויות יגיע הביטוח לאותו המחיר כמעט...

וזה מחיר לא הגיוני לשלם על משפחטומטית יפנית...

השאיפה היא לשלם לא יותר מ5000 על ביטוח, ועכשיו שהגעתי ל24 זה יהיה פשוט יותר למלא את המשימה הזאת

הרכב צפוי שנה הבאה בקושי לנסוע, ולהוות בעיקר לנוחיות, נסיעות לפה ושם, סידורים, קניות, אירועים וכו', אפילו לא 7000 ק''מ בשנה.

מנגד, אני יודע שיש לי רכב במצב מעולה בידיים, בלי סייגים של אמינות או צריכת דלק (מפתיעה לטובה)

וכל מה שאני בודק ביד 2 למטרת שנמוך לא רק נחות בהשוואה לרכב שלי אלא לא ממש משתלם, אני מחפש משהו בסגנון סופר מיני,

רצוי אמינות מקסימלית, צריכת דלק זה ברכה אבל לא קריטי כי נסועה נמוכה.

ההכנסות שלנו גם ככה לא גבוהות, וירדו יותר שאמי תצא לפנסיה, אז אני מתפשר על גחמות ההנאה מנהיגה ורוצה משהו שיהיה אמין, פשוט, וזול לביטוח.

בדקתי טויוטה יאריס ומאזדה 2, המחירים לא הגיוניים והחיסכון הפוטנציאלי בהפרשי המחירים לא שווה את הכאב ראש והשנמוך ברמת הרכב

ואני באמת לא רוצה להתפשר על רכבים זבל רק כדי לקנות משהו שנתון גבוה במחיר נמוך (ראה ערך פורד פוקוס, אופל אסטרה).

מעוניין להתרחק מקוריאניות אם אפשרי אלא אם יש דגם מומלץ, גם הונדה גאז שבדקתי מאוד יקרות יחסית לתמורה, ראיתי אחת נמכרת ב70 אלף עם 80 אק''מ 2016.

אשמח לתובנות והצעות.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

לדעתי תישאר עם המאזדה. 

רכב שאתה כבר מכיר אותו, בלי הפתעות. 

רכב אמין וטוב, זה מצרך נדיר בימים האלו. 

לדעתי להיכנס להרפתקה של לקנות רכב נחות בכדי לחסוך כמה אלפים זה מוגזם. 

כלומר, אם אתה לא צריך את הכסף הנותר, אז תישאר עם מה שיש. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...